Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kategoriat

Uutiskirje

Copyright © 1995-2024 MEO Vertriebs GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tekijänoikeudet ja käyttösopimukset

Ostaessaan ja/tai myydessään MEO-tuotteita asiakas ei saa MEO-logoa tai tuotemerkkejämme koskevia kaupallisia käyttöoikeuksia, jotka menevät lakisääteisiä määräyksiä pidemmälle.

Erityisesti asiakkaalla ei ole oikeutta kopioida, käyttää ja/tai käyttää edes osittain tuotekuviamme ja/tai tuotetekstejämme, jotka on luotu huomattavan suurella tuotannollisella panostuksella ja huomattavin kustannuksin. Meillä on tätä varten erillisiä käyttösopimuksia, jotka teemme valittujen asiakkaiden kanssa. Käyttökiellon rikkomisesta nostamme joka tapauksessa syytteen. Muiden vahingonkorvausvaatimusten lisäksi pidätämme erityisesti oikeuden periä asianmukaiset lisenssimaksut luvattomasta käytöstä.

MEO-logo on MEO Vertriebs GmbH:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa ja muissa maissa.

MEO, EXTREMEO, AMOREMEO, EZ2FUCK, EZ2SUCK, AQUAMEO, Oh so easy by MEO, Bad puppy by MEO, Analforte, MEOBOND, STROKE, SOLEMEO, LUNAMEO, KISS KISS BANG BANG, FUCKTORY, CAZZOMEO, CUMELOT, FORMULA X Hybrid, PLOWGIRL, PLOWBOY, AnalPush, RUSHTIME, Alpha Male, BUTTBLANC, Form follows Fantasy, MEO - saa sinut tulemaan! , Dr Sado by MEO, Nopacha, Bare Back, Are you hardcore enough?, HOLY LUBE by MEO, VIGOREMEO, Glory Hole Action Lube ja ANALISSIMO ovat MEO Vertriebs GmbH:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa ja muissa maissa.

Kaikkien muiden tässä verkkoluettelossa mainittujen tuotemerkkien ja tuotenimien oikeudet kuuluvat niiden omistajille ja ne tunnustetaan täten. Muiden kuin MEO:lta peräisin olevien tuotteiden nimeäminen on ainoastaan tiedotustarkoituksessa eikä se ole mainontaa. MEO ei ota vastuuta näiden tuotteiden valinnasta, suorituskyvystä tai soveltuvuudesta.

MEO:n erityisohjeet kumppanuus- ja affiliate-ohjelmia varten:

Tavaramerkillä suojatun termin "MEO" ja kaikkien siitä johdettujen kirjoitusasujen (esim. "MEO-Erotikversand, MEO Erotik, meo.de" jne.) käyttö verkkotunnuksessa on kielletty.