Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

ElectraLoop™ alkaen ElectraStim - säädettävä metallinen kivessilmukka sähköstimulaatiota varten

Uusi Tarjous
  • ElectraLoop™ alkaen ElectraStim - säädettävä metallinen kivessilmukka sähköstimulaatiota varten

ElectraLoop™-säädettävä kivessilmukka lupaa täysin uudenlaista eroottista sähköstimulaatiota penikselle. ElectraLoop™ on erityisesti suunniteltu miehille, joilla on isompi penis tai jotka haluavat käyttää tätä silmukkaa samanaikaisesti peniksen ja kivesten ympärillä, ja sen koko on säädettävissä.

Lisätietoja

3897/00

Toimitusaika noin 8 päivää

Lisätietoja

ElectraLoop™-säädettävä kivessilmukka lupaa täysin uudenlaista eroottista sähköstimulaatiota penikselle. ElectraLoop™ on erityisesti suunniteltu miehille, joilla on suurempi penis tai jotka haluavat käyttää tätä silmukkaa samanaikaisesti peniksen ja kivesten ympärillä, ja sen koko on säädettävissä. ElectraLoop™ on valmistettu venymättömästä metallilangasta, ja siinä yhdistyvät metallisen kalurirenkaan tuntuma ja säädettävän istuvuuden mukavuus. Silmukka asetetaan peniksen varren ja kivesten ympärille ja säädetään säätöpidikkeellä.

Tätä unipolaarista metallista kivessilmukkaa voidaan käyttää yhdessä toisen unipolaarisen elektrodin kanssa, ja se avaa eroottisen sähköstimulaation tehokkaan maailman masturbaation, esileikin, suuseksin ja yhdynnän aikana. Syvä, sykkivä ja eroottinen pistelytuntemus voi olla jopa tarpeeksi voimakas saavuttaakseen käsittämättömän orgasmin. ElectraLoop™ on säädettävissä 70 mm:n halkaisijaan asti, joten se sopii useimmille miehille. Parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi suosittelemme käyttämään sähköä johtavaa geeliä, kuten ESHOCK-laitettamme.

Yhteensopiva useimpien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa:

ElectraLoop™ on yhteensopiva kaikkien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa alkaen ElectraStim yhteensopivia. Vaikka ElectraLoop™ on kehitetty suoraan liitettäväksi ElectraStim-sähköstimulaatiolaitteisiin, se voidaan liittää myös muiden valmistajien sähköstimulaatiolaitteisiin tarjoamiemme sovittimien avulla.

Hygienia ja liukuvoiteen oikea käyttö ovat ratkaisevassa asemassa sen käytössä:

Optimaalista hoitoa ja turvallista käyttöä varten suosittelemme desinfiointisuihkettamme INSTACLEAN, joka on kehitetty nimenomaan ElectraLoop™:n tehokasta puhdistamista varten ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Lisäksi sähköä johtava voiteluaineemme ESHOCK on välttämätön optimaalisen johtavuuden varmistamiseksi, mikä tekee sähköstimulaatiokokemuksesta entistäkin intensiivisemmän. Näiden kahden tuotteen yhdistelmä tekee sähköstimulaatiosta paitsi erityisen nautinnollista, myös turvallista ja hygieenistä.

Lisätietoja:

  • ElectraLoop™
  • Suurin halkaisija: 70 mm
  • Suurin pituus: 220 mm
  • Liitäntä: 2 mm
  • Paino: 31 grammaa
  • Materiaali: lääketieteellinen 316 ruostumaton teräs
  • Napojen lukumäärä: 1 (unipolaarinen). Piirin täydentämiseksi tarvitaan toinen unipolaarinen elektrodi. ElectraLoop™ on kytkettävä ElectraStim Kytketty stimulaattoriin, jotta kuvatut tuntemukset voidaan kokea.
  • Toimitukseen sisältyy: 1x ElectraLoop™ (säädettävä metallinen kivessilmukka), 1x mikrokuituinen säilytyspussi, 1x monikielinen käyttöohje (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (E-Stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuusnäkökohdista. E-stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääkkeellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
ElectraStim x MEO


ElectraStim e-Stim edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on perustamisestaan lähtien tehnyt itselleen nimeä laajentamalla jatkuvasti sen rajoja, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyneiden Stimin tuotteiden ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys painottaa suuresti laatua ja innovaatiota, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa, joka on osoitus sen sitoumuksesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekee tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelusta. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

ElectraLoop™ alkaen ElectraStim - säädettävä metallinen kivessilmukka sähköstimulaatiota varten

ElectraLoop™ alkaen ElectraStim - säädettävä metallinen kivessilmukka sähköstimulaatiota varten

ElectraLoop™-säädettävä kivessilmukka lupaa täysin uudenlaista eroottista sähköstimulaatiota penikselle. ElectraLoop™ on erityisesti suunniteltu miehille, joilla on isompi penis tai jotka haluavat käyttää tätä silmukkaa samanaikaisesti peniksen ja kivesten ympärillä, ja sen koko on säädettävissä.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: