Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - tarvikkeet

Uutiskirje

Sähköstimulaatio - tarvikkeet 

Tervetuloa eroottisen sähköstimulaation maailmaan - täältä MEO Shopista löydät kaiken, mitä sydämesi toivoo. "Eroottisen sähköstimulaation tarvikkeet" -luokkaan olemme koonneet erilaisia välttämättömiä tarvikkeita, jotta voit kokea sähköistävät seikkailusi turvallisesti, mukavasti ja maksimaalista nautintoa tuottaen.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 45 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 45 kohdetta 1 - 12

Tervetuloa eroottisen sähköstimulaation maailmaan - täältä MEO Shopista löydät kaiken, mitä sydämesi toivoo. Eroottisen sähköstimulaation tarvikkeet -kategoriassamme olemme koonneet erilaisia välttämättömiä tarvikkeita, jotta voit kokea sähköistävät seikkailusi turvallisesti, mukavasti ja maksimaalista nautintoa tuottaen.

Oletko uusi sähköstimulaation harrastaja vai tämän intensiivisen kokemuksen vannoutunut fani? Tarjoamme oikeat lisävarusteet jokaiselle tasolle ja mieltymykselle. Tutustu valikoimaan erilaisia kaapeleita ja sovittimia, joiden avulla voit pysyä joustavana yhdistellessäsi eri valmistajien elektrodeja ja sähköstimulaatiolaitteita (Mystim, MEO, Rimba, ElectraStime-Stim Systems). Näiden lisävarusteiden avulla voit liittää laitteet ja elektrodit vaivattomasti. Olet siis aina hyvin varustautunut, halusitpa sitten nauttia sähköstimulaatiosta yksin, kumppanisi kanssa tai suuremmassa ryhmässä.

Jotta sähköstimulaatiokokemus olisi entistäkin intensiivisempi ja miellyttävämpi, tarjoamme erittäin johtavaa geeliä nimeltä ESHOCK. Tämä geeli varmistaa sähköimpulssien optimaalisen siirtymisen ihoon, maksimoi tuntemukset ja on samalla hellävarainen elektrodeille. Yksinkertaisesti levitä ja nauti hellävaraisesta voimakkaaseen sähköstimulaatioon!

Nopeaa ja helppoa käyttöä varten tarjoamme myös erikokoisia ja -muotoisia itsekiinnittyviä elektrodeja, jotka voidaan helposti kiinnittää kehoon ja irrottaa siitä. Nämä uudelleenkäytettävät elektrodit ovat ihanteellisia, jos arvostat käyttömukavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, hygieniaa ei pidä unohtaa. Erityisillä puhdistussuihkeillamme INSTACLEAN ja VERYCLEAN elektrodeille ja tarvikkeille voit varmistaa, että seksilelusi pysyvät puhtaina ja hygieenisinä jokaisen käytön jälkeen. Yksi suihke riittää, ja voit olla varma, että kaikki on valmiina seuraavaa jännittävää e-stimulaatioseikkailua varten.

Jos siis olet valmis sähköistävään aistimusten ryöppyyn, tämä kategoria on sinua varten. Tuotteemme on valittu huolellisesti, jotta saat turvallisen ja jännittävän kokemuksen. Lähde eroottisen sähköstimulaation seikkailuun ja lisää seksuaalisuuteesi erityinen ulottuvuus. Minne tahansa eroottiset seikkailusi vievätkin sinut, MEO:n oikeilla tarvikkeilla siitä tulee unohtumaton kokemus.