Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Silexpanista valmistettu muotoiltava termoaktiivinen anaalitulppa

Hanki tämä ihanan pehmeä butt plug tänään ja nauti henkeäsalpaavasta tunteesta, kun olet TÄYSIN täynnä! Kohokohta: The butt plug on lämpöaktiivinen, muotoiltavissa ja muotoiltavissa omien ideoiden mukaan ja takaa sinulle täysin yksilöllisen anaaliseksikokemuksen.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Hanki tämä ihanan pehmeä butt plug tänään ja nauti henkeäsalpaavasta tunteesta, kun olet TÄYSIN täynnä! Kohokohta: Butt plug on lämpöaktiivinen, muotoiltavissa ja muotoiltavissa ideoiden mukaan ja takaa sinulle täysin yksilöllisen anaaliseksikokemuksen.

     

    Voit valita pienen, keskikokoisen tai suuren anaalitulpan ja kokea henkeäsalpaavan tunteen siitä, että olet täysin venytetty ja täytetty - tai luoda aivan oman täydellisen muotonsa!

     

    Ainutlaatuisesta Silexpan-silikonista valmistettu butt plug voidaan muovata ennen asettamista ja muotoilla itse oman yksilöllisen muotoilun luomiseksi. Thermo-Reactive Technologyn ansiosta anaalitulppa voidaan laittaa jääkaappiin jäähtymään ja kovettumaan tai kuumaan veteen tai mikroaaltouuniin lämmittämään ja muokkaamaan. Imupohja tarttuu täydellisesti mihin tahansa sileään, vakaaseen pintaan, joten voit nauttia butt plug ilman käsiä. Pidä hauskaa lämpötilaleikkien ja yksilöllisimmän anaaliseksin parissa, jota olet koskaan harrastanut!


    Kohokohdat:

    • Yksilöllisesti muotoiltavissa: Riippumatta siitä, mihin suuntaan anaalitulppaa painetaan ja taivutetaan, se säilyttää halutun muodon!

    • Muistiefekti: Säilyttää halutun muodon.

    • Reagoi lämpöön ja kylmään: Muuttuu pehmeämmäksi/kovemmaksi.

    • Imupohja: Täydellinen kädet vapaana ajeluun.

     

    Meidän butt plug on ehdottoman vakaa ja samalla miellyttävän joustava. Voit muotoilla anaalitulpan yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaksi ja se säilyttää halutun muotonsa kohtuullisen ajan (muistiefekti). Jos haluat sen olevan miellyttävän pehmeä, lämmitä sitä (lämmitys), jos haluat sen olevan kova ja vahva, jäähdytä sitä (jääkaappi).

     

    Tämä korkealaatuisesta Silexpan-silikonista valmistettu anaalilelu on huokoseton ja ftalaatiton. Suojaa korkealaatuista materiaalia välttämällä silikonivoiteluaineiden käyttöä. Puhdista butt plug käytön jälkeen miedolla saippualla tai suihkeellamme VERYCLEAN.

     

    Mitat:

     

    • SMALL - 9 cm kokonaispituus, 8 cm työnnettävä pituus, 5 cm leveimmällä halkaisijalla, 2,3 cm halkaisija kapeimmalla halkaisijalla
    • MEDIUM - 11 cm kokonaispituus, 10 cm työnnettävä pituus, 6,5 cm leveimmällä halkaisijalla, 2,8 cm halkaisijalla kapeimmalla halkaisijalla
    • LARGE - 13 cm kokonaispituus, 12 cm työnnettävä pituus, 7,5 cm leveimmällä halkaisijalla, 3,3 cm halkaisija kapeimmalla halkaisijalla

     

    Lisätietoja:

     

    • Materiaali: Squeeze It butt plug valmistettu Silexpan-silikoni
    • Valmistettu patentoidulla vallankumouksellisella kaavalla realistisen tuntuman aikaansaamiseksi.
    • Ei ole yhteensopiva silikonilubeiden kanssa. Suosittelemme vesipohjaista liukuvoidettamme Aquameo.
    • EXTREMEO-suihke rentouttaa peräaukkoa ja helpottaa suurten pepputulppien asettamista.
    • Muotoiltavissa lämmittämällä kiehuvassa vedessä tai mikroaaltouunissa
    • Jäähdytetään ja kovetetaan jääkaapissa
    • Saatavana kolmessa koossa: pieni, keskikokoinen ja suuri
    • Tämä materiaali on iholle ystävällistä, erittäin joustavaa ja ihanan pehmeää mutta silti tukevaa. Sopii aina täydellisesti ja tuntuu hyvältä!

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ottimo toy!

    Ottimo toy! Discreto nelle dimensioni, ottimo per iniziare. Colore e materiale stupendi!
    La ventosa lo rende perfetto per essere utilizzato sistemandolo su una superficie piana come la parete della doccia e la testiera del letto

      Arviointi 

      Cumfort Squueze!

      Bought the 3” and haven’t quite got it all yet but so close and very comfortable every time I try. Think I could manage if I could hold off on cumming a little while longer, think I might go try now!

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Silexpanista valmistettu muotoiltava termoaktiivinen anaalitulppa

      Silexpanista valmistettu muotoiltava termoaktiivinen anaalitulppa

      Hanki tämä ihanan pehmeä butt plug tänään ja nauti henkeäsalpaavasta tunteesta, kun olet TÄYSIN täynnä! Kohokohta: The butt plug on lämpöaktiivinen, muotoiltavissa ja muotoiltavissa omien ideoiden mukaan ja takaa sinulle täysin yksilöllisen anaaliseksikokemuksen.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: