Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

KIX sähköstimulaatiolaite aloittelijoille alkaen ElectraStim

Uusi Tarjous
 • KIX sähköstimulaatiolaite aloittelijoille alkaen ElectraStim

Oletko valmis sähköistämään peräaukkosi, emättimesi, nännisi tai muut eroottiset alueesi ja tutkimaan uusia nautinnon korkeuksia? Sitten ElectraStim KIX odottaa sinua. Aloita seikkailusi eroottisen sähköstimulaation maailmassa ja löydä seksiä tavallisuudesta.

Lisätietoja

3888/00

$109.53


-$21.92

$87.61

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Kaikille eroottisen sähköstimulaation uusille tulokkaille ja niille, jotka uppoutuvat tähän ainutlaatuiseen seksuaalisuuden muotoon ensimmäistä kertaa, esittelemme seuraavat tuotteet ElectraStim esittelee KIX-sähköstimulaatiolaitteen aloittelijoille. Tämä laite on täydellinen johdatus seksuaalisen sähköstimulaation maailmaan, ja se on kehitetty tekemään mahdolliseksi kokea sähköstimulaation kiehtova maailma yksinkertaisella ja intuitiivisella tavalla.

  Jos et ole vielä tutustunut seksuaalisen sähköstimulaation maailmaan, KIXin ElectraStim KIX-sähköstimulaatiolaite on ihanteellinen johdatus. Sen sijaan, että KIX hukuttaisi sinut monimutkaisiin asetuksiin ja tekniikoihin, se opastaa sinua sähköstimulaation voimakkuuden mukaan innovatiivisen, väreihin perustuvan järjestelmän avulla.

  Pehmeistä, viileistä sävyistä kevyempään sähköstimulaatioon lämpimiin, voimakkaisiin väreihin voimakkaampaan stimulaatioon laite kannustaa sinua kuuntelemaan omia tuntemuksiasi ja säätämään stimulaation voimakkuuden henkilökohtaisen mukavuustasosi mukaan. Tämä lähestymistapa poistaa estot ja epävarmuudet, jotka usein liittyvät seksuaalisen sähköstimulaation ensiaskeliin, ja korvaa ne intuitiivisella ja miellyttävällä kokemuksella.

  KIX-laitteen avulla voit tutustua sähköstimulaation eri puoliin ja mahdollisuuksiin omaan tahtiisi. Halusitpa sitten nauttia hellävaraisesta stimulaatiosta tai uskaltautua sähköisen nautinnon intensiivisemmälle tasolle, KIX seuraa sinua lempeästi ja turvallisesti tähän uuteen eroottisten löytöjen maailmaan. Anna värivalojen ohjata sinua ja löydä erilaisia tuntemuksia, jotka rikastuttavat rakkauselämääsi jännityksellä, nautinnolla ja läheisyydellä.

  Sukella sähköstimulaation maailmaan ElectraStim KIX:n avulla - täydellinen aloitussetti sähköistävään nautintoon seksin aikana!

  Unohda monimutkaiset asetukset ja numeroiden sekamelska! KIX tarjoaa sinulle vallankumouksellisen kokemuksen korvaamalla perinteiset numeeriset voimakkuusasteet intuitiivisella värispektrillä. Aloita viileillä sävyillä pehmeämpiä intensiteettejä varten ja sukella lämpimämpiin, täyteläisempiin väreihin, kun lähestyt maksimivoimakkuutta. Tämä visuaalinen matka kutsuu sinut kokeilemaan tunteidesi mukaan ja löytämään henkilökohtaisen mukavuustasosi.

  Toiminnot, jotka inspiroivat:

  • Värillinen LED-näyttö: Korvaa numeeriset asetukset ja antaa sinun kokeilla tuntuman perusteella.
  • Yksinkertainen liitäntä: Täydellinen helppoon johdatukseen sähköstimulaatioon.
  • 5 stimulaatiotilaa: Integroidut ohjelmat tarjoavat vaihtelua, mukaan lukien ainutlaatuinen "Sweep n Keep" -tila, jonka avulla taajuutta ja voimakkuutta voidaan säätää erilaisia tuntemuksia varten.
  • Saumaton siirtyminen intensiteettitasojen välillä: Ei odottamattomia ja epämiellyttäviä hyppyjä, vain pehmeät siirtymät.
  • Ladattavissa USB:n kautta: Tarjoaa jopa 3 tunnin käyttöajan latausta kohden ja on ympäristöystävällinen.
  • Laadukas sähköstimulaatiolaite aloittelevan hintaluokan laitteella: Laatu, joka tekee vaikutuksen rikkomatta budjettia.
  • Valmis välitöntä käyttöä varten: Kaikki tarvitsemasi sisältyy jo valmiiksi sarjaan.


  Vain 35 grammaa painava ja 55mm x 55mm x 17mm kokoinen KIX on paitsi erittäin kannettava, myös miellyttävä pitää kädessä pehmeän kosketuspinnan ansiosta. Olipa kyseessä yksin tai kumppanin kanssa, tämä pieni tekniikan ihme on avaimesi sähköisen nautinnon löytämättömiin maailmoihin.

  Kaikki mitä tarvitset heti alkuun pääsemiseksi on mukana:

  • 1x KIX sähköstimulaatiolaite
  • 1x liitäntäkaapeli
  • 2x itseliimautuvat sähkötyynyt
  • 1x USB-latauskaapeli
  • Käyttöohjeet (EN, FR, DE, NL, ES)
  • Takuukortti


  KIX on kehitetty erityisesti elektroseksin aloittelijoille, ja se tarjoaa riittävästi tehoa, jotta saat parhaan hyödyn irti useimmista lisävarusteistamme. Tämä sähköstimulaatiolaite on täydellinen johdanto, jos et ole koskaan aiemmin kokeillut sähköstimulaatiota.

  Oletko valmis sähköistämään peräaukkoa, emätintä, nännejä tai muita eroottisia alueita ja tutkimaan uusia nautinnon korkeuksia? Silloin ElectraStim KIX odottaa sinua. Aloita seikkailusi eroottisen sähköstimulaation maailmaan ja löydä seksiä tavallisuudesta.

  Lisätietoja:

  • KIX sähköstimulaatiolaite aloittelijoille alkaen ElectraStim
  • Ainutlaatuinen "Colour-Phase" LED-näyttö: Visuaalinen palaute, joka muuttuu stimulaation voimakkuuden mukaan.
  • Kosketuslevyn voimakkuuden säätö: Mahdollistaa voimakkuuden jatkuvan säätämisen yhdellä kosketuksella.
  • 5 esiohjelmoitua stimulaatiokuviota: Tarjoaa monipuolisen valikoiman tuntemuksia erilaisiin mieltymyksiin.
  • Taskukokoinen ja pehmeän tuntuinen pinta: Kompakti, kevyt ja mukava käyttää.
  • Ladattavissa USB:n kautta: Noin 3 tunnin yhtäjaksoinen käyttöaika (intensiteetistä riippuen).
  • Toimituksen sisältö: 1x sähköstimulaatiolaite KIX, 1x liitäntäkaapeli, 2x itseliimautuvaa elektrotyynyä, 1x USB-latauskaapeli, monikielinen käyttöohje (EN, FR, DE, NL, ES), takuukortti.
  • Mitat: 55mm x 55mm x 17mm
  • Paino: 35g
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (e-stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääkkeellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.


  ElectraStim x MEO

  ElectraStim e-Stim edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on perustamisestaan lähtien tehnyt itselleen nimeä laajentamalla jatkuvasti sen rajoja, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyneiden Stimin tuotteiden ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys panostaa paljon laatuun ja innovointiin, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa - osoitus sen sitoutumisesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekee tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelussa. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

  Lataa

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Brilliant

  Brilliant product, well designed controls and compact but still has lots of features to stay interesting, very good price and exceptional service and quick delivery, very happy

   Kirjoita oma arvostelusi

    KIX sähköstimulaatiolaite aloittelijoille alkaen ElectraStim

   KIX sähköstimulaatiolaite aloittelijoille alkaen ElectraStim

   Oletko valmis sähköistämään peräaukkosi, emättimesi, nännisi tai muut eroottiset alueesi ja tutkimaan uusia nautinnon korkeuksia? Sitten ElectraStim KIX odottaa sinua. Aloita seikkailusi eroottisen sähköstimulaation maailmassa ja löydä seksiä tavallisuudesta.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: