Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kaksoisdildot

Uutiskirje

Kaksoisdildo "Double Head - Double Action"

Vaikuttavan 42 cm:n pituuden ja kahden ainutlaatuisen muotoisen pään ansiosta tämä kaksoisdildo tarjoaa runsaasti seksikkäitä hetkiä. Kaksoisdildon toisessa päässä on ympärileikkaamaton peniksen kiima ja akseli, jossa on ihopoimuja realistisen tuntuiseksi, kun taas toisessa päässä on ympärileikattu kiima, jossa on lisää stimuloivia uria intensiivistä stimulaatiota varten tunkeutumisen

Lisätietoja

3831/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Vaikuttavan 42 cm:n pituuden ja kahden ainutlaatuisen muotoisen pään ansiosta tämä musta kaksoisdildo tarjoaa runsaasti seksikkäitä hetkiä. Kaksoisdildon toisessa päässä on ympärileikkaamaton kiima ja akseli, jossa on ihopoimuja realistisen tunteen aikaansaamiseksi, kun taas toisessa päässä on ympärileikattu kiima, jossa on ylimääräisiä stimuloivia uria intensiivistä stimulaatiota varten penetraation aikana.

    Erittäin joustavan rakenteensa ansiosta kaksoisdildo mukautuu mihin tahansa asentoon ja saavuttaa kaikki kehon sisäiset makeat kohdat vaivattomasti vaikuttavan pituutensa ansiosta. Halkaisijaltaan noin 3,5-3,7 cm:n kokoinen dildo on täydellisen kokoinen tarjoamaan unohtumattomia hetkiä sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

    Double Dildo MEO

    Olipa kyseessä sitten yksin tai pariskuntana, tämä kaksoisdildo kaksinkertaistaa nautinnon ja täyttää halun syvään ja tyydyttävään tunkeutumiseen. Yksityiskohtainen kopio eri peniksen glansin muodoista - toinen ympärileikattu ja toinen ympärileikkaamaton - ei tarjoa ainoastaan visuaalista vaihtelua, vaan myös selkeää tuntumaa, joka tekee dildon käytöstä entistäkin kiihottavampaa.

    Kaksoisdildomme tarjoaa monipuolista nautintoa, joka on räätälöity kunkin henkilön yksilöllisten mieltymysten ja toiveiden mukaan. Olipa kyseessä nainen/nainen, nainen/mies, mies/mies tai soolo, tämä kaksoisdildo mukautuu täydellisesti jokaiseen konstellaatioon.

    Nainen/nainen -pariskunnille se tarjoaa mahdollisuuden nauttia samanaikaisesti ja viedä läheisyys uudelle tasolle, kun taas nainen/mies -pariskunnilla on mahdollisuus laajentaa eroottisten kohtaamistensa dynamiikkaa molemminpuolisen tunkeutumisen kautta. Mies-mies-pariskunnille se on ihanteellinen seksilelu, joka mahdollistaa synkronoidun penetraation.

    Kaksoisdildo on myös erinomainen kumppani soolosessioihin sukupuolesta riippumatta. Sen joustavuus ja pituus mahdollistavat erilaisten asentojen ja tunkeutumissyvyyksien tutkimisen, jotta jokainen voi löytää ja stimuloida omia henkilökohtaisia herkkupaikkojaan.

    Lyhyesti sanottuna tupladildo on todellinen monitoimimies, joka on avoin kaikille, jotka haluavat laajentaa seksuaalista repertuaariaan monipuolisuutensa ja suuren mukautuvuutensa ansiosta. Se kutsuu sinut määrittelemään nautinnon rajat uudelleen ja uppoutumaan kaksinkertaisen nautinnon maailmaan.

    Hemmottele itseäsi vertaansa vailla olevalla nautinnolla tämän kaksoisdildon avulla ja löydä nautinnon loputtomat mahdollisuudet.

    Lisätietoja:

    • Kaksoisdildo
    • Väri: musta
    • Materiaali: silikoni, ftalaatiton
    • Mitat: 42 cm pitkä, halkaisija 3,5-3,7 cm.
    • Optimaalisen nautinnon ja turvallisuuden takaamiseksi kaksoisdildoa käytettäessä suosittelemme käyttämään vain vesipohjaista liukuvoidetta, mieluiten Aquameo-tuotettamme. Tämä erityisesti kehitetty voiteluaine takaa hellävaraisen ja pehmeän tunkeutumisen ja sopii täydellisesti kaksoisdildon silikonimateriaaliin. Öljyä tai silikonia sisältäviä voiteluaineita tulisi välttää, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia.
    • Puhdistusta varten suosittelemme pesemään kaksoisdildon lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Tämän jälkeen voidaan käyttää VERYCLEAN -suihkeemme perusteelliseen desinfiointiin. Tämä yksinkertainen hoitorutiini varmistaa, että dildo pysyy hygieenisenä ja tuottaa sinulle nautintoa pitkään.
    • MEO ja Aquameo ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ottimo prodotto

    Ottimo prodotto, sia per materiale, maneggevolezze e dimensioni.

      Arviointi 

      Très bon produit

      Qualité au top aucune odeur taille ok

        Arviointi 

        Better than expected

        I was super impressed with this one, the feel and stiffness of the whole thing is perfect. Very flexible, but not so much that it folds or bends when you use it. I'd say if "normal" is too hard, this is perfect for you!

          Arviointi 

          Toll

          Der Dildo fühlt sich wunderbar an. Das Material ist unglaublich gut. Es könnte glatt als Handschmeichler durchgehen. Wenig Verpackung (gut für die Umwelt), kein unangenehmer chemischer Geruch. Sehr biegsam und weich, gleitet sehr gut. Absolute Kaufempfehlung. Nur Gleitmittel auf Wasserbasis verwenden!

            Kirjoita oma arvostelusi

            Kaksoisdildo "Double Head - Double Action"

            Kaksoisdildo "Double Head - Double Action"

            Vaikuttavan 42 cm:n pituuden ja kahden ainutlaatuisen muotoisen pään ansiosta tämä kaksoisdildo tarjoaa runsaasti seksikkäitä hetkiä. Kaksoisdildon toisessa päässä on ympärileikkaamaton peniksen kiima ja akseli, jossa on ihopoimuja realistisen tuntuiseksi, kun taas toisessa päässä on ympärileikattu kiima, jossa on lisää stimuloivia uria intensiivistä stimulaatiota varten tunkeutumisen

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: