Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

Message In A Bottle" masturbaattori

MEO:n "Message In A Bottle" - on miehille suunnattu masturbaattori, joka ei vain kiihota, vaan myös lisää akustisen kokemuksen masturbaatioon. Masturbaattorissa, joka on käyttövalmis milloin tahansa, yhdistyvät muotoilu ja toiminta luodakseen vertaansa vailla olevan kokemuksen.

Lisätietoja

3672/00

saatavilla

  Lisätietoja

  MEO:n "Message In A Bottle" - on miehille suunnattu masturbaattori, joka ei ainoastaan kiihota, vaan myös lisää masturbaatioon akustisen kokemuksen tason. Masturbaattori, joka on käyttövalmis milloin tahansa, yhdistää muotoilun ja toiminnot luodakseen vertaansa vailla olevan kokemuksen.

  Tämä tekniikan mestariteos ei korvaa omaa kättäsi - sillä kuka siihen pystyisi - mutta se tarjoaa täysin ainutlaatuisen ja täysin automaattisen masturbaatiokokemuksen. Se on varustettu kuudella kiehtovalla tilalla ja peniksen tiukasti ympäröivillä hierontatoiminnoilla, ja se saa jokaisen miehen huipentumaan intohimoisilla voihkaisuilla ja yllättää myös seitsemällä dynaamisella pyörimis- ja työntöliikkeellä.

  Kohokohta? Voit nauttia tästä masturbaattorista täysin ilman käsiä. Tukevaan koteloon, joka paljastaa peniksen katseluikkunan kautta, upotettu masturbointilaitteen aukeamalla odottaa kutsu, joka ei kestä kauan: Pehmeä, kutsuva peräaukko ohjaa peniksen kapeaan peräaukkokanavaan, jonka rakenne tekee jokaisesta märästä unelmastasi totta. Paina vain nappia, ja olet keskellä aistillisten liikkeiden pyörrettä, jota säestävät äänet, jotka menevät korviisi voihkimalla ja likaista puhetta puhumalla - ja mukana olevien kuulokkeiden ansiosta et missaa sanaakaan.

  Masturbaattorissa on tukeva imukuppikiinnike niitä hetkiä varten, kun haluat luopua hallinnasta. Olitpa sitten suihkun seinällä, työtasolla tai ikkunassa - "Message In A Bottle" saa sinut haluamaasi kulmaan, josta pidät eniten.

  USB-lataustoiminnon ansiosta tämä ylellinen masturbaattori ei ole vain liikkuvainen, vaan myös aina valmiina, kun sinä olet. Ja kun nautinto on ohi, läpinäkyvästä TPE:stä valmistettu sisäkuori voidaan helposti irrottaa nopeaa puhdistusta varten.

  Lisätietoja:

  • Masturboija "Viesti pullossa"
  • Tilat: 6 tilaa
  • Äänitehosteet: Äänimaisemat: Äänimaisemat: Äänimaisemat: Äänimaisemat: Äänimaisemat: Äänimaisemat: Äänimaisemat: Äänimaisemat: Äänimaisemat: Äänimaisemat
  • Liikkumisvaihtoehdot: 7 kiertävää ja työntävää liikettä
  • Kädet vapaana käyttö: mahdollista tukevan imukuppikiinnityksen ansiosta
  • Materiaali: Pehmeää materiaalia, tuntuu aidolta, peräaukon muotoinen
  • Tekstuuri: Sisäpuolella helmiäiskuvio, joka tehostaa tuntemuksia
  • Ohjaus: Yksinkertainen käyttö yhdellä napin painalluksella
  • Äänet: Kaksi erilaista ääntelyä ja likaista puhetta
  • Lisävarusteet: Kuulokkeet mukana akustista kokemusta varten
  • Kiinnitys: Tukeva imukuppikiinnike monipuoliseen sijoitteluun
  • Lataus: USB-portti mobiilikäyttöön ja jatkuvaan käyttöön
  • Puhdistus: TPE-sisäkuori (elastomeeri) ja pestävä muovikotelo: Helppo puhdistaa irrotettavan TPE-sisäkuoren (elastomeeri) ja pestävän muovikotelon ansiosta
  • Mitat: Kokonaispituus 30,8 cm, läpäisevä pituus 11,4 cm, kotelon leveys 9,14 cm
  • Paino: noin 0,9 kg

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Awesome product

  Well WoW is all I can say. Talk about feeling like the real thing. It is an awesome product and I cum hard every time I use it. Which btw is often.

   Arviointi 

   Very enjoyable and does the job real nice.

   I didn't really know what to expect with this being my first auto stroker. I've used just your regular masturbators before and they're fine, but nothing the good ol' left and right can't do just fine. Combine that with mutual play with my partner whose toy does all the work for her, I wanted something that did the work for ME!

   And this one does the trick! The sounds it makes when you plug in the headphones are a little silly for me, but I appreciate you can flip between female and male to suit your preference. Also, the lights aren't really necessary either.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Message In A Bottle" masturbaattori

    Message In A Bottle" masturbaattori

    MEO:n "Message In A Bottle" - on miehille suunnattu masturbaattori, joka ei vain kiihota, vaan myös lisää akustisen kokemuksen masturbaatioon. Masturbaattorissa, joka on käyttövalmis milloin tahansa, yhdistyvät muotoilu ja toiminta luodakseen vertaansa vailla olevan kokemuksen.

    Kirjoita oma arvostelusi

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: