Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suun levittäjä

Uutiskirje

BDSM suun levittäjä 2.0 - Jennings

Löydä uusi ulottuvuus dominointiin ja alistumiseen Jennings Mouth Spreader 2.0: n kanssa! Alun perin hammaslääketieteessä käytetty, se on löytänyt pysyvän paikkansa BDSM-maailmassa ja yhdistää aistillisen kiihottumisen ja hallinnan tunteen.

Lisätietoja

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Löydä uusi ulottuvuus dominointiin ja alistumiseen Jennings Mouth Spreader 2.0: n kanssa! Alun perin hammaslääketieteessä käytetty laite on löytänyt paikkansa BDSM-maailmassa ja yhdistää aistillisen kiihottumisen ja hallinnan tunteen.

    Suunlevitin ei ole yksi BDSM-alan tunnetuimmista seksileluista, mutta se on erittäin suosittu fetissi- ja BDSM-skenessä. Se muistuttaa suukapulaa tai kuonokoppaa ja sitä käytetään usein yhdessä päävaljaiden tai kaulapannan kanssa. Tätä BDSM-lelua käytetään suun ja leuan avaamiseen ja kiinnittämiseen. Alistuva kumppani hiljennetään suu auki. Näin hallitseva kumppani voi esimerkiksi työntää peniksensä avoimeen suuhun. Suunlevittimen lukitusmekanismi estää alistuvaa sulkemasta suuta uudelleen.

    Suunlevitin Jenningsin mukaan:

    Jenningsin mukaan suunlevitin 2.0 on saavuttanut suosiota BDSM-skenessä eri syistä. Painopiste on kontrollissa ja alistamisessa, jolloin suunlevittäjä ottaa fyysisen kontrollin passiivisen kumppanin suusta. Monet arvostavat myös suunlevittimen lääketieteellistä puolta, sillä se tuo roolipeliin lisää lääketieteellistä taustaa. Se on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joten se ei ole ainoastaan kestävä vaan myös hygieeninen, mitä arvostetaan suuresti BDSM-skenessä. Sen monipuolisuuden ansiosta sitä voidaan käyttää monissa eri tilanteissa, ja laajasti avoinna olevan suun visuaalinen viehätys on erityisen houkutteleva monille ihmisille. Tämä lisää haavoittuvuuden tunnetta ja tarjoaa samalla uuden, jännittävän BDSM-kokemuksen.

    Tämän suunlevittimen avulla BDSM-istuntosi eivät enää koskaan ole samanlaisia!

    Laadukkaat materiaalit: Lääketieteellisestä ruostumattomasta teräksestä valmistettu suunlevitin edustaa huippulaatua ja kestävyyttä. Sen vinyylipinnoite ei ainoastaan suojaa hampaita, vaan takaa myös miellyttävän tunteen käytettäessä.

    Optimaalinen mukavuus: Hienostunut muotoilu takaa mukavan istuvuuden suussa ja kasvoilla. Vinyylipinnoite varmistaa, että se pysyy juuri siellä, missä sen pitääkin olla, ja samalla estää suunlevittimen liukumisen.

    Helppokäyttöisyys: Suunlevittimen avausmekanismia käytetään sivussa olevalla vivulla ja passiivisen kumppanin suu aukeaa laajaksi. Tämä säätömekanismi pitää suunlevittimen luotettavasti halutussa asennossa ja suun leveästi auki.

    Sopeutuvuus: Vegaaninahasta valmistettu säädettävä hihna mahdollistaa yksilöllisen säädön minkä tahansa pään koon mukaan ja takaa täydellisen istuvuuden.

    Lisätietoja:

    • BDSM-suunlevitin Jenningsin mukaan
    • Uusi versio kumipäällysteellä
    • Mitat: n. 20 cm pitkä x 13 cm täysin auki.
    • Materiaali: ruostumaton teräs, PVC, vegaaninahka
    • Huomautus: On tärkeää huomata, että kuten kaikissa BDSM-toiminnoissa, viestintä, suostumus ja turvallisuus ovat ratkaisevia. Se, mikä on miellyttävää ja kiihottavaa yhdelle henkilölle, voi olla epämiellyttävää toiselle. Siksi on aina huolehdittava siitä, että kaikki osapuolet tuntevat olonsa mukavaksi ja että rajoja kunnioitetaan.
    • Puhdistus: Ennen käyttöä ja käytön jälkeen suihkeella INSTACLEAN.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Arviointi 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Arviointi 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Kirjoita oma arvostelusi

          BDSM suun levittäjä 2.0 - Jennings

          BDSM suun levittäjä 2.0 - Jennings

          Löydä uusi ulottuvuus dominointiin ja alistumiseen Jennings Mouth Spreader 2.0: n kanssa! Alun perin hammaslääketieteessä käytetty, se on löytänyt pysyvän paikkansa BDSM-maailmassa ja yhdistää aistillisen kiihottumisen ja hallinnan tunteen.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          9 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: