Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nykyaikaiset siveysvyöt

Uutiskirje

Nykyaikaiset siveysvyöt 

Siveysvyö kaukosäätimellä ja stimulaatiovirralla. 100 % paon kestävä. Siveys mahdollista vuosia.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 33 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 33 kohdetta 1 - 12

Mikä on siveysvyö miehille ja miten käytät siveysvyötä?

 

Miesten siveysvyö on laite, jolla suljetaan miehen penis niin, että hän ei voi enää hallita sukupuolielimiään, eli eräänlainen vankila penikselle. Se estää peniksen erektiota ja siten yleensä myös orgasmin. Miesten siveysvyön historia juontaa juurensa BDSM:n leikkityyppeihin, joissa naisdominatrixit käyttävät usein miesten siveysvyötä miesten mielihyväorjien kasvatuksessa. Henkilöä, jolla on häkin avain, kutsutaan keyholder tai avaimenhaltijaksi, kuten naisille tarkoitettujen siveysvöiden kohdalla.

 

Siveysvyön rakenne on melko yksinkertainen. Miehen penis työnnetään putkimaiseen rakenteeseen. Tämä laite kiinnitetään lukolla renkaaseen, joka ympäröi peniksen ja kivekset. Avaamatta lukkoa KG:n käyttäjä ei voi poistaa siveysvyötä. Joissakin siveysvyömalleissa, joita käyttäjä käyttää usein pitkään, on mekanismi, jonka avulla ne voidaan avata hätätilanteessa. Tämä mekanismi on sellainen, että hätäavauksen jälkeen häkkiä ei voi enää lukita. Näin keyholder tunnistaa seuraavassa tapaamisessa, että orja on päässyt eroon häkistä, mikä yleensä johtaa uusiin, tiukkoihin siveyskasvatustoimenpiteisiin.

 

Siveysvöitä eli miehille tarkoitettuja penishäkkejä on saatavilla lukuisissa malleissa. Tarvittavasta peniksen koosta riippuen on olemassa pieniä ja myös suuria siveysvöitä, jotta jokainen mies voi löytää penikselleen sopivan siveysvyön. Putkimainen laite voi olla suljettu, avoin tai puoliavoin.

 

Yleensä tällaiset miesten siveysvyöt puetaan pidemmäksi ajaksi, ja MEO toimittaa ne usein myös kertakäyttöisillä lukoilla (muovitiivisteillä). Kuvauksemme myöhemmässä vaiheessa mainitsemme erilaisia siveysvöitä ja tuomme esiin kunkin tyypin erityispiirteet. Yleisesti ottaen siveysvyötä käytettäessä on tärkeää varmistaa, että herkkä erektiokudos ei vahingoitu käytön aikana ja että käyttäjä kokee, että peniksen päällä oleva häkki on myös rankaiseva rikkaus. Siveysvyötestissämme havaitsimme, että pienellä kokemuksella siveysvyön käytöstä tulee nopeasti rutiinia.

 

Mitä siveysvyömalleja on saatavilla miehille? Mitkä ovat eri mallien edut ja haitat?

 

 

Miesten siveysvyöt, jotka on valmistettu pehmeästä materiaalista:

 

Miesten siveysvöiden suosituin pehmeä materiaali on silikoni. Nämä siveysvyöt ovat erittäin hyviä käyttää ja melko edullisia. Koska ne pystyvät mukauttamaan muotonsa hyvin, ne ovat suosittuja, jotta niiden kantajat voivat käyttää niitä tavallisten vaatteidensa alla. Tällaiset miesten siveysvyöt eivät ole tilaa vieviä ja säästävät käyttäjää epämiellyttäviltä katseilta. Helppohoitoisen materiaalin ansiosta ne voidaan myös puhdistaa käytettäessä tai niitä voi käyttää suihkussa.

 

Haittapuolena on materiaalin joustavuus, joka ei salli täydellistä rajoittamista. Käyttäjän voi olla mahdollista saavuttaa orgasmi häkistä huolimatta, koska materiaali ei voi estää erektiota sataprosenttisella varmuudella. Siitä huolimatta tällaista siveysvyötä voi suositella, varsinkin BDSM-aloittelijoille ne ovat erittäin sopivia. MEO.de:stä löydät useita houkuttelevia malleja, esimerkiksi tämän kirkkaasta silikonista valmistetun siveysvyön miehille.

 

Kovasta materiaalista valmistettu siveysvyö miehille:

 

 

Tässä on kaksi versiota. Yhtäältä on kovasta muovista valmistettuja vaihtoehtoja ja toisaalta metallista, yleensä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja siveysvöitä. Molemmilla malleilla on suuria etuja sekä kantajan että avaimenhaltijan kannalta. Hinnaltaan metalliset siveysvyöt ovat yleensä kalliimpia. Vastineeksi ne kestävät kuitenkin yleensä hyvin pitkään ja tuottavat omistajalleen iloa pitkään. Mainitsemisen arvoisia ovat myös miesten siveysvyöt pistokkeella tai miesten siveysvyöt piikeillä tai piikeillä, joista monilla KG-asiakkaillamme on ollut hyviä kokemuksia.

 

Kovasta muovista valmistetut siveysvyöt miehille:

 

 

Ne ovat huomaamattomia, eikä niitä huomata lentokenttätarkastuksessa. Niiden hieman heikomman vakauden vuoksi ne voivat kuitenkin rikkoutua ja vahingoittaa käyttäjäänsä. Lisäksi laajentimia ja katetreja on vaikeampi kiinnittää tai niitä ei voi kiinnittää kunnolla kovaan muoviin. Siitä huolimatta monet topit ja myös ammattimaiset dominat vannovat tällaisen siveysvyön nimeen. Ne on helppo laittaa päälle ja läpikuultava muotoilu tekee helpoksi nähdä, onko penis oikein paikallaan.

 

Toinen etu on se, että "pahimmassa tapauksessa" siveysvyön voi myös poistaa työkaluilla. Jos penis on vääntynyt ja juuttunut siveysvyön sisään ja sitten lukko on jumissa, olet iloinen, ettei sinun tarvitse soittaa lukkoseppää. Yksinkertaisilla pihdeillä tai jopa saksilla pultit voidaan katkaista ja penis pelastaa. Se, uskooko mestari tai emäntä Sub, tai KG-orja, että se oli todella ainoa keino paeta kiusallisesta tilanteesta, on toinen asia.

 

Metallinen siveysvyö miehille:

 

 

Miesten metalliset siveysvyöt ovat huomattavasti rajoittavampia kuin muovista valmistetut miesten siveysvyöt. Jo pelkästään viileä, periksiantamaton metalli saa siveyttä rakastavien miesten sydämen sykkimään nopeammin. Saatavilla on lukuisia siveysvöitä, ja valikoima ylittää huomattavasti miesten muovisten siveysvöiden valikoiman. Tämä johtuu siitä, että metalli on paljon kovempaa ja sitkeämpää kuin perinteiset muovit, kuten polykarbonaatti tai PVC. Putkimallisten mallien lisäksi on olemassa myös oikeita, metallista valmistettuja peniksen korsetteja. Olipa kyseessä sitten siveysvyöt verkoilla, siveysvyöt ritilöillä tai siveysvyöt renkailla, kaikkein mielikuvituksellisimmat siveysvyöt on valmistettu metallista.

 

Yksi suosituimmista siveysvyöistä, joka aiheuttaa joissakin miehissä todellista pelkoa, on niin sanotut Helvetin portit. Tämä tarkoittaa suomeksi "Helvetin portit" ja viittaa nahkavyöllä tai metallitangolla yhdistetyistä erilaisista renkaista koostuvaan rakenteeseen. Halkaisijaltaan suurin rengas kiinnitetään pidätinrenkaaksi kivesten taakse peniksen varren ympärille. Jokainen seuraava rengas on halkaisijaltaan hieman pienempi kuin edellinen, joten viimeinen rengas sulkee peniksen tiukasti sisäänsä myös silloin, kun se ei ole pystyssä. Jos tämän penishäkin käyttäjää stimuloidaan seksuaalisesti, "Helvetin porttien" renkaat alkavat sattua kovasti, mikä vaimentaa merkittävästi seksuaalista nautintoa. Kokeneet keyholder osaavat pitää KG-orjansa tämän "Helvetin portin" kanssa pitkään täsmälleen palavan himon ja kurjan kivun välissä, mistä myös erottuva nimi johtuu.

 

Miesten siveysvyöt katetrilla tai laajentimella:

 

 

Joidenkin miesten siveysvöiden avulla virtsaputkeen voidaan työntää penistulppa (prinssin valtikka)tai katetri. Katetri mahdollistaa virtsaamisen ja siemennesteen ulosvirtauksen. Laajentaja puolestaan lisää leikin jännitystä valtavasti. Joissakin miehille tarkoitetuissa siveysvöissä on jopa kiinteä piikki, joka työnnetään sisään, kun ne puetaan päälle. Tämä lisäärsyke voi melkein ajaa miehen järjiltään, koska jokainen liike ja jokainen pieni erektio voidaan tuntea kaksinkertaisella intensiteetillä.

 

Jotkin NoPacha-sarjan siveysvyöt on suunniteltu siten, että niihin voidaan asettaa jälkeenpäin laajentaja, mikä kiihdyttää miehen halua vastoin hänen tahtoaan. Turvotuksen lisääntyessä myös peniksen kipu kasvaa, jota usein lisäävät sisäiset piikit. Jos kipu kasvaa liian suureksi, mielihyvä katoaa joskus kokonaan. Toisin on laajentimen käytön kanssa, jonka avulla mies saa halun jopa vastoin tahtoaan, ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Jos laajentimella varustetut siveysvyöt ovat sinulle liian tylsiä, voit käyttää myös virtsaputken laajentimella varustettua siveysvyötä. Tämäntyyppinen vyö vaatii kuitenkin hyvin herkkää käsittelyä, koska vakavia vammoja ei voida sulkea pois.

 

Siveysvyöt vibraattorilla tai siveysvyöt stimulaatiovirralla:

 

 

MEO:lta on luonnollisesti saatavana myös siveysvöitä, joissa on vibraattori tai liitäntävaihtoehtoja stimulaatiovirtalaitteille. Molempien mallien tarkoituksena on lisätä miehen nautintoa ja saada hänen peniksensä erektioon, vaikka juuri tämä on juuri se, mitä mies haluaisi mahdollisuuksien mukaan estää. Erityisesti TENS Gert -laitteen avulla penistä voidaan stimuloida kipukynnykseen asti - usein yhdessä laajentimen kanssa elektrodina. Hyvin alistuvat miehet nauttivat siitä, että heidät vangitaan nautintoonsa mahdottoman orgasmin avulla, kun taas sadistiset topsit löytävät nautintoa alaisensa hallittavissa olevasta kärsimyksestä.

 

Uusi CELLMATE-siveysvyö - App-ohjattu siveysvyö:

 

CELLMATE-siveysvyön avulla sinun on luovuttava kokonaan peniksen hallinnasta, sillä CELLMATE-siveysvyö on sovellusohjattu, elektroninen siveysvyö alistuvalle miehelle! Kumppanisi ohjaa CELLMATE-siveysvyötä hyvin yksinkertaisesti ja ilman vaikeaa tekniikkaa erityisen sovelluksen avulla. Voit odottaa loputtomia jännittäviä hetkiä hallitsevan kumppanisi kanssa, jolloin menetät täysin peniksesi hallinnan . Käytä esimerkiksi sovelluksella ohjattavaa siveysvyötä CELLMATEa ostoksilla käydessäsi ja anna kumppanisi yllättää sinut pukuhuoneessa. Erityisen jännittävää on myös kotona, kun kumppanisi hallitsee miehuuttasi täysin. Olitpa sitten kotona, matkoilla, ostoksilla, urheilemassa, bondagea harrastamassa tai jopa kaukosuhteessa , MEO ®:n CELLMATE-siveysvyö pitää sinut täysin siveänä ja peniksesi täysin hallinnassa nerokkaan sovellusohjauksen ansiosta.

 

Miesten CELLMATE-siveysvyön kanssa ei ole väliä, missä olet tai mitä teet. Sovellusohjauksella varustetun CELLMATE-siveysvyön avulla keyholder (se, jolla on avainvalta) voi päättää, voidaanko alistuva mies vapauttaa siveydestään. Yhdessä Android- ja iOS-sovelluksen kanssa voit helposti luoda tilin ja yhdistää CELLMATE-siveysvyön käyttäjätunnukseesi.

 

Anaalinen siveys:

 

Kuin taikaiskusta lukittava butt plug, kun se on asetettu paikalleen, se leviää laajalle - nyt vain lukitset sen ja poistat avaimen. Ilman avainta "Anal Masteria" ei voi enää poistaa. Vain avaimen avulla butt plug voidaan pienentää jälleen pienimpään kokoonsa ja vetää ulos. Paras valinta, kun kyseessä on lukittava anaalitulppa!

 

Elektroninen aikalukko siveysvöihin:

 

MEOBONDin digitaalinen aikalukko vapauttaa sinut vasta, kun asetettu aika on kulunut. Se mahdollistaa pakenemissuojatun & turvallisen itsesidonnan tai aikaohjatun siveyssiteen. Aikalukkomme MEOBOND kätkee sisäänsä todellista huipputekniikkaa ja se voidaan kiinnittää lähes kaikkiin bondage- tai siveysvöihin. Vihdoinkin voit elää äärimmäisiä itsesidonta- ja siveysfantasioitasi, koska MEOBOND-aikalukon voi asettaa minuutilleen, enintään 100 tuntiin asti. Kaikki ovat unelmoineet tästä ja MEO on tehnyt siitä totta! "Eroottinen aikalukko" on helppokäyttöinen ja idioottivarma sovelluksessaan, se turvaa sinulle sen, mistä olet aina haaveillut. Lukkomme kestää 130 kilon vetovoiman, joten se sopii täydellisesti ajastettuun sidontaan käsirautojen, nilkkahihnojen, nilkkahihnojen kanssa varustettujen levitystankojen, sidontavaljaiden, siveyshäkkien, siveysvöiden, suukapuloiden ja jopa lukittavan anaalitulppamme kanssa.

 

BDSM-leikki-ideoita siveysvyön kanssa:

 

Tässä on joitakin leikki-ideoita, joita voivat leikkiä sekä siveysvyön aloittelijat että KG:n edistyneet pelaajat. Laajuus ja siten myös terveysvaara kasvaa ehdotuksesta toiseen. BDSM-aloittelijoita kehotetaan lähestymään aihetta varovasti.

 

Pornofilmejä siveysvyön kanssa:

 

Top laittaa valitsemansa siveysvyön Sub päälle ja molemmat katsovat yhdessä pornoa. Tämä kiihottaa häntä suunnattomasti ja Sub pian anelee häntä vapauttamaan hänet himonsa rajoituksista. Tätä voidaan käyttää viettämään yhteistä rakkausiltaa tai lähtökohtana uusille leikeille.

 

Retket siveysvyön kanssa:

 

Miesten kovasta materiaalista valmistettu siveysvyö puetaan päälle ja kantajan on puettava sen päälle tiukat housut. Sitten he käyvät yhdessä ostoksilla ja kävelevät pitkään kaupungilla. Vaikka vain muutama ohikulkija huomaisi sen, KG:n kantaja tuntee, että kaikki näkevät siveysvyön, ja tuntee itsensä todella hienosti nöyryytetyksi.

 

Pakonomainen kiimaisuus:

 

Sidotulle miehelle asetetaan tiukka häkkikuri. Tätä varten aktiivinen kumppani asettaa hänelle häkin, joka voidaan varustaa elektrodeilla ja joka mahdollistaa laajentimen käytön. Taitavalla stimulaatiolla avuttoman, sidotun miehen penis saatetaan erektioon, mikä aiheuttaa kipua häkkiin sulkemisen vuoksi. Kipu karkottaa nautinnon, kunnes Top stimuloi lukittua penistä uudelleen. Vuorotellen sähkön ja virtsaputken stimulaation välillä nautintoa lietsotaan, ja kun kipu on unohtunut, peli voi alkaa uudelleen.

 

Illallisella ystävien kanssa:

 

Top kutsuu illalla ystäviä illalliselle. Kun seura on valmis, siveysvyö puetaan Sub (NoPacha-siveysvyömme on erityisen suositeltava tässä tapauksessa) ja näytetään ystäville. Nöyryyttävää ja silti äärettömän kiihottavaa alistuville miehille.

 

Pakotettu orgasmi tai pakotettu miehestä riisuminen:

 

Eturauhanen on miesten seksuaalinen keskus, joka määrää siemensyöksyn. CUMELOT-laitteella, joka on BDSM:n tarpeisiin sovitettu eturauhasen stimulaattori, eturauhasta stimuloidaan, kunnes sperma puristuu ulos, ilman että tarvitaan nautintoa tai kiihottumista. Tätä kutsutaan myös eturauhasen orgasmiksi tai pakotetuksi vapautumiseksi.

 

Chiliä tai inkivääriä penikselle:

 

Suljettu penis avataan virtsaputken laajentimella ja virtsaputkeen työnnetään pala kuorittua inkiväärijuurta tai chiliä. Tämä kirvelee kovasti, mutta se myös tuottaa tällä tavoin hoidettavalle henkilölle mielihyvää, jos hän on siihen taipuvainen. Kuten leikissä "pakonomainen kiimaisuus", Top voi taitavalla kiihottamisella ja kieltämisellä varmistaa, että Sub pysyy kiimansa loukussa.

 

Virtsaputken stimulaatio:

Ääntely lupaa moninkertaisia orgasmeja! Sounding eli virtsaputkileikki kuulostaa asiaan vihkiytymättömälle kivuliaalta, mutta se voi olla myös mielettömän kiihottavaa. Tarvitaan kuitenkin huolellisuutta, jotta siitä tulee nautinnollinen kokemus.

 

Siveysvyön hoitotuotteet:

 

Penikselle:

 

 

PLOWBOY True Feel -fetissivoitelugeeli sopii erinomaisesti anaalin venyttelyyn, levittämiseen ja hoitavien ainesosiensa ansiosta myös siveysvyön käyttäjille. PLOWBOY True Feel on hoitava liukuvoitelugeeli vaativalle miehelle. Koetellut ja testatut ainesosat, kuten aloe vera ja E-vitamiini hoitavat hellävaraisesti ja luonnollisesti ja antavat samettisen tunteen seksin aikana.

 

Siveysvyön puhdistus:

 

 

INSTACLEAN on BDSM-yhteisön ensimmäinen valinta! Patogeeniset virukset ja bakteerit vaanivat kaikkialla. Käsien desinfiointisuihkeella INSTACLEAN voit suojella itseäsi ja muita taudeilta. Desinfiointisuihkeellamme INSTACLEAN on intensiivinen antimikrobinen vaikutus bakteereja, sieniä ja viruksia vastaan. Yhteensopivuus monien materiaalien kanssa tekee INSTACLEAN desinfiointisuihkeesta universaalin desinfiointiaineen siveysvöille.

 

Mistä voit ostaa siveysvyön miehille? Osoitteessa www.meo.de

 

 

Osoitteesta www.meo.de löydät vaikuttavan laajan valikoiman siveysvöitä miehille. Jos etsit siveysvyötä penikselle, niin katso! Suosittelemme, ettet rakenna siveysvyötä itse. Voit tilata siveysvyön netistä paljon helpommin, nopeammin ja halvemmalla. Toimitamme lähes jokaisen mallin mahdollisimman nopeasti, tietenkin erittäin huomaamattomasti ja neutraalisti pakattuna.