Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Huomaamaton anaalipistoke, jossa on 12 värinätilaa ja kaukosäädin

Tässä tulee todellinen kohokohta anaali-venyttelyn faneille! Onko normaali anaaliseksi liian tylsää sinulle? Sitten anaalilaajentimestamme tulee uusi suosikkisi. Se sopii kaikille nautiskelijoille, jotka arvostavat erityisesti anaalikanavan venyttämistä. Hellästi mutta hellittämättä joustava anaalitulppa venyttää peräaukkoa ja luo käsittämättömiä nautinnon tunteita.

Lisätietoja

2598/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tässä tulee todellinen kohokohta anaali-venyttelyn faneille! Onko normaali anaaliseksi liian tylsää sinulle? Vai pitäisikö se olla potkua omituisille leikeille? Silloin anaalilaajentimestamme tulee varmasti uusi suosikkisi. Se sopii kaikille nautiskelijoille, jotka arvostavat erityisesti anaalikanavan venyttämistä. Hellävarainen mutta periksiantamaton, joustava anaalitulppa venyttää peräaukkoa ja luo käsittämättömiä tuntemuksia täydellisestä täyttymisestä. Tämä anaalivibraattori sopii erinomaisesti myös esileikiksi tai isompien lelujen valmisteluun. Tai ehkä se toimii rangaistuksena tottelemattomalle Sub. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja!

     

    Ihanan vahva, anatomisesti täydellisesti muotoiltu anaalilaajennin asettuu lähes näkymättömästi jalkoväliin ja mahtuu tiukimpiinkin housuihin. Kun sitten liikkeellä ollessasi kurottaudut kätevän, superhiljaisen anaalilaajentimen kaukosäätimen puoleen, tunnet sen, mitä kukaan ei kuule: intensiivisen anaalistimulaation ja samanaikaisen anaalin venytyksen.

     

    Miten käytän huomaamatonta anaalilaajenninta?

     

    Anaalilaajennin on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja on siksi ehdottoman ihoystävällinen. Pehmeän, pyöristetyn muotonsa ansiosta anaalilaajennin on helppo asettaa paikalleen ja pääsee heti töihin. Käyttö on mutkatonta ja intuitiivista. Anaalilaajennin puristetaan yhteen päistään. Näin syntyvä kärki on erittäin helppo asettaa paikalleen. Vasta kun se vapautetaan, se avautuu ja venyttää peräaukkoa varovasti mutta tinkimättömästi. Työnnön jälkeen tanko asettuu stimuloivasti välilihaa vasten. Aquameon kaltainen vesipohjainen liukuvoide lisää nautintoa entisestään. Kytke sitten tärinä päälle kätevästi langattomalla kaukosäätimellä napin painalluksella. Ja hauskanpito alkaa! Voit myös asettaa Vibrating Expanderin butt plug emättimeen tai käyttää sitä esileikkivibraattorina - fantasioillesi ei ole rajoja.

     

    Kohokohdat yhdellä silmäyksellä:

     

    • Ladattava 2-kätinen vibro-anaalilaajennin, jossa on välilihan stimulaatiopalkki ja langaton kaukosäädin.
    • 2 moottoria: Yksi kummassakin joustavassa varressa.
    • 12 värinätilaa: Tarjoaa vaihtelevaa nautintoa.
    • Langaton kaukosäädin: Värähtelyt lempeästä voimakkaaseen yksinkertaisesti napin painalluksella. Vinkki: Jätä kaukosäädin kumppanillesi yllätyshetkiä ja ohjauspelejä varten.
    • Hienostunut 2-vartinen muotoilu: Joustavat varret työnnetään sisään, kun niitä painetaan yhteen, ja ne avautuvat koko laajuudessaan peräaukkokanavassa. Käsiä voidaan käyttää myös erikseen - myös emättimen stimulaatioon.
    • Käytettävissä seksin aikana: Megaorgasmeja varten! Kuluu turvallisesti peräaukossa, sillä peräaukkotulppa ei voi liukua sisään leveän ja pitkän välilihan stimulaatiopalkin ansiosta.
    • Silkkisen pehmeä pinta: Antaa erittäin miellyttävän tunteen iholla.
    • Muistitoiminto: Muistaa suosikkitilasi sammuttamisen jälkeen.
    • Vedenpitävä: Täydellinen anaaliseksiin kylpyammeessa tai suihkussa.

     

    Mikä huomaamattomassa anaalilaajentimessa on niin erityistä?

     

    Anaalin venyttämiseen tarkoitetussa anaalipistokkeessa on 2 taipuisaa vartta, joissa kummassakin on tehokas moottori. Varret puristetaan yhteen ja työnnetään peräaukkoon, jossa ne avautuvat täydellä laajuudellaan, jolloin ne saavat aikaan ihanan täyttävän tunteen ja täydellisen venyttävän harjoituksen peräaukkokanavassa. Värähtelyjen ansiosta peräaukon hermot voidaan asettaa kihelmöivään värähtelyyn. 12 värinätilaa tarjoavat runsaasti vaihtelua. Langattomalla kaukosäätimellä voit ohjata tiloja hellävaraisesta voimakkaaseen yhdellä napin painalluksella. Voit myös jättää kaukosäätimen kumppanillesi, joka sitten yllättää sinut värähtelyillä. Jopa kylpyammeessa tai suihkussa, sillä anaalilaajennin on vedenpitävä. Lisäksi anaalilaajennin on valmistettu hienoimmasta silikonista, ja siinä on pitkä, leveä välilihan stimulaatiopalkki, joka estää turvallisesti pistokkeen liukumisen sisään. Voit siis käyttää tätä hienostunutta vibraattoria anaalisesti hieman pidempään (esim. seksin aikana tai julkisesti). Unohtumattomia kliimakseja varten!

     

    Miten puhdistan huomaamattoman anaalilaajentimen?

     

    Puhdista anaalilaajennin yksinkertaisesti vedellä ja miedolla saippualla. Jos haluat desinfioivan puhdistuksen, käytä suihketta VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Anaalivibraattori, jossa on levitystoiminto anaalin venyttämiseen
    • Mitat: Kokonaispituus 8,9 cm. Välilihapalkki 9,8 cm pitkä. Pistopituus varsi kohti 5,2 cm, molemmat varret 7 cm. Varren Ø 1,0 cm - 2,4 cm kumpikin, molemmat varret yhdessä max. 4,5 cm.
    • Materiaali: Silikoni, PU, ABS.
    • Toimituksen sisältö: 1 x ladattava anaalivibraattori langattomalla kaukosäätimellä. Sisältää USB-latauskaapelin ja säilytyslaukun. Tilaa paristo kaukosäädintä varten erikseen: 1 x AAA.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wonderful product gives me powerful orgasms

    Wonderful product gives me powerful orgasms. By far the best butt plug that I have purchased, stays in place easy and to clean.

      Arviointi 

      ASSOME FEELINGS

      The butt plug is the perfect size, I find it quite easy to insert if you lube your ass not the plug. The vibrations are tremendous and change up to do things, I have never felt before. Very quiet, I have worn it at the bar, but had to leave after 15 minutes as I needed to cum.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied mon épouse avait la télécommande.
      Les vibrations sont vraiment impressionnante
      Je recommande vivement ce plug !!!

        Arviointi 

        molto intenso

        molto intenso, e davvero fantastico se ti piace sentirti ben riempito

          Arviointi 

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

            Arviointi 

            Saugt sich zwischen die Arschbacken

            Saugt sich zwischen die Arschbacken und macht richtig Spass wenn man mit dem Analvibrator vom Partner in der Öffentlichkeit ferngesteuert wird.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Huomaamaton anaalipistoke, jossa on 12 värinätilaa ja kaukosäädin

              Huomaamaton anaalipistoke, jossa on 12 värinätilaa ja kaukosäädin

              Tässä tulee todellinen kohokohta anaali-venyttelyn faneille! Onko normaali anaaliseksi liian tylsää sinulle? Sitten anaalilaajentimestamme tulee uusi suosikkisi. Se sopii kaikille nautiskelijoille, jotka arvostavat erityisesti anaalikanavan venyttämistä. Hellästi mutta hellittämättä joustava anaalitulppa venyttää peräaukkoa ja luo käsittämättömiä nautinnon tunteita.

              Kirjoita oma arvostelusi

              Muut asiakkaat ostivat myös:

              30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: