Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Ass Eater - Anaalidildo - Extremeo Anal Plug

ASS EATER: Kun nimi on ohjelma...! ASS EATER ei ole vain anaalidildo tai butt plug, vaan erittäin kiimainen yhdistelmä muotoilua, toimintaa ja fantasiaa. Jo pelkkä nimi kertoo, että tämä seksilelu lupaa vertaansa vailla olevaa ja äärimmäistä anaalista nautintoa.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    ASS EATER: Kun nimi on ohjelma...! Ass Eater ei ole pelkkä anaalidildo tai butt plug, vaan erittäin kiimainen yhdistelmä muotoilua, toimintaa ja fantasiaa. Jo pelkkä nimi kertoo, että tämä seksilelu lupaa vertaansa vailla olevaa ja äärimmäistä anaalista nautintoa.

     

    Oletko valmis ylittämään rajasi ja sukeltamaan ASS EATERin maailmaan?

     

    Provosoiva nimi ASS EATER ei ole sattumaa. Se ei ole vain tuotenimi, vaan kutsu sukeltaa voimakkaiden tuntemusten ja löytämättömien fantasioiden maailmaan. Ei vain seksilelu, vaan äärimmäinen anaalikokemus! Sillä ASS EATERin avulla voit tunkeutua anatomiasi aiemmin löytymättömiin syvyyksiin! Tämä anaalidildo näyttää ahmivan kaiken, mitä se kohtaa - intensiivinen, ahne ja uskomattoman tyydyttävä.

     

    Sinua ei odota vain anaalidildo, vaan kokonainen anaaliseikkailu!

     

    Hänen erottuva nimensä ei ole vain nimi, vaan lupaus. Lupaus intensiivisistä hetkistä ja henkeäsalpaavista kliimakseista. BDSM:ään tai anaalidilataukseen perehtyneille ASS EATER tarjoaa stimulaation aivan uuden ulottuvuuden. Se ei ole vain yksi lisävaruste dildokokoelmassasi, vaan portti intensiivisempiin tuntemuksiin ja kokemuksiin.

     

    Lähempi tarkastelu Extremeo-sarjaan kuuluvaan ASS EATERiin paljastaa yksityiskohtiin kiinnitetyn mestariteoksen: jokainen ihon poimu, taidokkaasti tyylitelty kiima ja hyvin harkittu, nouseva halkaisija ovat todiste aidosta käsityötaidosta. Sen poikkeuksellinen, lähes surrealistinen muotoilu muistuttaa toisesta maailmasta tulleen olennon ylisuurta penistä ja herättää villeimmätkin fantasiat.

     

    ASS EATER ei kuitenkaan saa pisteitä ainoastaan ulkonäöllään vaan myös kokovalikoimallaan:

     

    • Koko S: Täydellinen aloittelijoille; pituus 15 cm ja halkaisija 2,5-4,5 cm.
    • Koko M: Täydellinen kokemus edistyneille käyttäjille; pituus 22 cm ja työnnettävä halkaisija 3,4-6 cm.
    • Koko L: Täydellinen kokemus tuntijoille, jotka tietävät, mitä haluavat. Vaikuttava 27 cm:n pituus ja 4,1-7,5 cm:n halkaisija.

     

    Laadukkaasta Liquid Silicone valmistetusta ASS EATERista valmistettu ASS EATER tarjoaa silkkisen pehmeän pinnan ja luonnollisen, miellyttävän tuntuman. Samalla ASS EATER on tarpeeksi joustava, jotta se yltää jokaiseen mahdolliseen kohtaan kehossa, mutta tarpeeksi vakaa, jotta sen asettaminen on vaivatonta nautintoa. Imukuppipohja tekee handsfree-käytöstä todellisen nautinnon ja tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia luoviin asentoihin.

     

    Lyhyesti sanottuna: ASS EATER ei ole vain kutsu henkeäsalpaaviin seikkailuihin. Se on kutsu äärimmäiselle, intensiiviselle ja fantastiselle matkalle peräaukon syvyyksiin . Oletko valmis? ASS EATER ei malta odottaa, että pääsee ahmimaan sinut.

     

    Extremeo Butt Plugin puhdistaminen ja käyttö:

     

    • Helppo käyttää: Anaalitulpan asettaminen peräaukkoon voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos osaat tehdä sen oikein. Jotta anaalitulpan asettaminen peräaukkoon olisi helpompaa, suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme. Lyhyellä suihkuttelulla sulkijalihas rentoutuu. Näin peräaukkotulpan asettamisesta tulee erityisen hellävarainen nautinto.

     

    • Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikealla liukuaineella voi olla suuri merkitys. Extremeo Butt Plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa kannattaa välttää silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Nämä antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Sen avulla voiteluaine jakautuu syvemmälle ja tasaisemmin peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa voiteluainetta, riittävä voiteluaineen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan kiinnityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

     

    • Puhdistus: Extremeo Butt Plug on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Lämmin vesi ja mieto saippua poistavat helposti useimmat epäpuhtaudet. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • ASS EATER - anaalidildo - anaalitulppa Extremeo-sarjasta
    • Vapaasti käännettynä ASS EATER tarkoittaa: Syö perse
    • Extremeo Butt Plugs on asiantuntijoiden kehittämä anaalitulppa.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ei sisällä ftalaatteja.
    • Käytä anaalitulppaa vain vesipohjaisen liukuvoiteen, kuten Alphamale Aqua tai Aquameo ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Suosittelemme Anal Relax Spray Extremeo -suihkettamme tämän anaalitulpan kanssa. Tämä suihke toimii ilman tunteen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan hillittömän seksuaalisen ekstaasin.
    • Uusien Extremeo-pyllytulppien myötä sinulla on nyt monipuolinen huoleton paketti anaaliseikkailuihisi. MEO ei ole ainoastaan edelläkävijä Extremeo Anal Relax Spray -suihkeen kaltaisten maailmankuulujen tuotteiden kehittämisessä, vaan myös aina etsimässä parhaita ja innovatiivisimpia tapoja parantaa anaaliseksiä. Ainutlaatuisten Extremeo Butt Plugs -tulppien lanseeraus on looginen jatkumo intohimollemme anaalituotteita kohtaan. Vuosien kokemuksemme ja uskollisilta asiakkailtamme saamamme palautteen avulla olemme kehittäneet pepputulpat, jotka asettavat uusia standardeja muotoilulle, mukavuudelle ja toiminnalle.
    • Haluatko ostaa anaalitulpan? Voit tilata pepputulppamme maailmanlaajuisesti. Löydät MEO-seksikaupat saksankielisistä maista, kuten MEO Shop Saksassa, MEO Sveitsissä tai MEO Bondage Shop Itävallassa. Emme toimi ainoastaan kaikkialla Euroopassa, kuten Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Irlannissa, Islannissa, Romaniassa, Norjassa, Ruotsissa jne. vaan kaikkialla maailmassa, kuten MEO Sex Shop Espanjassa, dildokauppa Tanskassa sekä Suomessa - ja jos puhut tšekkiä, löydät koko seksileluvalikoimamme netistä Tšekin tasavallassa. Jos viro on kielesi, voit tilatabutt plug valikoimamme verkossa Virossa. Olemme saatavilla myös Sloveniassa, seksikauppa Bulgariassa ja laaja valikoima BDSM- ja eroottisia tuotteita Slovakiassa. Muita MEO-myymälöitä on Yhdysvalloissa, Belgiassa, Kreikassa, Unkarissa, Japanissa, Isossa-Britanniassa, Serbiassa, Luxemburgissa, Maltalla, Portugalissa, Islannissa, Puolassa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa ja Kosovossa.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto!

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto! Dimensioni importanti, adattabile a qualsiasi superficie, maneggevole e di ottimo materiale...cosa dire... ottimo acquisto!

      Arviointi 

      Very fun

      Got it for my boyfriend after he tried my butt plug. Now it took a while but eventually he could take the whole thing. It’s fun to have him keep it all in while he fucks me.

        Arviointi 

        My slave loves the Ass Eater

        I love to use this on my slave. The irregular shape drives his tight little butthole crazy.

          Arviointi 

          Begeistert

          Der Ass Eater besteht aus einem sehr guten Material, die Verarbeitung ist sehr gut (keine Lufteinschlüsse am Dildo erkennbar); der Saugnapf hält auch heftigen Aktionen stand. ;)
          Ich habe ihn direkt nach dem Auspacken ausprobiert und war/bin immer noch hellauf begeistert. Ein Muss für jeden Analliebhaber. Durch seine Oberfläche und vielen Windungen bzw. Detailsversetzte er mich in absolute Ekstase und bescherte mir (anale) Gefühle, die ich bis dato in diesem Ausmaß noch nicht kannte. Die Details sind bei jedem Rein und Raus einfach nur atemberaubend! Man möchte den Ass Eater gar nicht mehr aus seinem Inneren lassen! Klare Kaufempfehlung von mir!

            Arviointi 

            Der Dildo von MEO an sich ist gut…

            Der Dildo von MEO an sich ist gut! Die vielen Detaiks sind schon gut zu spüren und durchaus angenehm! Nachteil: bei analer Verwendung schwieriger sauberzumachen! Evtl. vorher eine Analdusche benutzen…

              Kirjoita oma arvostelusi

              Ass Eater - Anaalidildo - Extremeo Anal Plug

              Ass Eater - Anaalidildo - Extremeo Anal Plug

              ASS EATER: Kun nimi on ohjelma...! ASS EATER ei ole vain anaalidildo tai butt plug, vaan erittäin kiimainen yhdistelmä muotoilua, toimintaa ja fantasiaa. Jo pelkkä nimi kertoo, että tämä seksilelu lupaa vertaansa vailla olevaa ja äärimmäistä anaalista nautintoa.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: