Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Penis & kivekset

Uutiskirje

VoltLust - Penisrenkaat sähköstimulaatiota varten

VoltLust on innovatiivinen setti peniksen sähköstimulaatioon, joka luo elektroeroottisia ekstaasin aaltoja: uusi nautinnon ulottuvuus, jossa sykkivä energia kohtaa puhtaan himon - unohtumattomia ja henkeäsalpaavia orgasmeja varten!

Lisätietoja

3595/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    VoltLust on innovatiivinen setti peniksen sähköstimulaatioon, joka luo sähköeroottisia ekstaasin aaltoja: uusi nautinnon ulottuvuus, jossa sykkivä energia kohtaa puhtaan himon - unohtumattomiin ja henkeäsalpaaviin orgasmeihin!

    E-stimulaatio eli peniksen sähköinen stimulaatio on käytäntö, jota käytetään usein, mutta ei vain BDSM-toiminnan yhteydessä. Se voi tuottaa hyvin erityisiä ekstaattisia tuntemuksia ja auttaa myös tehostamaan orgasmeja.

    VoltLust-settimme on erinomainen apuväline, joka on kehitetty erityisesti miehen sukupuolielinten alueen sähköstimulaatioon. Kaksi rengasmaista bipolaarista elektrodia, joissa on sähköä johtava pinta ja eri halkaisijat, on suunniteltu sijoitettavaksi peniksen ympärille. Pienempi elektrodi, jonka sisähalkaisija on 40 mm, asetetaan tyypillisesti peniksen tyvelle tai varteen, kun taas suurempi elektrodi (50 mm) voidaan asettaa peniksen ja kivesten ympärille, ja se toimii perinteisen penisrenkaan tavoin.

    Nämä elektrodit liitetään sähköstimulaatio- tai TENS-laitteeseen mukana toimitetun kaapelin ja sovittimen avulla. On tärkeää, että kaapelit on kytketty oikein, että pistokkeet tai adapterit sopivat sähköstimulaatiolaitteeseen ja että laite soveltuu käytettäväksi ihmiskehossa. Varmista, että pistotulpan halkaisija vastaa sähköstimulaatiolaitteen liitäntöjä (2,5 mm, sovittimen kanssa 2,5 mm:stä 3,5 mm:iin). Vaihtoehtoisesti myymälässämme on saatavilla erilaisia adaptereita, joilla nämä peniselektrodit voidaan liittää muiden valmistajien sähköstimulaatiolaitteisiin.

    Koska kumpikin kahdesta renkaasta toimii bipolaarisena elektrodina, ne mahdollistavat täydellisen stimulaation ilman lisäelektrodeja, eli kumpaakin rengasta voidaan käyttää myös erikseen. Varmista vain, että kukin rengas on kytketty oikein sähköstimulaatiolaitteeseen turvallisen ja tehokkaan virtapiirin varmistamiseksi. Aloita aina matalalla intensiteetillä, jotta voit hitaasti tottua tuntemuksiin, ja lisää intensiteettiä vähitellen, kunnes olet löytänyt optimaalisen stimulaatiovoimakkuuden. Bipolaaristen elektrodien käyttö on miellyttävä kokemus vain, jos niitä käsitellään oikein.

    Optimaalisen ja turvallisen kokemuksen varmistamiseksi peniksen sähköstimulaation aikana on tärkeää käyttää erityistä elektrodigeeliä. Suosittelemme ESHOCK-elektrodigeeliämme, joka lisää sähkönjohtavuutta ja auttaa tehostamaan tuntemuksia sähköstimulaation aikana. Tämä erikoisgeeli takaa paremman kosketuksen ihon ja elektrodien välillä ja vähentää siten epämiellyttävien tuntemusten riskiä.

    Hygienia on erityisen tärkeää ennen jokaista käyttöä ja sen jälkeen. Siksi suosittelemme elektrodien puhdistamista perusteellisesti erityisellä puhdistussuihkeellamme VERYCLEAN. Näin varmistetaan elektrodien pitkäikäisyys ja luodaan hygieeninen ympäristö, joka minimoi infektioiden ja ihoärsytyksen riskin. Helppokäyttöisyys ja johdonmukainen puhdistus ovat olennaisia turvallisen ja miellyttävän sähköstimulaation kannalta.

    Lisätietoja:

    • VoltLust - penisrenkaat sähköstimulaatioon
    • 2 pyöreää elektrodia, sähköä johtava sisäpuoli, eri halkaisijat (40 mm ja 50 mm sisähalkaisija).
    • Liitettäväksi sopiviin sähköstimulaatiolaitteisiin.
    • Toimitukseen sisältyy kaapeli (kaapeli, jossa on pistotulppa, halkaisija 2,5 mm) ja sovitin (2,5 mm - 3,5 mm). Sähköstimulaatiolaite ei sisälly toimitukseen.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (E-Stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääkkeellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rintojen tai kaulan päällä. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.


    Sähköstimulaatioon tarkoitetut penisrenkaat ovat erittäin suosittuja miesten keskuudessa sekä perinteisissä että BDSM-yhteyksissä useista syistä:

    • Aistimusten tehostaminen: Sähköinen stimulaatio voi stimuloida peniksen hermopäätteitä tavalla, jota on vaikea saavuttaa tavanomaisilla seksuaalikäytännöillä. Tämä voi johtaa voimakkaampiin tuntemuksiin, joita usein kuvaillaan ainutlaatuisiksi.
    • Erektioiden parantaminen: Penisrenkaiden käyttäminen sähköstimulaatioon voi parantaa verenkiertoa sukupuolielinten alueella, mikä voi johtaa vahvempiin ja pidempikestoisiin erektioihin. Tämä on erityisen hyödyllistä miehille, jotka haluavat parantaa seksuaalista suorituskykyään.
    • Orgasmin voimistuminen: Jotkut miehet raportoivat, että sähköstimulaatio auttaa heitä lisäämään orgasminsa voimakkuutta ja kestoa. Lisästimulaatio voi johtaa lisääntyneeseen nautintoon.
    • Kokeileminen: Näiden kyrpärenkaiden käyttö antaa miehille mahdollisuuden kokeilla uusia tapoja masturboida tai harrastaa seksiä kumppanin kanssa, mikä voi edistää seksuaalista tyydytystä ja laajentaa seksuaalista horisonttia.
    • Valta- ja kontrollileikit: BDSM:ssä on usein kyse vallasta ja hallinnasta. Kyky kontrolloida sähköstimulaation voimakkuutta antaa hallitsevalle kumppanille mahdollisuuden kontrolloida alistuvan kumppanin tuntemuksia, mikä syventää hallinnan ja alistumisen kokemusta.
    • Eroottinen rangaistus: Sähköstimulaatiota voidaan käyttää BDSM-kontekstissa eroottisen rangaistuksen muotona, jolloin intensiteetti voidaan mukauttaa kumppanin rajoihin.
    • Kivun ja nautinnon tutkiminen: BDSM:ssä käytetään usein kivun ja nautinnon vuorovaikutusta. Sähköstimulaation avulla tätä rajaa voidaan tutkia hallitusti, ja tuntemukset vaihtelevat lievästä pistelystä voimakkaaseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Empfehlenswert

    Ich habe das Set bei MEO bestellt, um es auszuprobieren, weil ich schon viel davon gehört habe. Der Versand ging schneller als erwartet und es kam in einem unauffälligen Paket mit DHL. Natürlich habe ich es sofort ausprobiert und es war ganz anders, als ich es mir vorgestellt hatte, nämlich viel geiler. Am Anfang war es nicht so toll, erst als ich etwas Shock-Gel dazugegeben habe, war das Gefühl der Hammer! Es hat bei mir eine ganze Weile gedauert, der Orgasmus war VIEL heftiger als sonst und das Gefühl war der Hammer.

      Arviointi 

      Geile Sache

      Geile Sache! Kann man einzeln verwenden oder getrennt, je nach Lust und Laune! Und das Gefühl ist echt hammermäßig!

        Kirjoita oma arvostelusi

        VoltLust - Penisrenkaat sähköstimulaatiota varten

        VoltLust - Penisrenkaat sähköstimulaatiota varten

        VoltLust on innovatiivinen setti peniksen sähköstimulaatioon, joka luo elektroeroottisia ekstaasin aaltoja: uusi nautinnon ulottuvuus, jossa sykkivä energia kohtaa puhtaan himon - unohtumattomia ja henkeäsalpaavia orgasmeja varten!

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: