Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhasen stimulaattori alkaen Alphamale

Eturauhasen orgasmin salaisuus piilee tässä ainutlaatuisessa eturauhasen stimulaattorissa! Huomaamaton, mukava ja erityismuotoinen, joka hieroo erityisesti eturauhasta, siitä on tullut todellinen suosikki miesten keskuudessa kaikkialla maailmassa. Eturauhastimulaattori on myös aloittelijoille helppo asettaa, erityisesti liukuvoiteemme kanssa.

Lisätietoja

saatavilla

  Lisätietoja

  Eturauhasen orgasmin salaisuus piilee tässä ainutlaatuisessa eturauhasen stimulaattorissa! Huomaamaton, mukava ja erityismuotoinen, joka hieroo erityisesti eturauhasta, siitä on tullut todellinen suosikki miesten keskuudessa kaikkialla maailmassa. Eturauhastimulaattori on myös aloittelijoiden helppo asettaa paikalleen, erityisesti liukuvoiteemme kanssa.

  Erityisen muotonsa ansiosta eturauhastimulaattori harjoittaa painetta juuri sinne, missä se tuntuu todella hyvältä. Eturauhastimulaattori on myös helppo asettaa paikalleen, joten aloittelijoillekaan ei tule vaikeuksia.

  Anatomisesti täydellisesti muotoiltu pohja takaa turvallisuuden ja mukavuuden. Tämän erityisen pohjan ansiosta eturauhastimulaattori imaisee itsensä pakaroiden väliin. Voit siis käyttää eturauhastimulaattoria huomaamattomasti ympäri vuorokauden tai yöllä nukkuessasi ja antaa itsesi hemmotella itseäsi. Parasta on, kun heräät aamulla! Sen kaunis, erittäin pehmeä ja saumaton pinta, joka on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, tuntuu yksinkertaisesti upealta. Kaikkien näiden etujen ansiosta eturauhastimulaattori liukuu peräaukkoon kuin taikaiskusta muutamalla pisaralla liukuvoidetta. Pieni Analforte -suihke, joka rentouttaa peräaukkoa, tekee asettamisesta vieläkin helpompaa.

  Valitse koosta S, M ja L ja löydä itsellesi sopiva koko:

  • Koko S (aloittelijoille): Pituus n. 84 mm, halkaisija n. 28 mm
  • Koko M (edistyneille käyttäjille): Pituus n. 97 mm, halkaisija n. 33 mm
  • Koko L (ammattilaisille): Pituus n. 109 mm, halkaisija n. 38 mm


  Erityisen muotoiltu anatominen pohja takaa, että eturauhastimulaattori pysyy turvallisesti peräaukossa koko päivän eikä liu'u pois paikaltaan. Parasta on kuitenkin tämän eturauhastimulaattorin pieni "pää" ja täydellinen kaarevuus. Nämä kaksi yksityiskohtaa ovat avain uskomattomiin eturauhasorgasmeihin. "Pää" osuu täsmälleen oikeaan kohtaan (ns. nautintopisteeseen) ja luo niin voimakkaan tunteen, että se räjäyttää mielesi. Lempeä kaarevuus mukautuu täydellisesti sisäiseen anatomiaan ja takaa maksimaalisen mukavuuden, kun nautit täydellisestä eturauhasen stimulaatiosta. Näiden keskeisten ominaisuuksien ansiosta tämä eturauhasen stimulaattori ei ole pelkkä seksilelu - se on välttämätön väline äärimmäiseen tyydytykseen ja henkeäsalpaaviin eturauhasorgasmeihin!

  Valitse koosta S, M ja L ja löydä itsellesi sopiva koko. Koon S pituus on n. 84 mm ja halkaisija n. 28 mm, koon M pituus on n. 97 mm ja halkaisija n. 33 mm ja koon L pituus on n. 109 mm ja halkaisija n. 38 mm, joten jokaiselle miehelle löytyy jotakin.

  Oikea liukuvoide ja optimaalinen puhdistus:

  Parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi eturauhastimulaattoristamme suosittelemme vesipohjaisen liukuvoiteemme Aquameon käyttöä. Tämä erityisesti kehitetty voiteluaine tarjoaa optimaaliset liukuominaisuudet, jotka helpottavat eturauhastimulaattorin asettamista ja takaavat miellyttävän tunteen. Eturauhastimulaattoria ei saa käyttää silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.

  Käytön jälkeen on tärkeää puhdistaa eturauhastimulaattori huolellisesti hygienian varmistamiseksi ja tuotteen säilyvyyden pidentämiseksi. Käytä tähän lämmintä vettä, mietoa saippuaa ja erityistä puhdistussuihkeeseemme VERYCLEAN, jotta eturauhastimulaattori on aina puhdas ja valmis seuraavaa käyttöä varten.

  Lisätietoja:

  • Prostatastimulaattori miehille
  • Saatavana 3 kokoa S:stä L:ään.
  • Materiaali: silikoni, ftalaatiton, ei saa käyttää silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.
  • MEO ja Alphamale ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Zwei Orgasmen, ohne Erfahrung

  Als ich den Prostatastimulator von MEO zum ersten Mal ausprobierte, war ich ziemlich aufgeregt. Ich hatte so etwas (anal) noch nie gemacht, aber es war eine tolle Erfahrung. Nachdem ich ein wenig über die richtige Anwendung gelesen hatte, nahm ich nur ein paar Tropfen Gleitgel und merkte, wie einfach der Stimulator einzuführen war. Er glitt fast von selbst an seinen Platz und fühlte sich super angenehm an.

  Ich entspannte mich und spürte ein inneres Beben, das der Stimulator in mir auslöste. Als ich dann die richtige Stelle getroffen hatte, war das Gefühl einfach unbeschreiblich. Es war, als hätte ich einen inneren Schalter entdeckt, den ich vorher nicht kannte. Und dann passierte es: Ich hatte den ersten massiven Orgasmus, der durch den Stimulator noch verstärkt wurde. Aber es blieb nicht dabei - kurz darauf kam der zweite, genauso intensiv. Beide Orgasmen kamen nacheinander und ich war total beeindruckt von der Wucht dieses Erlebnisses.

  Ich bin wirklich froh, dass ich mich an den Prostatastimulator von MEO gewagt habe und freue mich schon darauf, ihn bald wieder zu benutzen. Es war einfach eine schöne Erfahrung, die ich jedem empfehlen kann, der neugierig ist und etwas Neues ausprobieren möchte.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Feels good

  Feels good, wish there was a bigger size. The shape hits the spot.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Five stars

  Great stimulator my girlfriend figured out how to get it working.. And it made me cum bucket loads

   Arviointi 

   Steigert den Spaß um einiges

   Dieser Prostataplug ist aus einem super angenehmen Silikon gefertigt, welches sehr rutsch und gleitfreudig ist :-)
   Die Prostata lässt sich mit diesem Plug super massieren und steigert den Spaß um einiges :-)

   • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
   Arviointi 

   Molto comodo

   Molto bello, lo puoi tenere 24 ore su 24 non è scomodo

    Kirjoita oma arvostelusi

    Eturauhasen stimulaattori alkaen Alphamale

    Eturauhasen stimulaattori alkaen Alphamale

    Eturauhasen orgasmin salaisuus piilee tässä ainutlaatuisessa eturauhasen stimulaattorissa! Huomaamaton, mukava ja erityismuotoinen, joka hieroo erityisesti eturauhasta, siitä on tullut todellinen suosikki miesten keskuudessa kaikkialla maailmassa. Eturauhastimulaattori on myös aloittelijoille helppo asettaa, erityisesti liukuvoiteemme kanssa.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: