Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Realistiset dildot

Uutiskirje

Realistinen dildo imukupilla 19 cm

Valmistaudu Alphamale dildoon - realistiseen dildoon, joka muuttaa kaiken. Realistisen tuntuisen ja realistisen näköisen dildon ansiosta se asettaa uudet standardit. Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, tämä dildo täyttää korkeimmat vaatimukset!

Lisätietoja

3619/00

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Realistinen dildo imukupilla 19 cm: Viettelyn mestariteos!

    Valmistaudu Alphamale dildoon - realistinen dildo, joka muuttaa kaiken. Se asettaa realistisen tuntunsa ja ulkonäkönsä ansiosta uudet standardit. Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, tämä dildo täyttää korkeimmat vaatimukset!

    Osana eksklusiivista dildovalikoimaamme, joka on saatavana neljässä koossa (19 cm, 22 cm, 24 cm ja 27 cm), realistinen dildomme ylittää kaikki odotukset realistisuuden ja aitouden suhteen:

    Koe ero erittäin hyvän ja erinomaisen dildon välillä:

    Valmistettu uraauurtavasta Liquid Silicone, tämä kaksikerroksinen dildo tarjoaa kokemuksen, joka on niin todellinen, että se tuntuu melkein epätodelliselta. Always Up™ -teknologian ansiosta Alphamale dildo on aina toimintavalmis, kun taas kaksoistiheysrakenne tarjoaa vertaansa vailla olevan realistisen tunteen.

    Realistinen dildomme Alphamale asettaa uudet standardit elävyyden suhteen: aina pullistuvasta kiimasta, jonka voit tuntea intensiivisesti jokaisella liikkeellä, vaikuttavan realistisiin suoniin, jotka kulkevat pitkin koko varren pituutta - jokainen yksityiskohta on täydellinen. Paksut, huolellisesti mallinnetut kivekset eivät ole vain ylimääräinen katseenvangitsija, vaan ne tarjoavat myös realistisen tunteen, joka viimeistelee tämän dildon käyttökokemuksen.

    Vastustamattoman pehmeä Flexiskin™-pinta: Henkeäsalpaavan hyvä!

    Ainutlaatuinen Flexiskin™-materiaali tekee Alphamale dildosta erityisen joustavan ja silkkisen. Tämä materiaali ei ole ainoastaan miellyttävän tuntuista, vaan se on myös hypoallergeeninen ja huokoseton, mikä tekee siitä erityisen hygieenisen ja turvallisen keholle.

    Realistinen muoto ja väri: Kuin oikea penis - vain parempi!

    Realistiselle dildollemme Alphamale on ominaista täydellisen kaareva, anatominen muoto, jossa on erittäin suuret kivekset ja vahva imukuppi, joka soveltuu myös strap-oniin. Realistinen väritys tekee siitä myös yhden markkinoiden realistisimmista dildoista.

    Optimaalinen koko intensiiviseen nautintoon:

    Noin 19 cm:n pituudellaan ja noin 4 cm:n halkaisijallaan realistinen dildomme on ihanteellisen kokoinen syviin ja täyttäviin kokemuksiin, olipa kyseessä sitten anaalinen tai vaginaalinen kokemus. Myös n. 13 cm:n työnnettävä pituus on ehdottoman vakuuttava.

    Vahva suorituskyky voimakkaan imukupin avulla:

    Dildon kohokohta on sen voimakas imukuppi, joka avaa lukuisia mahdollisuuksia. Vankan ja luotettavan imukupin ansiosta voit kiinnittää dildon lähes mihin tahansa sileään pintaan - nautintoa ilman käsiä missä tahansa. Kiinnititpä sen sitten seinään, lattiaan tai muuhun sileään pintaan, imukuppi pitää varmasti ja vakaasti. Tämä joustavuus tekee Alphamale dildosta monipuolisen seksilelun luoviin ja tyydyttäviin soolosessioihin tai jännittävänä lisänä seksiin kumppanin kanssa. Imukuppi laajentaa mahdollisuuksiasi ja vie fantasioitasi uusiin ulottuvuuksiin.

    Vakaus ja kestävyys: nautit tästä dildosta koko elämäsi ajan!

    Flexiskin™-kerros kätkee sisäänsä lujan silikoniytimen, joka antaa realistiselle dildolle tarvittavan vakauden ja elastisuuden. Tämä täydellinen materiaaliyhdistelmä takaa poikkeuksellisen pitkäikäisyyden.

    Alphamale dildon optimaalinen hoito: Voiteluaine ja puhdistus

    Voiteluainesuositukset: Saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn irti Alphamale dildostasi, suosittelemme vesipohjaisen liukuvoiteen käyttöä. Vältä silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa dildon korkealaatuista silikonimateriaalia. Ensisuosituksemme on AquaMEO-liukuvoide - joka on täydellisesti sovitettu tuotteisiimme luonnollisen tunteen aikaansaamiseksi.

    Puhdistusvinkkejä: Alphamale dildosi puhdistaminen on mutkatonta ja tärkeää pitkän käyttöiän kannalta. Puhdista dildo yksinkertaisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja neutraalilla saippualla. Perusteelliseen puhdistukseen ja optimaaliseen hygieniaan suosittelemme myös erityistä puhdistussuihkettamme VERYCLEAN. Se on hellävarainen materiaalille ja varmistaa, että Alphamale dildosi on aina raikas ja valmis seuraavaan seikkailuun.

    Tutustu siihen, miksi realistinen Alphamale dildomme Liquid Silicone ei ole pelkkä dildo, vaan täysin uusi, täysin realistinen kokemus.

    Lisätietoja:

    • Todentuntuinen dildo imukupilla ja suurilla kiveksillä
    • Pituus: 19 cm
    • Työnnettävä pituus: 13,2 cm
    • Halkaisija: 4,0 cm
    • Materiaali: silikoni, ftalaatiton

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Größer wäre besser

    ich fände ihn länger besser

      Arviointi 

      Geiles Erlebnis

      Die Anwendung dieses Dildos ist ein geoöes Vergnügen. Er gleitet leicht und sorgt für eine super Befriedigung. Die realistische Form stimuliert genau die richtigen Stellen und sorgt für ein unglaublich geiles Erlebnis.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Realistinen dildo imukupilla 19 cm

      Realistinen dildo imukupilla 19 cm

      Valmistaudu Alphamale dildoon - realistiseen dildoon, joka muuttaa kaiken. Realistisen tuntuisen ja realistisen näköisen dildon ansiosta se asettaa uudet standardit. Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, tämä dildo täyttää korkeimmat vaatimukset!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: