Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suukapula

Uutiskirje

BDSM suukapula - Suu täynnä

Tämä BDSM-kukko on erinomainen lisävaruste bondage-laitteiden alalla, joka on saatavilla MEO BDSM -kaupassa. Tämä erityinen nahkainen BDSM-kieli suukapula on valmistettu äärimmäisen huolellisesti ja tarkasti, jotta varmistetaan maksimaalinen tehokkuus ja mukavuus käytön aikana.

Lisätietoja

5253/T01

$33.06


-$11.05

$22.01

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Tämä BDSM-kukko on erinomainen lisävaruste bondage-laitteiden alalla, joka on saatavilla MEO BDSM -kaupassa. Tämä erityinen nahkainen BDSM-kieli suukapula on valmistettu äärimmäisen huolellisesti ja tarkasti, jotta varmistetaan maksimaalinen tehokkuus ja mukavuus käytön aikana. BDSM-kieli suukapula on erityisesti suunniteltu täyttämään ja sulkemaan suu kokonaan, mikä tekee siitä yhden valikoimamme tehokkaimmista BDSM-kielekkeistä.

  Miksi BDSM-kapulat ovat niin suosittuja:

  • Laadukas materiaali: nahka on vankkaa, kestävää ja ylellisen tuntuista.
  • Tehokas vaikutus: suukapula täyttää suun kokonaan, mikä tehostaa sidontakokemusta.
  • Räätälöity istuvuus: Säädettävät hihnat takaavat turvallisen ja mukavan istuvuuden kaikenkokoisille päille.
  • Kestävä: Ihanteellinen intensiivisiin ja pitkiin BDSM-sessioihin tukevan solkikiinnityksen ansiosta.
  • Asiakkaiden suosikki: Tämä suukapula on MEO BDSM -myymälän bestseller. Se on osoittautunut erityisen suosituksi ja luotettavaksi.


  Materiaali ja toteutus:

  Tämä BDSM-kukko on valmistettu kokonaan korkealaatuisesta nahasta. Materiaali tarjoaa ihanan tuntuman ja on myös tarpeeksi kestävä kestämään intensiivisiä käyttöskenaarioita. Suuri sisäinen suukapula on myös valmistettu nahasta, mikä antaa erityisen aidon ja intensiivisen tunteen.  Nahan käyttö sekä suukapulan ulko- että sisäpuolella korostaa tuotteen korkeaa laatua.Muotoilu ja toiminnallisuus: BDSM-suukapula suljetaan päähihnalla, jossa on tukevat soljet takaraivossa. Tämä muotoilu ei ole ainoastaan tehokas, vaan sen avulla se voidaan myös mukauttaa sopimaan kaikkiin pään kokoihin. BDSM-kieli suukapula istuu tukevasti ja lujasti liukumatta. Solkikiinnitys takaa myös sen, että suukapula pysyy paikallaan myös pidempien BDSM-sessioiden aikana, mikä antaa molemmille osapuolille lisää turvallisuutta ja luottamusta.

  Tehokkuus ja käyttö:

  Suunnittelunsa ansiosta BDSM-kieli suukapula on yksi MEO Shopin valikoiman tehokkaimmista bondage-kieli suukapuloista. Kieli suukapula sulkee suun täysin, mikä rajoittaa huomattavasti kommunikointia ja melua. Tämä lisää hallinnan ja alistumisen tunnetta ja tehostaa BDSM-kokemusta.

  Kieli suukapula on täydellinen kaikille, jotka etsivät korkeaa kontrollia ja vahvistavat keskinäistä luottamusta BDSM-dynamiikassa.Lisätietoja:

  • Nahkainen suukapula
  • Materiaali: Valmistettu kokonaan korkealaatuisesta nahasta ulko- ja sisäpuolelta.
  • Sopii kaikille pään kokoisille: Säädettävä päähihna solkikiinnityksellä.
  • Sisäisen suukapulan mitat: n. 3,6 cm x 3 cm x 5,5 cm.
  • BDSM-myymälän bestseller: Korkean tehokkuutensa ja laatunsa ansiosta tämä BDSM-kieli suukapula on erityisen suosittu tuote.
  • Nahkahoito: BDSM-kuristusraudan laadun ja pitkäikäisyyden säilyttämiseksi asianmukainen hoito on ratkaisevan tärkeää. Nahkatuotteet on puhdistettava kostealla liinalla jokaisen käyttökerran jälkeen ja käsiteltävä säännöllisesti sopivalla nahanhoitoaineella. Tämä pitää BDSM-kapulan joustavana ja säilyttää sen virheettömän ulkonäön. Tämän tuotteen mukana toimitetaan nahanhoito-ohjeet.
  • Tämän poikkeuksellisen BDSM-kapulan lisäksi MEO Shop tarjoaa monipuolisen valikoiman muita laadukkaita kapuloita erilaisiin mieltymyksiin ja käyttötarkoituksiin. Valikoimassa on klassisia kuulakapuloita, hengittäviä kapuloita, joissa on ilmareikiä, erityisen mukavia silikonikapuloita sekä erityisiä kuulakapuloita, rengaskapuloita ja snaffle-kapuloita. Jokainen MEO-malliston suukapula on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja niitä on saatavana eri malleissa, jotka täyttävät sekä esteettiset että toiminnalliset vaatimukset. Olitpa sitten aloittelija tai edistynyt käyttäjä, MEO-myymälästä löytyy jokaiselle sopiva suukapulamalli, joka tekee BDSM-kokemuksestasi monipuolisen ja intensiivisen. Hyödy MEO Shopin gag-malliston monipuolisuudesta ja laadusta ja anna BDSM-istunnollesi toivottu intensiteetti.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Ein empfehlenswerter Knebel

  Super Knebel. Echtes Leder, kein störender Eigengeruch, weiches angenehmes Material und tolle Verarbeitung. Ich habe den Knebel umgehend ausprobiert und war sehr zufrieden. Ich würde auch 10 Sterne vergeben, aber das geht ja leider nicht.

   Arviointi 

   Très satisfait

   Etant peu expérimenté sur ce type de produit et ayant acheté du moins cher, j'ai décidé d'en prendre un plus cher et je suis ravi de celui ci qui est très solide et très bien fini

    Arviointi 

    Simplement efficace

    Ma partenaire adore!
    Bref, il est bien.

     Arviointi 

     Inutilisable

     Promesse non tenue !
     La tension est inégalement répartie : toute la tension est située sur la lèvre supérieure et aucune vers le menton. J'ai beau le serré au maximum, je peux toujours l'enlever en poussant le bâillon vers le bas avec ma langue.

      Arviointi 

      If you like him quiet except for a few muffled moans and whimper

      Slip the pecker shaped gag into your boy’s mouth, strap the heavy latigo leather around his head and buckle him up. His dick will get hard when you ask, “Is that too tight?” Once he gives you the thumbs up, cinch it down tighter. His headspace will be set instantly. If you like him quiet except for a few muffled moans and whimpers, you need this gag.

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Für widerspenstige Subs

      Angenehm zu tragen, auch bei engem Festschnallen, da durch die Länge des Kissens in den Mundwinkeln nichts durch einen scharfen Lederriemen einschneiden kann. Da der Durchmesser des Kissens nicht all zu groß ist, sollte man ihn sowieso fest anlegen, sonst erfüllt er den Zweck der Ruhigstellung nicht ausreichend.

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Unserer Meinung nach empfehlenswert.

      Weiches "Lederkissen" innen, kein unangenehmer Geruch oder Geschmack. Hier kann sich der Sklave mal so richtig gehen lassen wenns mal heftiger wird, was das beissen betrifft und ist auch gleichzeitig ein guter Schalldämpfer. ;-)

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      BDSM suukapula - Suu täynnä

      BDSM suukapula - Suu täynnä

      Tämä BDSM-kukko on erinomainen lisävaruste bondage-laitteiden alalla, joka on saatavilla MEO BDSM -kaupassa. Tämä erityinen nahkainen BDSM-kieli suukapula on valmistettu äärimmäisen huolellisesti ja tarkasti, jotta varmistetaan maksimaalinen tehokkuus ja mukavuus käytön aikana.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: