Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Käsiraudat

Uutiskirje

Kolmen soljen käsiraudat - FettersMax

"FettersMax"-nahkakahleet ovat välttämätön lisävaruste jokaiselle BDSM-harrastajalle. Ne eivät tarjoa ainoastaan toiminnallisia etuja sidonnan aikana, vaan tekevät vaikutuksen myös tyylikkäällä ulkonäöllään sekä laadukkailla materiaaleilla ja ammattitaidolla. Näiden nahkaisten käsirautojen avulla jokaisesta BDSM-istunnosta tulee unohtumaton kokemus.

Lisätietoja

4597/00

$209.99


-$22.11

$187.88

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  "FettersMax"-nahkakahleet ovat välttämätön lisävaruste jokaiselle BDSM-harrastajalle. Ne eivät tarjoa ainoastaan toiminnallisia etuja sidonnan aikana, vaan tekevät vaikutuksen myös tyylikkäällä ulkonäöllään sekä laadukkaalla materiaalilla ja ammattitaidolla.

  Nämä nahkaiset käsiraudat tekevät jokaisesta BDSM-sessiosta unohtumattoman kokemuksen. "FettersMax"-käsiraudat ovat täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät maksimaalista vakautta ja turvallisuutta intensiivistä bondage-sessiota varten. Nämä käsiraudat on valmistettu paksusti pehmustetusta nahasta ja varustettu kolmella tukevalla, kestävää satulannahkaa olevalla hihnalla, jotka takaavat, että ranteet pysyvät varmasti ja tukevasti paikoillaan myös kovassa vastarinnassa.

  Laadukkaat materiaalit ja ammattitaito:

  FettersMax-käsiraudat tekevät vaikutuksen ensiluokkaisella ammattitaidollaan ja laadukkaiden materiaalien käytöllä. Pehmustettu nahka tarjoaa mukavuuden lisäksi myös kestävyyttä. Aidosta satulanahasta, erityisen kestävästä ja sitkeästä nahasta, valmistetut hihnat lisäävät turvallisuutta ja kestävyyttä.

  Käsiraudat on varustettu hitsatuilla ja niklatuilla D-renkailla ja niiteillä, joten mikään ei voi taipua, murtua tai repeytyä edes intensiivisessä käytössä. Käsirautojen ergonominen muoto tarjoaa täyden tuen erilaisissa sidonta-asennoissa, erityisesti yläpuolella, ja jakaa paineen tasaisesti. Tämä tarkoittaa, että pidemmätkin sidontasessiot voidaan suorittaa ilman ranteiden liiallista rasitusta.

  Monipuolinen käytössä:

  "FettersMax"-rannekesidokset ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää lukuisissa asennoissa ranteiden sitomiseen. Niin sanotussa "Spread Eagle" -asennossa (Termi "Spread Eagle" kuvaa kiinnitysasentoa, jossa henkilön kädet ja jalat ovat levällään ja kiinnitettynä.

  Tämä asento mahdollistaa täydellisen paljastumisen ja pääsyn vartaloon, ja sitä käytetään usein yhdessä sidontakehysten tai erityisten kiinnitysvälineiden, kuten levitystankojen, kanssa), pään yläpuolella intensiivisen selkäsaunan aikana tai selän takana hogtie-asennossa - nämä käsiraudat ovat kestäviä ja joustavia. MEO:n käsiraudoille on ominaista ensiluokkaisen nahan käyttö, jonka kokeneet satuloijat valitsevat ja käsittelevät huolellisesti. MEO:n satuloijat käyttävät korkealaatuista Latigo-nahkaa, joka on tunnettu poikkeuksellisesta lujuudestaan ja kestävyydestään, sekä pehmeää ja pehmustettua nahkaa, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden. Pehmustettu nahka puolestaan varmistaa, että tuotteet pysyvät miellyttävinä myös pitkään käytettynä eivätkä ärsytä ihoa. Käsittelemällä ja käyttämällä näitä korkealaatuisia materiaaleja huolellisesti MEO varmistaa, että sen tuotteet ovat paitsi toimivia myös kestäviä ja esteettisesti miellyttäviä. Satuloijien huolellinen käsityötaito takaa, että jokainen yksityiskohta on oikea, tarkoista saumoista tukeviin kiinnityksiin.

  Tämä tekee MEO:n nahkatuotteista erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät mukavuutta ja laatua BDSM-tarvikkeissaan.Lisätietoja:

  • Käsiraudat
  • Materiaali: Aitoa Latigo-nahkaa, pehmustettua nahkaa, hitsattuja ja niklattuja teräsvarusteita.
  • Muotoilu: Ergonominen istuvuus takaa tasaisen paineen jakautumisen ja maksimaalisen mukavuuden.
  • Sovellus: Ihanteellinen erilaisiin kiinnitysasentoihin ja sopii erityisen hyvin yhdistettäväksi levitystankojen kanssa.
  • Myydään pareittain: Käsiraudat myydään pareittain, ja ne sopivat suurimmalle osalle käyttäjistä.
  • Ei sovellu ripustamiseen: Nämä käsiraudat eivät sovellu ripustamiseen. Täydellistä ripustamista ranteisiin ei suositella.
  • Ripustussidonta: Emme suosittele käyttämään näitä käsirautoja ripustussidontaan. Vaikka käsiraudat ovat vankkoja ja kestäviä, niitä ei ole suunniteltu sellaisille rasituksille, joita esiintyy täydellisessä ripustuksessa. Ranteet altistuisivat äärimmäisille kuormituksille, mikä voisi johtaa epätasaiseen paineen jakautumiseen ja lisääntyneeseen loukkaantumisriskiin. Lisäksi materiaali voisi antaa periksi tai repeytyä kuormituksen alla, mikä voisi johtaa vaaratilanteisiin. Ripustussidonnassa olisi käytettävä erityisesti kehitettyjä kiinnityshihnoja tai köysiä, sillä ne takaavat turvallisen kehon painon jakautumisen ja minimoivat loukkaantumisriskin.
  • MEO Shopista löydät eksklusiivisen valikoiman nahkaisia käsirautoja, jotka täyttävät korkeimmat laatu- ja suunnittelustandardit. Nämä nahkaiset käsiraudat on kehitetty erityisesti BDSM-harrastajille, jotka etsivät vankkoja mutta esteettisesti miellyttäviä lisävarusteita, jotka tekevät heidän leikeistään entistäkin intensiivisempiä.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Produit conforme à la photo

  Solide et de bonne qualité, je suis satisfaite!
  Je n'ai pas eu l'occasion d'essayer c'est un cadeau aussi! (rire)
  étonné du prix si bas !
  Je recommande

  • 4 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Handhängefesseln Bondage

  Schönes, schweres, weiches Leder, welches mit der Zeit anschmiegsamer wird, färbt nicht, ist angenehm auf der Haut und hält was aus.
  Die Verabeitung gewäht ein hohes Maß an Sicherheit.
  Seit über vier Jahren bei mir im regelmäßigem Gebrauch und werden aller Voraussicht nach noch lange ihren Zweck erfüllen.
  Die Anschaffung hat sich definitv gelohnt.
  Die Handhängefesseln von MEO sind sehr mpfehlenswert.

  • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  The most fantastic Bondage Gear in the world

  Thanks for being here as such a great part of the BDSM scene and for coming up with the most fantastic Bondage Gear in the world. I've seen copies of your stuff and it doesn't compare with the real stuff from you guys.

  • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Thanks for such a great product.

  My Owner just got a pair of these to use on me and they are so awesome. The quality is excellent and adjustability is fabulous. He was able to snug them down perfectly to my wrists. Thanks for such a great product.

  • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Very satisfied!

  These three buckle hand restraints are secure as well as comfortable. You get what you pay for and with these restraints I got quality, period. MEO, you did it again. Very satisfied!

  • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Kolmen soljen käsiraudat - FettersMax

  Kolmen soljen käsiraudat - FettersMax

  "FettersMax"-nahkakahleet ovat välttämätön lisävaruste jokaiselle BDSM-harrastajalle. Ne eivät tarjoa ainoastaan toiminnallisia etuja sidonnan aikana, vaan tekevät vaikutuksen myös tyylikkäällä ulkonäöllään sekä laadukkailla materiaaleilla ja ammattitaidolla. Näiden nahkaisten käsirautojen avulla jokaisesta BDSM-istunnosta tulee unohtumaton kokemus.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Muut asiakkaat ostivat myös:

  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: