Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Klassiset siveysvyöt

Uutiskirje

Klassiset siveysvyöt 

Ei enää pettämistä, ei enää siveettömiä ajatuksia, kiitos MEO:n siveysvöiden ja siveyslaitteiden miehille.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 15 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 15 kohdetta 1 - 12

Mikä on miesten penishäkki ja miten penishäkkiä käytetään?

Miesten penishäkki on laite, joka sulkee miehen peniksen niin, ettei hän voi hallita sukupuolielimiään, eräänlainen penisvankila. Se estää peniksen erektiota ja siten yleensä estää orgasmin. Miehen penishäkin historia juontaa juurensa BDSM:n muunnelmiin, joissa naisdominaattorit käyttivät usein miehen penishäkkiä miespuolisten mielihyväorjien kasvatuksessa. Henkilöä, jolla on häkin avain, kutsutaan avaimenhaltijaksi, kuten naisten siveysvöissä.

Penishäkin rakentaminen on melko yksinkertaista. Miehen penis työnnetään putkimaiseen rakenteeseen. Tämä laite kiinnitetään lukolla renkaaseen, joka ympäröi peniksen ja kivekset. Avaamatta lukkoa penishäkin omistaja ei voi poistaa penishäkkiä. Joissakin penishäkkimalleissa, joita käyttäjä käyttää usein pitkiä aikoja, on mekanismi, jonka avulla ne voidaan avata hätätilanteessa. Tämä mekanismi on suunniteltu siten, että häkkiä ei voi sulkea hätäavauksen jälkeen. Näin avaimenhaltija näkee seuraavassa tapaamisessa, että orja on poistanut penishäkin, mikä yleensä johtaa uusiin tiukkoihin kasvatustoimenpiteisiin.

Penishäkkejä eli siveysvöitä miehille on saatavilla lukuisissa malleissa. Peniksen halutusta koosta riippuen on olemassa pieniä ja myös suuria penishäkkejä, joten jokainen mies voi löytää itselleen sopivan penishäkin. Putkimainen laite voi olla suljettu, avoin tai puoliksi avoin.

Yleensä tällaiset miesten penishäkit on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön ja niissä on usein kertakäyttöiset MEO-sulkimet (muovitiivisteet). Kuvauksemme myöhemmässä vaiheessa käsittelemme erilaisia penishäkkejä ja tuomme esiin kunkin tyypin erityispiirteet. Yleisesti ottaen on huolehdittava siitä, että herkkä erektiokudos ei loukkaannu käytön aikana ja että käyttäjä ei myöskään koe häkkiä peniksessään rankaisevana rikastuksena. Ison penishäkin testissämme totesimme, että pienellä kokemuksella penishäkin käytöstä tulee nopeasti rutiinia.

Mitä penishäkkimalleja on saatavilla? Mitkä ovat eri penishäkkimallien edut ja haitat:


Miesten penishäkki pehmeästä materiaalista:

Miesten penishäkkien suosituin pehmeä materiaali on silikoni. Nämä penishäkit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja melko edullisia. Koska ne sopivat hyvin penikseen, niitä käytetään usein niin, että käyttäjä voi käyttää niitä tavallisten vaatteiden alla. Tällaiset miesten penishäkit eivät ole tilaa vieviä ja säästävät käyttäjää epämiellyttäviltä katseilta. Helppohoitoisen materiaalin ansiosta ne voidaan puhdistaa niiden käytön aikana tai niitä voi käyttää suihkussa.

Haittapuolena on materiaalin joustavuus, joka ei mahdollista täydellistä kiinnitystä. Voi olla, että käyttäjä voi saada orgasmin häkistä huolimatta, koska materiaali ei pysty estämään erektiota sataprosenttisella varmuudella. Siitä huolimatta tällaista penishäkkiä voi suositella, erityisesti BDSM-aloittelijoille ne sopivat hyvin. MEO.de:stä löydät useita houkuttelevia malleja, esimerkiksi silikonista valmistetun penishäkkimme.

Kovasta materiaalista valmistettu penishäkki miehille:


Tässä on kaksi mallia. Toisaalta kovasta muovista valmistetut vaihtoehdot ja toisaalta metallista valmistetut penishäkit, useimmiten ruostumattomasta teräksestä valmistetut penishäkit. Molemmilla vaihtoehdoilla on suuria etuja sekä käyttäjälle että key holder. Metalliset penishäkit ovat yleensä kalliimpia. Ne kestävät kuitenkin yleensä hyvin pitkään ja tuottavat omistajalleen mielihyvää pitkään. Mainitsemisen arvoisia ovat myös tulpalla varustetut penishäkit tai terävillä piikeillä tai piikeillä varustetut penishäkit, joista monilla asiakkaillamme on hyviä kokemuksia.

Kovasta muovista valmistettu miesten penishäkki:


Muovista valmistetut penishäkit ovat huomaamattomia, eikä niitä huomaa lentokentällä suoritettavassa tarkastuksessa. Kuitenkin niiden hieman heikomman vakauden vuoksi ne voivat rikkoutua ja vahingoittaa käyttäjäänsä. Lisäksi laajentimia ja katetreja on vaikeampi kiinnittää tai niitä ei voi oikeastaan kiinnittää penishäkkiin. Siitä huolimatta monet topit ja jopa ammattimaiset dominat vannovat tällaisen penishäkin nimeen. Muovista valmistetut penishäkit on helppo laittaa päälle ja läpinäkyvässä mallissa on helppo nähdä, onko penis oikein asennossa.

Toinen etu on, että penishäkin voi pahimmassa tapauksessa poistaa työkalulla. Jos penis on vääntynyt ja juuttunut penishäkkiin ja sen jälkeen lukko on jumissa, olet iloinen, ettei sinun tarvitse soittaa lukkoseppää. Yksinkertaisilla pihdeillä tai jopa saksilla voi katkaista pultit ja penis on pelastettu. Uskooko isäntä tai emäntä orjalle, että se oli todella ainoa tapa paeta kiusallisesta tilanteesta, on toinen kysymys.

Metallinen penishäkki miehille:


Metallinen penishäkki on paljon rajoittavampi kuin muovinen penishäkki. Jo pelkästään viileä, periksiantamaton metalli saa siveyttä rakastavien miesten sydämen sykkimään nopeammin. Saatavilla on lukuisia penishäkkejä, joiden valikoima ylittää muovisten penishäkkien valikoiman reilusti. Tämä johtuu siitä, että metalli on paljon kovempaa ja jäykempää kuin perinteiset muovit, kuten polykarbonaatti tai PVC. Putkimallisten mallien lisäksi on olemassa myös metallista valmistettuja penishäkkejä. Olivatpa kyseessä sitten penishäkkiverkot, penishäkkiverkot tai penishäkkirenkaat, metallihäkit ovat luovimmin tehtyjä penishäkkejä.

Yksi suosituimmista penishäkeistä, joka aiheuttaa joissakin miehissä todellista pelkoa, ovat niin sanotut Helvetin portit. Tämä tarkoittaa suomeksi "helvetin portteja" ja viittaa nahkavyöllä tai metallitangolla yhdistetyistä erilaisista renkaista koostuvaan rakenteeseen. Halkaisijaltaan suurin rengas kiinnitetään pidätinrenkaaksi kivesten taakse peniksen varren ympärille. Jokainen seuraavista renkaista on halkaisijaltaan hieman pienempi kuin edellinen, joten viimeinen rengas sulkee peniksen tiukasti sisäänsä myös silloin, kun se ei ole pystyssä. Kun tämän penishäkin käyttäjää nyt stimuloidaan seksuaalisesti, "helvetin portin" renkaat alkavat sattua kovasti, mikä vaimentaa merkittävästi seksuaalista halua. Kokeneet key holder osaavat pitää orjansa pitkään palavan nautinnon ja kivun välissä tämän "helvetin portin" avulla, mistä johtuu tunnusomainen nimi.

Miesten penishäkki, jossa on katetri tai dilataattori:


Jotkut miesten penishäkit mahdollistavat penistulpan tai katetrin asettamisen virtsaputkeen. Katetri mahdollistaa virtsaamisen ja päästää siemennesteen ulos. Laajentaja taas lisää huomattavasti leikin jännitystä. Joissakin miehille tarkoitetuissa penishäkeissä on jopa penistulppa, joka työnnetään sisään, kun häkki laitetaan päälle. Tämä ylimääräinen stimulaatio voi ajaa miehen lähes hulluksi, sillä jokainen liike ja pienikin erektio tuntuu kaksi kertaa voimakkaampana.

Jotkin penishäkkimme on suunniteltu niin, että niihin voidaan asettaa jälkeenpäin dilataattori, joka stimuloi miehen nautintoa vastoin hänen tahtoaan. Turvotuksen lisääntyessä myös peniksen kipu lisääntyy, jota usein lisäävät sisäiset piikit. Jos kipu kasvaa liian suureksi, nautinto katoaa joskus kokonaan. Toisin on laajentimen käytön kanssa, jonka avulla mies kiihottuu jopa vastoin tahtoaan, ainakin tiettyyn pisteeseen asti.

Penishäkki vibraattorilla tai penishäkki stimulaatiovirralla:

MEO tarjoaa tietysti myös penishäkkejä vibraattorilla tai liitäntävaihtoehtoja stimulaatiovirtalaitteille. Molempien versioiden tarkoituksena on lisätä miehen nautintoa ja saada hänen peniksensä erektioon, vaikka penishäkki onkin suunniteltu juuri tämän estämiseksi. Erityisesti TENS-laitetta käyttämällä - usein yhdessä laajentimen kanssa elektrodina - penistä voidaan stimuloida kivun rajoille asti. Erittäin alistuvat miehet nauttivat siitä, että he jäävät nautintonsa vangiksi mahdottomaan orgasmiin, kun taas sadistiset topparit nauttivat orjansa hallittavasta kärsimyksestä.

Uusi CELLMATE-siveysvyö - sovellusohjattu penishäkki:

CELLMATE-penishäkin avulla sinun on luovuttava kaikesta peniksen hallinnasta, sillä CELLMATE-penishäkki on sovellusohjattu elektroninen penishäkki alistuvalle miehelle! Kumppanisi ohjaa CELLMATE-penishäkkiä yksinkertaisesti ja ilman monimutkaista tekniikkaa erityisen sovelluksen avulla. Sinua odottavat hallitsevan kumppanisi kanssa loputtomat kiihottavat hetket, joissa menetät täysin peniksesi hallinnan. Käytä esimerkiksi CELLMATE-siveysvyötämme etänä sovelluksen kautta ostoksilla käydessäsi ja anna kumppanisi yllättää sinut pukuhuoneessa. Erityisen jännittävää on, kun kumppanisi hallitsee penistäsi täysin. Olitpa sitten kotona, matkoilla, ostoksilla, urheilemassa, bondagea harrastamassa tai kaukosuhteessa, MEO ®:n CELLMATE-penishäkki pitää sinut täysin siveänä ja peniksesi täysin hallinnassa nerokkaan sovellusohjauksen ansiosta.

Miesten CELLMATE-penishäkin avulla ei ole väliä, missä olet tai mitä teet. Sovellusohjauksella varustetun CELLMATE-penishäkin avulla avaimenhaltija (se, jolla on avainvalta) voi päättää, voiko alistuva mies vapautua siveydestään. Yhdessä Android- ja iOS-sovelluksen kanssa voit helposti luoda tilin ja yhdistää CELLMATE-penishäkin käyttäjätunnuksellesi.

Anaalinen siveys:

Kuin taikaiskusta lukittava anaalitulppamme levittäytyy laajalle, kun se on työnnetty paikalleen - lukitse se nyt vain ja poista avain. "Anal Masteria" ei voi poistaa ilman avainta. Vain avaimen avulla anaalitulppa voidaan pienentää pienimpään kokoonsa ja vetää takaisin ulos. Paras valinta, kun kyseessä on lukittava anaalitulppa!

Elektroninen aikalukko penishäkkiin:

Digitaalinen MEOBOND-aikalukko vapauttaa sinut vasta, kun asetettu aika on kulunut. Se mahdollistaa karkaamisen estävän & turvallisen itsesidonnan tai ajastinohjatun siveyden. MEOBOND-aikalukkomme kätkee sisäänsä todellista huipputekniikkaa ja se voidaan kiinnittää lähes kaikkiin bondage-rajoituksiin tai jopa penishäkkeihin. Vihdoinkin voit elää äärimmäisiä itsesidonta- ja siveysfantasioitasi, sillä MEOBOND-aikalukko voidaan asettaa minuutilleen, enintään 100 tuntiin asti. Siitä kaikki ovat unelmoineet ja MEO on tehnyt siitä totta! Helppokäyttöinen ja idioottivarma käyttää, aikalukko varmistaa, että saat sen, mistä olet aina unelmoinut. Lukkomme kestää 130 kilon vetovoiman ja sopii täydellisesti aikasidontaan käsirautojen, säärirautojen, säärirautojen kanssa käytettävien levitystankojen, sidontavaljaiden, siveyshäkkien, penishäkkien, suukapuloiden ja jopa lukittavan anaalitulppamme kanssa.

BDSM-leikkiideoita, joissa on kiinnitetty penishäkki:

Tässä muutamia leikkiideoita, jotka sopivat sekä aloittelijoille että edistyneille pelaajille. Aste ja siten myös terveysvaara kasvaa stimulaatiosta stimulaatioon. BDSM-aloittelijoita kehotetaan lähestymään aihetta varovasti.

Pornofilmejä, joissa on mukana penishäkki:

Top laittaa orjalleen penishäkin ja molemmat katsovat yhdessä pornoa. Tämä on hyvin kiihottavaa ja orja kerjää vapautusta kiimansa pakosta. Tätä voidaan käyttää yhteisen seksi-illan viettämiseen tai lähtölaukauksena jatkoleikkeihin.

Retket penishäkillä:

Miesten kovasta materiaalista valmistettu penishäkki puetaan päälle ja sen käyttäjän on puettava ylleen tiukat housut. Sitten he käyvät yhdessä ostoksilla ja kävelevät pitkään kaupungilla. Vaikka kukaan ohikulkija ei huomaa, penishäkin käyttäjälle tulee tunne, että kaikki näkevät penishäkin, ja hän tuntee itsensä todella hienosti nöyryytetyksi.

Pakonomainen kiimaisuus:

Sidotulle miehelle määrätään tiukka häkkiasento. Tätä varten aktiivinen kumppani asettaa hänelle penishäkin, joka voidaan varustaa elektrodeilla ja mahdollistaa laajentimen käytön. Taitavalla stimulaatiolla avuttoman, sidotun miehen penis saadaan erektioon, mikä aiheuttaa kipua häkkiin sulkemisen vuoksi. Kipu karkottaa nautinnon, kunnes Top stimuloi sidottua penistä uudelleen. Vuorotellen sähkö ja virtsaputken stimulaatio stimuloivat nautintoa, ja kun kipu on unohtunut, leikki voi taas alkaa.

Illallisella ystävien kanssa:

Top kutsuu illalla ystäviä illalliselle. Kun seura on valmis, orjalle laitetaan penishäkki (NoPacha-penishäkkimme on tässä yhteydessä erittäin suositeltava) ja Sub paraatiin. Nöyryyttävää ja silti hyvin kiihottavaa alistuville miehille.

Pakotettu orgasmi tai pakotettu desaminaatio:

Eturauhanen (eturauhanen) on miehen seksuaalinen keskus, joka määrää siemensyöksyn. CUMELOT-laitteella, joka on BDSM:n tarpeisiin sovitettu eturauhasen stimulaattori, eturauhasta stimuloidaan, kunnes sperma pakotetaan ulos, ilman minkäänlaista nautintoa tai kiihottumista. Tätä kutsutaan myös eturauhasen orgasmiksi tai pakkoabortiksi.

Chiliä tai inkivääriä penikselle:

Suljettu penis avataan virtsaputken laajentimella ja virtsaputkeen työnnetään pala kuorittua inkiväärijuurta tai chiliä. Tämä polttaa melko pahasti, mutta se tuottaa myös nautintoa niille, joita tällä tavoin hoidetaan. Kuten "pakonomaisen kiimaisuuden" leikissä, Top voi taitavalla kiihottamisella ja kieltämisellä varmistaa, että orja pysyy kiimansa loukussa.

Virtsaputken stimulaatio:

Sounding lupaa moninkertaisia orgasmeja! Sounding eli virtsaputkileikki kuulostaa asiaan vihkiytymättömälle kivuliaalta, mutta se voi olla myös uskomattoman kiihottavaa. On kuitenkin huolehdittava siitä, että se on nautinnollinen kokemus.

Penishäkin hoitotuotteet:

Penikselle:


PLOWBOY True Feel -fetissivoiteluaine sopii erinomaisesti peräaukon venyttelyyn, levittämiseen ja hoitavien ainesosiensa ansiosta myös penishäkin käyttäjille. PLOWBOY True Feel on hoitava voiteluaine vaativalle miehelle. Todistetut ainesosat, kuten aloe vera ja E-vitamiini, tarjoavat hellävaraista ja luonnollista hoitoa ja takaavat samettisen tunteen seksin aikana.

Penishäkin puhdistus:


INSTACLEAN on BDSM-yhteisön ykkösvalinta! Patogeeniset virukset ja bakteerit vaanivat kaikkialla. Käsien desinfiointisuihkeella INSTACLEAN voit suojella itseäsi ja muita taudeilta. Desinfiointisuihkeellamme INSTACLEAN on intensiivinen antimikrobinen vaikutus bakteereja, sieniä ja viruksia vastaan. Yhteensopivuus monien materiaalien kanssa tekee desinfiointisuihkeesta INSTACLEAN universaalin desinfiointiaineen penishäkkiin.

Mistä voit ostaa penishäkkiä miehille? Osoitteesta www.meo.de


löydät vaikuttavan laajan valikoiman penishäkkejä. Jos etsit penishäkkiä peniksellesi, käy katsomassa! Emme suosittele oman penishäkin rakentamista. Voit tilata penishäkin netistä paljon helpommin, nopeammin ja halvemmalla. Toimitamme lähes kaikki mallit mahdollisimman nopeasti, tietenkin erittäin huomaamattomasti ja neutraalisti pakattuna.