Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Pallo suukapula

Uutiskirje

Suunaamari, jossa on musta pallokieli

Musta pallokieli, joka on täydellisesti piilotettu laadukkaan nahkaisen suunaamarin taakse, on lopullinen ratkaisu kaikille, jotka etsivät täydellistä ja hiljaista alistumista orjuusistunnoissaan. Tämän lisävarusteen avulla passiivisella kumppanilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nauttia tiukasta sidonnasta täydellisessä hiljaisuudessa.

Lisätietoja

saatavilla

  Lisätietoja  Tämä suunaamari, jossa on integroitu pallokieli, on täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja suukapulan vaikutusta! Musta pallokieli, joka on täydellisesti piilotettu korkealaatuisesta nahasta valmistetun suunaamarin taakse, on lopullinen ratkaisu kaikille, jotka etsivät täydellistä ja hiljaista alistumista orjuusistunnoissaan. Tämän lisävarusteen avulla passiivisella kumppanilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nauttia tiukasta sidonnasta täydellisessä hiljaisuudessa.

  Tuotteen ominaisuudet:

  • Tiivis istuvuus ja ehdoton hiljaisuus: pallokieli painetaan naamarin avulla tukevasti suuhun ja se pysyy paikallaan niin, ettei sitä voi yksinkertaisesti työntää ulos kielellä. Kaksinkertaisesti ommeltu ja vuorattu suunaamari takaa tiukan istuvuuden ja vaimentaa kaikki äänet, joten ehdoton hiljaisuus on taattu.
  • Mukava suukapula: Suunaamilla varustettu pallokapula mahdollistaa mukavan suukapulan. Suukapula pysyy tukevasti suussa suunaamarin paineen ansiosta. Suunaamarin suurempi kosketuspinta on hellävarainen suun kulmille, koska siinä ei ole nahkahihnaa tai -nauhaa, joka leikkaisi suun kulmia. Näiden ominaisuuksien ansiosta suukapula on monien BDSM-harrastajien ensimmäinen valinta maailmanlaajuisesti.
  • Sopeutuvuus: Soljella varustetulla päähihnalla varustettu suukapulamme takaa täydellisen istuvuuden pienille ja suurille päille.


  Suukapulamme on saatavana kolmella eri halkaisijalla, mikä tekee siitä ihanteellisen suukapulan aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille:

  • Pallo suukapula, jonka halkaisija on 40 mm
  • Pallo suukapula, jonka halkaisija on 45 mm
  • Pallo suukapula, jonka halkaisija on 50 mm


  Valikoimaamme kuuluva suukapula, jossa on suunaamari, ei ole ainoastaan erityisen tehokas, vaan se tarjoaa myös erittäin mukavan tavan suukapulan kiinnittämiseen. Laadukkaan nahan ja hienostuneen muotoilun yhdistelmä takaa tukevan istuvuuden ja maksimaalisen vaikutuksen.

  Eri kokojen ansiosta tämä pallokieli sopii kaikille kokemustasoille, joten se on välttämätön lisävaruste hyvin varustetussa BDSM-kokoelmassa.Lisätietoja:

  • BDSM-pallokieli
  • Materiaali: nahka (suunaamari), silikoni (pallokieli)
  • Kuulakapulat MEO:n BDSM-myymälässä: MEO, yksi johtavista saksalaisista korkealaatuisten BDSM-tarvikkeiden valmistajista, tarjoaa vaikuttavan valikoiman kapuloita jokaiseen makuun ja kokemustasoon. Tuotevalikoima ulottuu klassisista pallokapeista innovatiivisiin malleihin, kuten hämähäkkikapuloihin ja erikoismalleihin, kuten kuuluisaan Piss Gag ja suunaamarit, joissa on integroidut kuulakapulat. Jokainen tuote valmistetaan korkeimmalla tarkkuudella ja parhaista materiaaleista mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. MEO:n suukapulat ovat tunnettuja niiden pitkäikäisestä laadusta, ergonomisesta istuvuudesta ja kyvystä tehostaa BDSM-kokemusta. Yhdistämällä perinteisen käsityötaidon ja modernin muotoilun MEO asettaa uusia standardeja BDSM-skenessä. Asiakkaat ympäri maailmaa arvostavat hienostunutta muotoilua, laajaa sovellusvalikoimaa ja korkeita turvallisuusstandardeja, joita jokainen tuote tarjoaa. MEO pitää erittäin tärkeänä asiakkaidensa tyytyväisyyttä ja tarjoaa kattavaa neuvontaa, jotta jokainen voi löytää tarpeisiinsa täydellisen tuotteen. Olipa kyse sitten aloittelijoista, jotka ottavat ensiaskeleitaan BDSM-maailmaan, tai edistyneistä käyttäjistä, jotka haluavat laajentaa kokoelmaansa, MEO-myymälästä löytyy jokaiselle sopiva lisävaruste.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Der Knebel von MEO ist sehr effektiv.

  Der Knebel von MEO ist sehr effektiv. Er sitzt gut und sehr sicher, kann nicht heraus gedrückt werden. Unerwünschtes Sprechen wird wirksam unterdrückt.

   Arviointi 

   Mundknebel ist sehr bequem

   Der Mundknebel ist sehr bequem zu tragen und lässt sich wenn er richtig angelegt wurde auch nichtmehr so leicht aus dem Mund entfernen. Es gefällt mir auch besonders gut, dass der Mundknebel abschließbar ist.

   • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
   Arviointi 

   Comfortable

   This is the most comfortable gag by far I've ever owned or tried.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Suunaamari, jossa on musta pallokieli

    Suunaamari, jossa on musta pallokieli

    Musta pallokieli, joka on täydellisesti piilotettu laadukkaan nahkaisen suunaamarin taakse, on lopullinen ratkaisu kaikille, jotka etsivät täydellistä ja hiljaista alistumista orjuusistunnoissaan. Tämän lisävarusteen avulla passiivisella kumppanilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nauttia tiukasta sidonnasta täydellisessä hiljaisuudessa.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    14 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: