Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

Flick Duo EM80-E sähköstimulaatiolaite alkaen ElectraStim

Uusi Tarjous
 • Flick Duo EM80-E sähköstimulaatiolaite alkaen ElectraStim

Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden avulla voit muuttaa jokaisen kädenliikkeen puhtaaksi ekstaasiksi: Niin kutsuttu Flick Mode muuttaa tapasi harrastaa seksiä ikuisesti! The ElectraStim Flick Duo on äärimmäinen sähköstimulaatiolaite seikkailunhaluisille sinkuille ja pariskunnille, jotka haluavat saavuttaa yhdessä uusia nautinnon korkeuksia.

Lisätietoja

3889/00

$252.07


-$32.89

$219.18

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden avulla voit muuttaa jokaisen kädenliikkeen puhtaaksi ekstaasiksi: Niin sanottu Flick Mode muuttaa tapasi harrastaa seksiä ikuisesti! The ElectraStim Flick Duo on äärimmäinen sähköstimulaatiolaite seikkailunhaluisille sinkuille ja pariskunnille, jotka haluavat saavuttaa yhdessä uusia nautinnon korkeuksia. Tässä pienessä, kevyessä ja ladattavassa kannettavassa sähköstimulaatiolaitteessa yhdistyy valtava teho kompaktiin muotoiluun, joka on täydellisesti yhteensopiva useimpien elektrodien kanssa.

  Flick Duo -elektrostimulaatiolaitteessa on kaksi toisistaan riippumatonta ulostuloa, ja se voi syöttää virtaa jopa neljälle unipolaariselle tai kahdelle bipolaariselle elektrodille samanaikaisesti. Tämä tekee siitä ihanteellisen sähköstimulaatiolaitteen kaikille, jotka haluavat käyttää useita elektrodeja samaan aikaan.

  ElectraStim Flick Duo lanseerattiin yli 10 vuotta sitten maailman ensimmäisenä ladattavana sähköstimulaatiolaitteena, jossa on kaksi itsenäistä kanavaa. Se on täydellinen valinta pariskunnille ja sinkuille, jotka haluavat käyttää useita elektrodeja, kuten dildoja tai nännipihdejä, samanaikaisesti. Kumpaakin kanavaa voidaan ohjata itsenäisesti, jolloin tuntemuksia voidaan hienosäätää ja parantaa yhteistä sähköstimulaatiota kumppanisi kanssa.

  Flick Duo tarjoaa 8 stimulaatiokuviota ja 4 liikkeestä aktivoituvaa flick-tilaa 25 intensiteettitasolla, joten Flick Duo tarjoaa lähes loputtomasti jännittäviä tapoja tutustua tämän innovatiivisen sähköstimulaatiolaitteen viettelevään viehätykseen.

  Flick-tila muuttaa tapasi harrastaa seksiä ikuisesti!

  Flick-tila on innovatiivinen ja patentoitu toiminto, joka on saatavana joihinkin sähköstimulaatiolaitteisiin seuraavilta toimittajilta ElectraStim kuten Flick Duo EM80-E. Tämä ainutlaatuinen toiminto mahdollistaa sähköisen stimulaation voimakkuuden säätämisen liikuttamalla laitetta. Flick-tilassa laitteella tehdyt liikkeet muunnetaan suoraan sähköimpulsseiksi, jotka sitten johdetaan kehoon liitettyjen elektrodien kautta.

  Miten Flick-tila toimii?

  Flick-tilassa sähköstimulaatiolaite reagoi, kun liikutat tai ravistat sitä kädelläsi. Riippuen siitä, kuinka voimakkaasti tai nopeasti liikutat laitetta, voit tuottaa voimakkaampia tai nopeampia pulsseja. Tämä tila on erityisen kiinnostava niille, jotka haluavat tehdä sähköstimulaatiokokemuksestaan vuorovaikutteisemman ja hallita suoraan stimulaation voimakkuutta ja rytmiä.

  Flick-tilan edut:

  • Vuorovaikutteisuus: Flick-tila tekee sähköstimulaatiosta vuorovaikutteisempaa ja yksilöllisempää. Voit mukauttaa stimulaation toiveidesi tai kumppanisi reaktioiden mukaan reaaliajassa.
  • Luovuus: Tämä tila avaa uusia luovia mahdollisuuksia seksuaaliseen sähköstimulaatioon. Voit kokeilla, miten eri liikkeet luovat erilaisia tuntemuksia, mikä tekee sähköstimulaatiosta jännittävää ja vaihtelevaa.
  • Ohjaus: Flick-tilassa voit hallita stimulaation voimakkuutta hyvin suoraan ja intuitiivisesti. Tämä mahdollistaa hienosäädetyn sähköstimulaation, jolloin voit antaa juuri oikean määrän stimulaatiota oikeaan aikaan.


  Käyttöalueet:

  Flick-tila sopii erityisesti pariskunnille, jotka haluavat lisätä suoran fyysisen vuorovaikutuksen elementin eroottiseen sähköstimulaatioistuntoonsa. Se on myös ihanteellinen sooloseksiin, jossa haluat säilyttää voimakkuuden hallinnan samalla kun kokeilet erilaisia liikemalleja.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Flick-tila tarjoaa innovatiivisen ja dynaamisen tavan kokea sähköstimulaatio ja laajentaa elektrodien avulla herätettävien aistimusten valikoimaa.

  Lisätietoja:

  • Flick Duo -elektrostimulaatiolaite EM80-E alkaen ElectraStim
  • 4 x patentoitu (GB2499585) "Flick"-liikkeellä aktivoituva toiminto
  • Kaksi kanavaa - syöttää kaksi kertaa enemmän elektrodeja kuin yksikanavainen sähköstimulaatiolaite
  • Riippumaton voimakkuuden säätö jokaiselle kanavalle
  • Ladattavissa USB:n kautta - ei tarvitse paristoja
  • Jopa 6 tunnin toiminta-aika latausten välillä
  • Varoitus akun alhaisesta varaustasosta
  • Helppokäyttöinen - ihanteellinen aloittelijoille
  • Lisää nautintoa kaikenlaiseen seksuaaliseen leikkiin
  • Ihanteellinen itsetyydytykseen, esileikkiin tai seksileluna pariskunnille penetroivan seksin aikana
  • 8 stimulaatioasetusta, mukaan lukien jatkuva stimulaatio, pulssi ja eskalaatio
  • 25 intensiteettitasoa
  • Soft-touch-ohjauspaneeli, jossa on painikkeet ja LED-näyttö
  • Kompakti, kätevä koko
  • Toimituksen laajuus: 1x ElectraStim Flick Duo EM80 -elektrostimulaatiolaite, 4x unipolaarista ElectraPadia, 2x liitäntäkaapeli 2 mm:n tappipistokkeilla, 1x latauskaapeli, 1x säilytyslaukku
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (e-stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka ovat peräisin ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.


  ElectraStim x MEO

  ElectraStim e-Stim edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on perustamisestaan lähtien tehnyt itselleen nimeä laajentamalla jatkuvasti sen rajoja, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyneiden Stimin tuotteiden ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys panostaa paljon laatuun ja innovointiin, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa - osoitus sen sitoutumisesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekee tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelussa. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

  ElectraStim Flick Duo EM80-E käyttöohje:

  Flick Duo -laitteen lataaminen:

  Ennen sähköstimulaatiolaitteen käyttöä ElectraStim Flick Duoa voidaan käyttää, se on ladattava. Tätä varten USB-latauskaapeli kytketään laitteen alapuolella olevaan latauspistokkeeseen ja USB-pistoke kytketään USB-pistokkeeseen tai verkkolaitteeseen. Punainen latauksen merkkivalo syttyy latauksen aikana ja sammuu, kun lataus on valmis. Lataus kestää enintään 3 tuntia ja täysi lataus kestää jopa 6 tuntia käyttöä.

  Kun sähköstimulaatiolaite on ladattu täyteen, hauskanpito voi alkaa! The ElectraStim Flick Duo -laitetta voidaan käyttää yksi- tai kaksikanavaisena sähköstimulaatiolaitteena.

  Vain yhden kanavan käyttöön: Kytke liitäntäkaapeli yhteen laitteen lähtöliitännöistä. Aseta kaapelin kaksi 2 mm:n nastaa kahteen unipolaariseen tai yhteen bipolaariseen elektrodiin. Jos käytetään kahta unipolaarista elektrodia, molempien elektrodien on oltava kosketuksissa kehoon, jotta ne toimivat.

  Molempien kanavien käyttöä varten: Kytke toinen liitäntäkaapeli toiseen lähtöliitäntään ja liitä molemmat nastat lisäelektrodeihin, esim. kaksi ElectraPadia kanavaa kohden.

  Tärkeä huomautus: Elektrodit on kiinnitettävä tai asetettava ennen kuin sähköstimulaatiolaite kytketään päälle. Lue kunkin elektrodin täydelliset käyttöohjeet ennen käyttöä.

  Käyttö:

  Tehotasojen muuttaminen:
  Kytke Flick Duo päälle On/Off-painikkeella. Näyttö syttyy. Voimakkuus voidaan asettaa itsenäisesti kullekin kanavalle +/- painikkeilla. Digitaalinäytössä näkyy valittu tehotaso.

  Stimulaatiokuvion vaihtaminen:
  Flick Duo tarjoaa 8 jännittävää stimulaatiokuviota erilaisia eroottisia tuntemuksia varten. Ohjelmanäytössä näkyy nykyinen kuvio. Joissakin stimulaatiokuvioissa käytetään molempia kanavia samanaikaisesti, toisissa vuorotellen.

  Flick-tilan aktivointi:
  Jos haluat liikkeisiin reagoivan stimulaation, vaihda johonkin neljästä Flick-tilasta painamalla mode-painiketta 2 sekunnin ajan. Jokainen uusi painallus vaihtaa flick-tilaa.

  Flick-tekniikka:
  Pidä sähköstimulaatiolaitetta litteänä kädessäsi ja ravista sitä kuin rytmistä soitinta. Mitä voimakkaammin laitetta liikutetaan, sitä nopeammaksi ja voimakkaammaksi sähköstimulaatio muuttuu. Säädä stimulaation voimakkuutta voimakkuuden säätimillä. Valitsemasi asetus määrittää suurimman tuntemasi voimakkuuden sähköstimulaation aikana.

  Koe sähköseksi kumppanisi kanssa samanaikaisesti:
  EM80 mahdollistaa sen, että sinä ja kumppanisi voitte kokea sähköstimulaatiota samanaikaisesti jakamalla elektrodit yhdellä tai molemmilla kanavilla.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  It’s awesome

  It’s awesome.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Flick Duo EM80-E sähköstimulaatiolaite alkaen ElectraStim

   Flick Duo EM80-E sähköstimulaatiolaite alkaen ElectraStim

   Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden avulla voit muuttaa jokaisen kädenliikkeen puhtaaksi ekstaasiksi: Niin kutsuttu Flick Mode muuttaa tapasi harrastaa seksiä ikuisesti! The ElectraStim Flick Duo on äärimmäinen sähköstimulaatiolaite seikkailunhaluisille sinkuille ja pariskunnille, jotka haluavat saavuttaa yhdessä uusia nautinnon korkeuksia.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: