Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suun levittäjä

Uutiskirje

Suun levittäjä 

Suun levittimet ja suukapulat ovat jännittävä BDSM- ja bondage-lisävaruste ja pitävät suun auki.

Näytä 1 - 10 10 kohdetta 1 - 10
Näytä 1 - 10 10 kohdetta 1 - 10

Suun levittimet, jotka tunnetaan myös hammaslääketieteellisinä suukapuloina, ovat BDSM-laitteita, jotka avaavat suun ja estävät käyttäjää puhumasta tai sulkemasta suuta. Niitä käytetään usein BDSM-skenaarioissa luomaan puolustuskyvyttömyyden ja alistumisen tunnetta tai leikkimään ajatuksella siitä, että heidät vaietaan tai tehdään suullisesti saavutettaviksi (suuseksiä varten).

Suun levittimiä ja suukapuloita on erityyppisiä, ja jokaisella niistä on oma muotoilunsa ja tarkoituksensa. Joitakin yleisimpiä malleja ovat mm:

  • Pallokieli: Tämä on yleisin suukapulan tyyppi. Ne koostuvat pallonmuotoisesta osasta, joka laitetaan suuhun ja jota yleensä pitää paikallaan pään ympärillä kulkeva hihna. Pallo voi olla valmistettu eri materiaaleista, kuten kumista, silikonista tai metallista.
  • O-renkaan suukapulat: Nämä suukapulat ovat samanlaisia kuin pallokapulat, mutta pallon sijasta niissä on renkaan muotoinen osa, joka työnnetään suuhun. Ne on usein valmistettu metallista tai muovista, ja ne voidaan säätää erikokoisiksi.
  • Purentakapulat: Ne ovat samanlaisia kuin hevosten taluttimet, ja ne on yleensä valmistettu metallista. Ne koostuvat U:n muotoisesta osasta, joka työnnetään suuhun, ja kahdesta hihnasta, jotka asetetaan pään ympärille pitämään suukapula paikallaan. Niitä käytetään usein ponileikkikohtauksissa.
  • Hämähäkki suukapula: Tämäntyyppisessä suukapulassa on rengas keskellä ja neljä hihnaa, jotka kulkevat pään ympäri ja luovat hämähäkinseittiä muistuttavan ulkonäön. Niitä käytetään usein BDSM-kohtauksissa, joihin liittyy sidontaa.
  • Avoimen suun suukapulat: Niitä käytetään pitämään suu auki, jotta käyttäjää voidaan ruokkia tai suuhun voidaan laittaa muita asioita. Niitä voidaan valmistaa eri materiaaleista ja niillä voi olla erilaisia malleja, jotkut ovat puhallettavia, toiset säädettäviä jne.


On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja viestintää, ja turvallisuus on tärkeä näkökohta. Ennen kuin käytät mitä tahansa suunlevittimiä, sinun tulisi keskustella siitä kumppanisi kanssa, asettaa rajat ja sopia turvallisesta sanasta. On myös tärkeää olla tietoinen suunlevittimien käyttöön liittyvistä riskeistä ja että sinulla on aina keino poistaa suunlevitin tarvittaessa nopeasti.