Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Butt plug "Amerikkalainen jalkapallo"

Sinun ei tarvitse olla urheilufanaatikko, mutta ainakin sinun pitäisi olla hyvin koulutettu ja lämmitelty ennen kuin menet kentälle nauttimaan amerikkalaisesta jalkapallosta butt plug.

Lisätietoja

39,90 €


-65%

13,97 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Sinun ei tarvitse olla urheilufanaatikko, mutta sinun pitäisi ainakin olla hyvin koulutettu ja lämmitelty ennen kuin menet kentälle nauttimaan amerikkalaisesta jalkapallosta butt plug.

     

    MEO:n mittava butt plug vaatii sinulta paljon, mutta voittaminen on sitäkin tyydyttävämpää! Tuntijat nauttivat äärimmäisestä mutta joustavasta muodosta, joka muuttuu nopeasti tuuheaksi ja sitten taas hoikistuu. Upean materiaalin ansiosta butt plug liukuu miellyttävästi, kun taas lukemattomat paksut urat ja uurteet hierovat kaikkia erogeenisiä, peräaukon alueita.

     

    Amerikkalaista jalkapalloa muistuttavan muotonsa ansiosta voidaan nauttia anaalistimulaatiosta, jota mikään muu butt plug ei ole tähän mennessä pystynyt tarjoamaan.

     

    Peli alkaa niin sanotulla aloituspotkulla ja noudattaa selkeästi määriteltyä suunnitelmaa. Aseta butt plug tukevalle alustalle, istu sen päälle hitaasti ja lähde urheilulliselle matkalle kohti orgastista touchdownia. Sitten on vuorossa lisäpotku, jolla voit ansaita toisen pisteen kentällä... Jalkapallo butt plug pysyy melko hyvin sileillä pinnoilla, kuten laatoilla, ja mahdollistaa kädet vapaan kyydin.

     

    Mikä tässä pyllypistokkeessa on niin erikoista?

     

    Vakuuttava muoto ja juuri oikea koko. Lisäksi vakuuttava materiaali, joka on riittävän vakaa ja samalla joustava, jotta voit tuntea butt plug juuri oikeissa paikoissa!

     

    Mitä liukuvoidetta minun tulisi käyttää tähän butt plug?

     

    Suosittelemme hybridivoiteluaineitamme MANCUNT tai FORMULA X tälle butt plug. MANCUNT yhdistää kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee pepputulpan käytöstä ihanaa nautintoa. Levitä riittävästi liukuvoidetta butt plug ja työnnä hieman peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme (klikkaa tästä ). Suosittelemme myös Extremeo Spray -suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijalle että kokeneelle suurten anaalitulppien ystävälle. Extremeon erikoisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan hillitöntä hauskanpitoa suuren anaalitulpan kanssa.

     

    Tärkeitä vinkkejä pepputulpan käyttöön ja puhdistukseen:

     

    Tämä butt plug on valmistettu korkealaatuisesta, ftalaatittomasta materiaalista. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Lisäksi käyttämämme materiaali on erittäin vakaata, joten butt plug kestää pitkään. Ennen kuin käytät butt plug, sinun on kuitenkin puhdistettava se huolellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua riittävät yleensä. Voit puhdistaa sen perusteellisesti suihkeellamme VERYCLEAN. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua puhdistaaksesi suolistosi ennen butt plug käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" (klikkaa tästä ) löydät laajan valikoiman.

     

    Lisätietoja:

     

    • Amerikkalaisen jalkapallon pepputulpat neljässä koossa kentän aloittelijoille ammattilaispelaajiin.
    • Mitat: Koko S: Suurin halkaisija 4,2 cm, työnnettävä pituus n. 10 cm, Koko M: Suurin halkaisija 5,4 cm, työnnettävä pituus n. 13,5 cm, Koko L: Suurin halkaisija 6 cm, työnnettävä pituus n. 16 cm, Koko XL: Suurin halkaisija 7,3 cm, työnnettävä pituus n. 18 cm.
    • Vakaalla jalalla käsivapaata asettamista varten.
    • Käytä vain vesiliukoisten liukuvoiteiden (esim. Aquameo) tai hybridiliukuvoiteidemme (Mancunt tai Formula X) kanssa
    • Nämä pepputulpat on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Hoito-ohjeet: Pese ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran ja puhdista hygieenisesti VERYCLEAN -suihkeella.
    • Tärkeää: Säilytä butt plug erillään äläkä yhdessä muiden silikonisten seksilelujen kanssa.
    • Pepputulppamme sopivat koosta riippuen niin anaaliammattilaisille kuin aloittelijoillekin
    • Materiaalin ansiosta tämä butt plug mukautuu sisäiseen anatomiaasi, täyttää sinut ja hieroo syvällä sisälläsi paikkoja, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Esattamente quel che cercavo

    Esattamente quel che cercavo... Taglia M consigliata se non è la prova volta. Materiale ottimo.

      Arviointi 

      Buon prodotto

      Buon prodotto. Consegna puntuale.
      Anche per i principianti

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Gewöhnungsbedürftig aber geil

      Gewöhnungsbedürftig aber geil würde ich sagen! Die Form ist schon sehr außergewöhnlich aber beim Reiten trifft die Spitze des Plugs genau meine Prostata.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Butt plug "Amerikkalainen jalkapallo"

      Butt plug "Amerikkalainen jalkapallo"

      Sinun ei tarvitse olla urheilufanaatikko, mutta ainakin sinun pitäisi olla hyvin koulutettu ja lämmitelty ennen kuin menet kentälle nauttimaan amerikkalaisesta jalkapallosta butt plug.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: