Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Silmämaskit ja silmäsuojat

Uutiskirje

Silmämaskit ja silmäsuojat 

Saatavana monia malleja. Silmänsuojuksemme istuvat tukevasti, ovat 100 % läpinäkymättömiä ja mukavia.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 18 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 18 kohdetta 1 - 12

Silmäsiteet tai silmänaamarit ovat bondage-lisälaite, jota käytetään rajoittamaan henkilön näköä BDSM-toiminnan aikana. Niitä käytetään usein tehostamaan aisteja ja lisäämään puolustuskyvyttömyyden tunnetta. Silmäsiteitä voidaan käyttää erilaisissa BDSM-toiminnoissa, kuten aistien riistämisessä, aistien ylikuormituksessa ja selkäsaunassa.

BDSM-silmäsiteitä taibondage-silmämaskeja on monenlaisia. Jotkut ovat yksinkertaisia ja yksinkertaisia, pehmeästä kankaasta valmistettuja, jotka peittävät silmät ja sidotaan pään ympärille, kun taas toiset ovat monimutkaisempia ja niissä on hihnoja, solkia ja jopa kiinnikkeitä. Jotkin silmänaamarit on suunniteltu istumaan tiukasti silmien päälle, kun taas toiset ovat rakenteeltaan avoimempia ja päästävät jonkin verran valoa läpi. Joitakin silmänaamioita voidaan käyttää pidempään, kun taas toiset sopivat vain lyhyiksi ajoiksi.

Silmänaamioita voidaan käyttää erilaisissa BDSM-toiminnoissa, kuten:

Aistien riistäminen: Silmien sidonnalla sulj etaan henkilön näköaisti, mikä lisää hänen muita aistejaan ja tekee hänet tietoisemmaksi ympäristöstään. Tätä voidaan käyttää lisäämään puolustuskyvyttömyyden ja alistumisen tunteita.

Aistien ylikuormitus: Kun silmät sidotaan, henkilö ei näe, mitä tapahtuu, mikä voi tehdä hänet vastaanottavaisemmaksi muille ärsykkeille, kuten kosketukselle, äänille ja hajuille. Tätä voidaan käyttää lisäämään nautintoa BDSM-toiminnan aikana.

Iskuleikki: Kun silmät sidotaan, henkilö ei näe, mitä tapahtuu, mikä voi tehdä hänet vastaanottavaisemmaksi fyysisille ärsykkeille, kuten selkäsaunalle.

Silmäsiteitä ja BDSM-silmänsuojaimia voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten nahasta, silkistä, satiinista, sametista ja jopa metallista. Niissä voi olla myös koristeellisia elementtejä, kuten nastoja, ketjuja ja solkia, jotka lisäävät niiden visuaalista viehättävyyttä.

On tärkeää tietää, että BDSM-toiminnan tulisi olla yhteisymmärrykseen perustuvaa ja turvallista ja että kaikkien osapuolten tulisi olla tietoisia omista rajoistaan. Silmien sidontaa tulisi käyttää vain, jos molemmat osapuolet ovat antaneet siihen suostumuksensa. Kommunikaatio ja suostumus ovat avainasemassa BDSM-toiminnassa. Siksi on tärkeää luoda turvallinen sana tai signaali ennen kuin ryhdytään mihinkään aisteja rajoittavaan toimintaan.