Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Puhallettavat dildot & anaalitulpat

Uutiskirje

EXTREME - Puhallettava anaalipistoke

Runsaasti voiteluainetta käyttäen asetetaan puhallettava butt plug ja pumpataan sitten hitaasti mutta tasaisesti täyteen kokoon. Butt plug voidaan puhaltaa hyvin pienestä hyvin suureen. Sopii erityisesti aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.

Lisätietoja

2887/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Puhallettava butt plug asetetaan sisään runsaalla voiteluaineella ja puhalletaan sitten hitaasti mutta tasaisesti täyteen kokoonsa. Butt plug voidaan puhaltaa hyvin pienestä hyvin suureen. Sopii erityisesti aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.

     

    Kohokohdat:

     

    • Puhallettava butt plug
    • butt plug sopii erinomaisesti peräaukon tehokkaaseen venytysharjoitteluun.
    • Turvallinen käsittely: Nopea paineen vapautuminen turvaventtiilin ansiosta.

     

    Miten käytän puhallettavaa pepputulppaa?

     

    Aseta hitaasti sisään, hengitä syvään ja pumppaa sitten. Aluksi hitaasti, kunnes totut siihen, sitten yhä enemmän ja enemmän. Kunnes puhallettava butt plug on saavuttanut moninkertaisen halkaisijan. Tämä pieni Monster voidaan pumpata suureksi ja sopii siksi erinomaisesti peräaukon laajentamiseen.

     

    Näin se toimii yksityiskohtaisesti: Ilmapallopumpun venttiili suljetaan ensin. Kun puhallettava peräaukkotulppa asetetaan paikalleen vesiliukoisen liukuvoiteen (Aquameo) kanssa, se säilyttää kartiomaisen muotonsa eikä aiheuta joustavuutensa vuoksi ongelmia edes aloittelijoille. Kun butt plug on asetettu paikalleen, se täytetään varovasti ilmalla ilmapallopumpun avulla. Se liukuu itsestään oikeaan asentoon, täyttää suolen vähitellen ja venyttää sitä. Peräsuolen hermoja stimuloidaan, ja miehillä myös eturauhaseen kohdistuu erittäin voimakas paine.

    Sisäpiirin vinkki:

     

    Vahvasta mustasta silikonista valmistettua laadukasta välineeseämme käyttävät usein pornoteollisuuden ammattilaiset treenaamaan sulkijalihaksia tehokkaasti ja miellyttävästi sekä lisäämään "vastaanottokykyä" erityisen suurille kaliipereille tai dildoille.

     

    Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää?

     

    Puhallettavaa anaalitulppaa tulisi käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon tai Alphamale Aquan kanssa. Silikonipohjaiset voiteluaineet voivat vahingoittaa materiaalia. Puhdista butt plug ennen ja jälkeen jokaisen käytön suihkeella VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Puhallettava butt plug
    • Mitat: n. 11 cm pitkä, halkaisija 3,5 cm.
    • Jos ympärysmitta käy sinulle liian paksuksi, voit tyhjentää sen nopeasti ja helposti käytännöllisen tyhjennysventtiilin avulla.
    • Materiaali: silikoni

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Una sorpresa !

    L'ho acquistato per aiutare il mio corpo ad abituarsi all'ingresso del mio ragazzo, devo dire che me lo aspettavo un pochino più contenuto ma in realtà è stato meglio così, ho ottenuto il risultato che volevo .. va tutto molto più liscio adesso

      Arviointi 

      Sehr schöner Analplug

      Ich habe den Analplug EXTREME aus Neugier gekauft. Die Verarbeitung des Analplug ist sehr und das Material ist geruchslos. Dieser Anal Dildo kann durch das Ausblasen an das jeweilige Bedürfnis des Partners oder der Partnerin angepasst werden, Ballon sehr weit aufpumpbar und gut regelbarer angenehm spürbarer Druck. Alles in allem, ein sehr tolles Produkt. Wer einen schönen aufblasbaren Analplug sucht, ist hier richtig.

        Arviointi 

        Much fun !

        I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

          Kirjoita oma arvostelusi

          EXTREME - Puhallettava anaalipistoke

          EXTREME - Puhallettava anaalipistoke

          Runsaasti voiteluainetta käyttäen asetetaan puhallettava butt plug ja pumpataan sitten hitaasti mutta tasaisesti täyteen kokoon. Butt plug voidaan puhaltaa hyvin pienestä hyvin suureen. Sopii erityisesti aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: