Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

Electro Urethral sonde - Virtsaputken elektrodi ElectraStim

Uusi Tarjous
 • Electro Urethral sonde - Virtsaputken elektrodi ElectraStim

Joskus kaikkein epätavallisimmat seksilelut ovat parhaita! Tutustu seksuaalisen sähköstimulaation poikkeuksellisiin mahdollisuuksiin syvällä peniksen sisällä Electro Urethral sonde osoitteesta ElectraStim. Tämä ihana tuote on ehdottomasti enemmän kuin pelkkä seksilelu, se on avain täysin kädetön orgasmeihin.

Lisätietoja

$87.61


-$10.97

$76.64

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Joskus kaikkein epätavallisimmat seksilelut ovat parhaita! Tutustu seksuaalisen sähköstimulaation poikkeuksellisiin mahdollisuuksiin syvällä peniksen sisällä Electro Urethral sonde osoitteesta ElectraStim. Tämä ihana tuote on ehdottomasti enemmän kuin pelkkä seksilelu, se on avain täysin kädet vapaana oleviin orgasmeihin.

  The.. Electro Urethral sonde alkaen ElectraStim on virtsaputken elektrodi, jota on saatavana eri kokoisina, jotta saat räätälöidyn kokemuksen. Valmistettu 316 ruostumattomasta teräksestä, joka tunnetaan erinomaisesta laadusta ja kestävyydestä, tässä upeassa välineessä on täysin sileä pinta miellyttävää käyttöä varten. Pituudeltaan 130 mm:n Electro Urethral sonde ihanteellinen aloittelijoille, ja sitä on saatavana 5 mm:n, 7 mm:n ja 9 mm:n halkaisijoilla eri kokemustasoja varten.

  Virtsaputkensähköstimulaatio (E-Stim Penis):

  Virtsaputken sähköstimulaatio tarjoaa ainutlaatuisen ja intensiivisen stimulaatiomuodon, joka eroaa merkittävästi tavanomaisista seksikokemuksista. Sen tekee niin erityiseksi tuntemusten syvyyden ja niiden syntytavan yhdistelmä.

  Virtsaputken sähköstimulaation keskiössä ovat erityiset välineet, kuten tämä virtsaputken elektrodi, jotka lähettävät sähköimpulsseja suoraan virtsaputken läpi. Tällä alueella on runsaasti hermopäätteitä, ja se on erityisen vastaanottavainen tällaisille ärsykkeille. Koska sähköimpulsseja annetaan suoraan sisäpuolelta, tämä menetelmä tarjoaa intensiivisen ja erittäin tyydyttävän kokemuksen. Aistimukset vaihtelevat lievästä pistelystä voimakkaisiin sykkeisiin, jotka voivat aiheuttaa erityisen syvän seksuaalisen kiihottumisen.

  Toinen virtsaputken sähköstimulaation erityispiirre on mahdollisuus saavuttaa orgasmi kädet vapaina. Monet käyttäjät raportoivat lisääntyneestä nautinnon tunteesta ja voimakkaista orgasmeista, jotka voidaan saavuttaa ilman manuaalista masturbaatiota.

  Lisäksi virtsaputken sähköstimulaatio tarjoaa mahdollisuuden intiimiin kokeiluun ja löytämiseen kumppanin kanssa. Näiden syvien ja henkilökohtaisten kokemusten jakaminen voi vahvistaa tunnesiteitä ja luoda uudenlaisen luottamuksen ja läheisyyden tason.

  On kuitenkin tärkeää korostaa, että turvallisuus ja hygienia ovat ensisijaisia prioriteetteja virtsaputken sähköstimulaatiossa. Steriloitujen laitteiden käyttäminen, käyttöohjeiden noudattaminen ja hitaasti omille rajoille meneminen ovat olennaisen tärkeitä turvallisen ja miellyttävän kokemuksen varmistamiseksi.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että virtsaputken sähköstimulaatio on kiehtova seksuaalinen leikki, joka avaa oven täysin uusiin tuntemuksiin ja syvempään seksuaaliseen täyttymykseen niille, jotka etsivät seksuaalisen nautinnon uusia korkeuksia.

  Käyttö:

  Virtsaputken elektrodi voidellaan pienellä määrällä liukuvoidetta ja työnnetään varovasti penikseen. Kun elektrodi on työnnetty sisään, sähköstimulaatiolaite voidaan kytkeä päälle ja kokea henkeäsalpaavan voimakkaita, sykkiviä tuntemuksia ja kohonnutta seksuaalista kiihottumista, joka voi johtaa voimakkaaseen, kädet vapaana olevaan orgasmiin. Yhdessä yhden unipolaarisen kyrpärenkaamme kanssa laite on Electro Urethral sonde tarjoaa tunkeutuvaa stimulaatiota koko peniksen pituudelta.

  Yhteensopiva useimpien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa:

  Vaikka Electro Urethral sonde on tarkoitettu suoraan liitettäväksi sähköstimulaatiolaitteisiin alkaen ElectraStim sähköstimulaatiolaitteisiin, se voidaan liittää myös muiden valmistajien sähköstimulaatiolaitteisiin tarjoamiemme sovittimien avulla.

  Lisätietoja:

  • Electro Urethral sonde - Virtsaputken elektrodi (eri kokoja)
  • Pituus: 130 mm
  • Halkaisija: 5 mm, 7 mm, 9 mm
  • Ympärysmitta: 15,6 mm, 21,9 mm, 28,2 mm
  • Liitäntä: 2 mm
  • Paino: 101-165 grammaa
  • Materiaali: 316 ruostumatonta terästä ja eristetty asetaali/muovipohja
  • Napojen lukumäärä: 1 (unipolaarinen). Piirin sulkemiseen tarvitaan toinen unipolaarinen elektrodi (esim. itseliimautuva elektropadi tai monopolaarinen penisrengas).
  • Toimituksen sisältö: 1x virtsaputken laajentaja, 1x mikrokuitupussi, 1x monikielinen käyttöohje (EN/FR/DE/NL/ES/IT), 3 pussia steriiliä liukuvoidetta.
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (e-stim) on laajalle levinnyt käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuusnäkökohdista. E-stimulaatio ei sovi henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääkkeellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rintojen tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.


  ElectraStim x MEO

  ElectraStim e-Stim edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on perustamisestaan lähtien tehnyt itselleen nimeä laajentamalla jatkuvasti sen rajoja, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyneiden Stimin tuotteiden ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys panostaa paljon laatuun ja innovointiin, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa - osoitus sen sitoutumisesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekee tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelussa. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  ENDLESS ORGASMS

  This product worked wonder for me and my partner. It is the 4th item we have ordered from this site, and its definitely our favourite. I was apprehensive of using the tool at first, but after the lube was applied the anxiety faded. This product ROCKED MY WORLD (and my urethra).

   Arviointi 

   Truly awesome

   Whilst these might seem quite expensive and might not get too much use the feeling that they produce is amazingly intensive and I only have the 5mm beginners one.

   It take a bit of experience and you will need to but lube and cleaner once the couple of sachets included are used.

   That said a first timer should take it carefully and slowly and don't forgot that you could be in for a nasty shock unless you insert it first then switch on the power. Take it slowly until you get used to it.

   The build construction is flawless.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Electro Urethral sonde - Virtsaputken elektrodi ElectraStim

    Electro Urethral sonde - Virtsaputken elektrodi ElectraStim

    Joskus kaikkein epätavallisimmat seksilelut ovat parhaita! Tutustu seksuaalisen sähköstimulaation poikkeuksellisiin mahdollisuuksiin syvällä peniksen sisällä Electro Urethral sonde osoitteesta ElectraStim. Tämä ihana tuote on ehdottomasti enemmän kuin pelkkä seksilelu, se on avain täysin kädetön orgasmeihin.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: