Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

Chiven2 - Itsetyydytys blowjob

Chiven2 blowjob masturbaattori miehille voi tehdä kaiken, mistä unelmoit masturbaattorissa! MEO ®:n Chiven2-masturbaattori on seksilelu, joka värisee, imee, imee ja jopa lämmittää - aina kirpeään orgasmiin asti.

Lisätietoja

2479/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Miesten Chiven2-masturbaattori voi tehdä kaiken, mitä unelmoit masturbaattorista! MEO ®:n Chiven2-masturbaattori on seksilelu, joka värisee, imee, imee ja jopa lämmittää - aina räiskyvään orgasmiin asti.

     

    Aivan erityinen kokemus miehille: Chiven2-masturbaattori tarjoaa todellisia orgasminräjäytyksiä ja antaa sinun nauttia sooloseksistä aivan uudella tavalla.

     

    Miten käytän Chiven2 blowjob masturbaattoria miehille?

     

    Työnnä yksinkertaisesti peniksesi Chiven2-masturbaattorin aukkoon ja nauti fantastisesta tunteesta. Kun kytket sen päälle, ainutlaatuinen teknologia, joka tekee tästä masturbaattorista niin poikkeuksellisen, käynnistyy! Pieni vesipohjainen liukuvoide, kuten Aquameo, parantaa kokemustasi entisestään.

     

    Chiven2-masturbaattorin pehmeä silikoninen sisus ympäröi penistä ja hieroo sitä eri tärinätiloilla ja voimakkuustasoilla. Lisäksi Chiven2-masturbaattorissa on lämmitystoiminto (noin 40 asteeseen asti), joka todella lämmittää sinua.

     

    Chiven2-masturbaattorin sensuelli teknologia on ainutlaatuinen saavutus, joka hemmottelee penistä ihanasti stimuloimatta sitä liikaa. Erilaiset värähtelymallit hierovat sinua pehmeästä kovaan haluamallasi tavalla. Koet ehdottoman täydellisen orgasmin, jos kytket myös HEAT-toiminnon päälle. Koska MEO®:n Chiven2-masturbaattori on kuuma kappale sanan varsinaisessa merkityksessä!

     

    Mitkä ovat Chiven2 blowjob masturbaattorin edut miehille?

     

    Edut, jotka vakuuttavat sinut masturboijaa ostaessasi: Chiven2-masturbaattori tarjoaa oraalista stimulaatiota ja on itsestään lämpenevä. Tämä masturboija toimitetaan tyylikkäässä kotelossa, ja sen voi helposti ottaa mukaan minne tahansa. Chiven2-masturbaattoria on mukava pitää kädessä ja siinä on liukumaton pinta. Se on kuiskauksen hiljainen ja vedenpitävä. Lämmitystoiminto saavuttaa 40 asteen maksimilämpötilan ja se voidaan kytkeä päälle ja pois päältä erikseen. Chiven2-masturbaattorissa on 6 voimakasta värähtelyä, ja yläosassa olevien painikkeiden avulla on helppo vaihtaa eri asetusten välillä.

     

    Lisätietoja:

     

    • Chiven2 miehen masturbaattori
    • Lämmitystoiminto tarjoaa paremman verenkierron, mikä puolestaan tarjoaa voimakkaamman tunteen.
    • Ladattavissa USB-kaapelilla
    • Helppokäyttöinen
    • Monia toimintoja (6 värinätasoa, lämpö jne.).
    • Huuhtele seksilelu huolellisesti hieman saippualla ja vedellä käytön jälkeen. Puhdistukseen voidaan käyttää myös MEO®:n Toy Cleaner VERYCLEAN -lelupuhdistinta.
    • Käytä vain vesiliukoisia liukuvoiteluaineita
    • Vinkkimme: Käytä masturbaattoria anaalihelmiemme kanssa (klikkaa tästä)!

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Chiven2

    The Chiven2 comes with 6 different kinds of vibrations, a heat setting and its waterproof. A big plus is that the sound is less than 60dB, so just having the TV on will drown it out. The heat setting can be adjusted to match the temperature of the human body.

    The inside uses soft medical silicone, to recreate the touch of real human skin. The vibration mode creates a vacuum so that the elastic silicone sticks to your beef thermometer. As with all toys, a lubricant is prefered.

    This is IPX6 waterproof, so it can be washed or even submerged in water. Though it is not recommended to be submerged for a long time. This makes it a perfect bath accessory if you are into that sort of thing.

    The outside of the Chiven2 is made from a material, with grippy matte design. The inside uses soft medical silica gel, which makes it easy to clean and stops bacteria growing. The Large capacity battery will give you an hours use from a two-hour charge.

    Overall, The CHIVEN2 Vibrating Masturbator is a good option for a sex toy. It’s light and portable, so great to bring with you as you travel.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Chiven2 - Itsetyydytys blowjob

      Chiven2 - Itsetyydytys blowjob

      Chiven2 blowjob masturbaattori miehille voi tehdä kaiken, mistä unelmoit masturbaattorissa! MEO ®:n Chiven2-masturbaattori on seksilelu, joka värisee, imee, imee ja jopa lämmittää - aina kirpeään orgasmiin asti.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: