Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköiset stimulaatiolaitteet

Uutiskirje

Sähköiset stimulaatiolaitteet 

Stimulaatiovirtalaitteemme vapauttavat tunteita, jotka ovat täysin uusia, kiimaisia ja sanoinkuvaamattomia. Sähköseksiä ei todellakaan voi verrata mihinkään muuhun eroottiseen leikkimuotoon. Tunteet, joita sähköstimulaatiosta voi syntyä, ovat yksinkertaisesti ihania.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 18 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 18 kohdetta 1 - 12

Stimulaatiovirtalaitteemme vapauttavat tunteita, jotka ovat täysin uusia, kiimaisia ja sanoinkuvaamattomia. Sähköseksiä ei todellakaan voi verrata mihinkään muuhun eroottiseen leikkimuotoon. Tunteet, joita sähköinen stimulaatio voi synnyttää, ovat yksinkertaisesti ihania.


Miten elektroseksi toimii?

Elektroseksi eli eroottinen sähköstimulaatio tulee alun perin lääketieteellisestä fysioterapiasta, joka toimii stimulaatiovirralla. Sitä käytetään esimerkiksi hermovaurion aiheuttaman kivun lievittämiseen. A Vaatimus sähköseksiä varten kehitettävän tuotteen kehittämisessä perustuu tehokkaaseen ja samalla turvalliseen järjestelmään erogeenisten vyöhykkeiden hermojen nautinnollista stimulointia varten. Painopisteenä ovat sekä korkealaatuiset materiaalit että virheetön työstö. Sähköhierontalaite toimii tasavirralla pienellä jännitteellä ja on siksi täysin turvallinen keholle. Se viittaa viestintäperiaatteeseen, jossa keho itse käyttää virran taajuuksia, jotka lähetetään edestakaisin aivojen, elinten ja sensoreiden, kuten ihon, nenän, silmien ja korvien, välisiä hermoratoja pitkin.

Impulssit ovat joko negatiivisia ja aiheuttavat kipua tai ne ovat positiivisia. Sähköseksi lähettää impulsseja, jotka ovat voimakkaampia kuin omien hermosolujesi impulssit, joten ne ohitetaan korkeammalla impulssilla - kihelmöintiä ja positiivista stimulaatiota aivan uudella tasolla. Lisäksi eroottinen sähköstimulaatio saa aikaan kehon omien onnellisuushormonien, niin sanottujen endorfiinien, vapautumisen. Eroottisen kokemuksen kannalta sähköstimulaatio tarkoittaa myös sitä, että positiivinen kiihottumisen tunne käsitellään nopeammin ja koetaan siten voimakkaammin, eikä kipua yksinkertaisesti ole tai - korkealla intensiteetillä - vain vähän. Tuntija puhuu tässä yhteydessä kihelmöivästä nautintokivusta. Sähköstimulaatiota käytetään sopivilla leluilla kaikilla intiimialueilla. Mielikuvitukselle ei ole rajoja!

Sopiiko sähköstimulaatio aloittelijoille?

Jopa aloittelijatkin voivat uskaltautua sähköstimulaation jännittävälle alalle. Täällä sinulla on mahdollisuus valita erityyppisten sähköseksilelujen välillä. Voit myös ostaa helppokäyttöisiä laitteita, jotka sopivat erityisesti aloittelijoille, koska ne eivät tarjoa niin monia toimintoja. Lähetettäviä sähköimpulsseja voit säätää jatkuvasti itse. Tämä tarkoittaa, että voit lähestyä seksuaalista sähköstimulaatiota hitaasti ja vähitellen.

Voit myös hankkia tietoa yhdessä kumppanisi kanssa ja yksinkertaisesti valita yhdessä oikean sähköisten seksilelujen ja tarvikkeiden sarjan. Jos sinulla ei ole kokemusta, voit myös valita laitteen, jonka mukana toimitetaan elektrodityynyt. Anna erilaisten tuotteiden inspiroida itseäsi ja uskaltaudu hyvin mielenkiintoiselle alalle eroottisen sähköstimulaation avulla.

Voiko sähköseksi olla vaarallista minulle?

Tämä on hyvin oikeutettu kysymys, puhutaanhan tässä sähköstä. Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että sähköseksilelut toimivat tasavirralla. Vaihtovirta - pistorasiasta tuleva virta - on paljon vaarallisempi virta. Stimulaatiovirtalaitteet muuttavat sen tasavirraksi. Ongelmalliseksi se muuttuu vain silloin, kun käytät sähköseksilelua siellä, missä kehosi itse tuottaa sähköimpulsseja - eli aivoissa ja sydämessä. Yhtä tärkeää on, että stimulaatiovirta ei koskaan kulje kurkun tai kurkunpään läpi.

Tärkein perussääntö on aina, että virta ei saa KOSKAAN kulkea aivojen, sydämen tai kurkun läpi! Jos noudatat tätä perussääntöä, koet turvallista ja kihelmöivää hauskanpitoa sähköstimulaation avulla.

Onko olemassa erityisiä sähköstimulaatiotuotteita miehille ja naisille?

Monet sähköstimulaatiolaitteet voidaan liittää erilaisiin lisävarusteisiin. Tässä voitte yhdessä kumppanisi kanssa päättää, pitäisikö tuotteen olla erityinen tuote toiselle teistä vai haluatteko pitää hauskaa yhdessä. Miehille löydät sähköstimulaatiotuotteiden laajasta valikoimasta esimerkiksi penisrenkaita, erityisiä laajentimia, anaalitulppia, siveysvöitä tai penishäkkejä. Mitä tahansa miesten sähköstimulaatio näyttääkin fantasiassasi, löydät sen täältä.

Naisille löydät upeita dildoja ja erityisesti naisille suunniteltuja nännipihdejä. Teille on ihania vaihtoehtoja yhdessä. Kokeile sähköseksikäsineitämme, joilla voit koskettaa ja stimuloida intensiivisesti jokaista kehon osaa. Tai voitte valita itsekiinnittyvät elektrodit, joilla voi lähettää pysyviä impulsseja. Luo oma henkilökohtainen stimulaatiovirtainen seksikokemuksesi.

Voinko yhdistää elektroseksin muihin BDSM-tarvikkeisiin?

Eroottinen sähköstimulaatio tarjoaa lähes loputtomasti mahdollisuuksia yhdistää se muihin BDSM-tarvikkeisiin. Ehkä sidot kumppanisi sänkyyn ja hemmottelet häntä sähköseksileluillamme. Katso, kuinka häntä stimuloidaan impulsseilla kovasta pehmeään. Jos haluat tehdä eroottisesta kokemuksestasi sähköseksin avulla vieläkin jännittävämmän, voit myös laittaa kumppanillesi silmälapun. Tämä tekee yhteisestä kokemuksestanne entistäkin jännittävämmän. Tai ehkä päätät yhdistää ensimmäiseen istuntoon suukapulan. Selaa BDSM-tarvikkeitamme ja inspiroidu!