Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

ElectraClamp - Bipolaarinen sähköliitin alkaen ElectraStim

Uusi Tarjous
 • ElectraClamp - Bipolaarinen sähköliitin alkaen ElectraStim

Kun on kyse nautinnon pimeän puolen tutkimisesta ja sähköstimulaation viemisestä uudelle tasolle, on ElectraClamp osoitteesta ElectraStim on juuri oikea väline.

Lisätietoja

3894/00

$76.64


-$10.96

$65.68

plus toimituskulut

Toimitusaika noin 8 päivää

  Lisätietoja

  Kun on kyse nautinnon pimeän puolen tutkimisesta ja sähköstimulaation viemisestä uudelle tasolle, on ElectraClamp osoitteesta ElectraStim on juuri oikea väline. Tämä kaksinapainen puristin on kehitetty erityisesti pienempien kehon alueiden tarkkaan sähköstimulaatioon, ja se tarjoaa hellävaraisen otteen erittäin voimakkaaseen stimulaatioon missä tahansa vyötärön alapuolella.

  Olipa kyseessä penis, kivekset, väliliha, häpyhuulet tai klitoris - the ElectraClamp sopii täydellisesti ja sitä voidaan käyttää missä tahansa. Pieni pisara johtavaa ESHOCK-geeliämme (myydään erikseen) kosketuspisteisiin ennen käyttöä tehostaa kokemusta ja antaa voimakkaan stimulaation.

  Tämä ihana lisävaruste on monipuolinen lahjakkuus seksuaaliseen sähköstimulaatioon:

  Käyttämällä ElectraClamp peniksessä, kivespussissa, klitoriksessa, välilihassa tai häpyhuulissa avaa intensiivisen ja kohdennetun sähköstimulaation kirjon. Soveltamalla sitä penikseen tai kivespussiin miehet voivat kokea sykkiviä ja supistuvia ärsykkeitä, jotka lisäävät verenkiertoa ja johtavat lisääntyneeseen herkkyyteen. Tämä kohdennettu stimulaatio voi merkittävästi tehostaa nautinnon tunnetta ja johtaa poikkeuksellisen voimakkaisiin tuntemuksiin.

  Naisten kohdalla ElectraClampjoka kiinnitetään klitorikseen tai häpyhuuliin, tarjoaa suoraa sähköistä stimulaatiota näille erittäin herkille alueille, mikä vie nautinnon uudelle tasolle. Sähköstimulaation tuottamat lempeät tai voimakkaat impulssit voivat tehostaa luonnollista kiihottumista ja johtaa syviin kliimakseihin, joita usein kuvaillaan moniulotteisiksi.

  Soveltamalla sähköstimulaatiota välilihaan, erogeeniseen alueeseen, jota molemmat sukupuolet usein aliarvioivat, voidaan aktivoida lisää erogeenisiä alueita ja parantaa seksuaalista kokemusta. Keskitetty energia ElectraClamp stimuloi verenkiertoa ja herkkyyttä, mikä rikastuttaa seksuaalista kokemusta sekä itsetyydytyksen että seksin aikana.

  Tarkan soveltamisen ja sähköstimulaatiolaitteen avulla halutun voimakkuuden säätämisen ansiosta ElectraClamp tarjoaa erittäin intensiivistä sähköistä stimulaatiota, joka ylittää tavanomaisen nautinnon rajat.

  Liitä kaksinapainen kosketin ElectraStim-sähköstimulaatiolaitteeseen (myydään erikseen), niin voit kokea sähköstimulaation herkullisen kihelmöinnin ja supistukset entistäkin tarkemmin. ElectraClamp on valmistettu sileästä ABS-muovista, jossa on johtavat silikonityynyt, ja huomaamattomasta muotoilustaan ja pienestä painostaan huolimatta se tarjoaa yllättävän voimakasta stimulaatiota valitsemallasi kehon alueella.

  Hygienia ja liukuvoiteen oikea käyttö ovat ratkaisevassa asemassa käytön aikana:

  Optimaalista hoitoa ja turvallista käyttöä varten suosittelemme desinfiointisuihkettamme INSTACLEAN, joka on kehitetty erityisesti puhdistamaan tehokkaasti ElectraClamp ennen ja jälkeen käytön. Lisäksi sähköä johtava liukuvoiteemme ESHOCK on välttämätön optimaalisen johtavuuden varmistamiseksi, mikä tekee sähköstimulaatiokokemuksesta entistäkin intensiivisemmän. Näiden kahden tuotteen yhdistelmä tekee sähköstimulaatiosta erityisen nautinnollista, mutta myös turvallista ja hygieenistä.

  Lisätietoja:

  • ElectraClamp - Bipolaarinen sähköpuristin alkaen ElectraStim
  • Pituus: 60 mm
  • Leveys: 40 mm
  • Liitäntä: 2 mm
  • Paino: 14 grammaa
  • Materiaali: ABS-muovi, ftalaatiton, johtava silikoni
  • Napojen määrä: 2 (kaksinapainen)
  • Toimituksen laajuus: 1x ElectraClamp1x mikrokuitupussi, 1x käyttöohje (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (e-stim) on laajalle levinnyt käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuusnäkökohdista. E-stimulaatio ei sovi henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääkkeellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.  ElectraStim x MEO

  ElectraStim e-Stim edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on perustamisestaan lähtien tehnyt itselleen nimeä laajentamalla jatkuvasti sen rajoja, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyneiden Stimin tuotteiden ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys painottaa suuresti laatua ja innovaatiota, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa, joka on osoitus sen sitoumuksesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekee tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelussa. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Easy to use. Good grip.

  Easy to use. Good grip.

   Kirjoita oma arvostelusi

   ElectraClamp - Bipolaarinen sähköliitin alkaen ElectraStim

   ElectraClamp - Bipolaarinen sähköliitin alkaen ElectraStim

   Kun on kyse nautinnon pimeän puolen tutkimisesta ja sähköstimulaation viemisestä uudelle tasolle, on ElectraClamp osoitteesta ElectraStim on juuri oikea väline.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: