Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suukapula

Uutiskirje

Lukittava BDSM gag 2.0

Nahkainen suukapula voidaan lukita edestä riippulukolla tai digitaalisella aikalukolla. Monet kauniit yksityiskohdat tekevät tästä suukapulasta erittäin mukavan käyttää BDSM-istunnon aikana. Jos etsit hyvin erityistä suukapulaa, tämä lukittava suukapula on juuri sinulle sopiva.

Lisätietoja

6766/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Nahkainen suukapula voidaan lukita edestä riippulukolla tai digitaalisella aikalukolla. Monet kauniit yksityiskohdat tekevät tästä suukapulasta erittäin mukavan käyttää BDSM-istunnon aikana. Jos etsit hyvin erikoista suukapulaa, tämä lukittava suukapula on juuri oikea sinulle.

    Tämä laadukkaasta nahasta valmistettu suukapula ei jätä mitään toivomisen varaa, sillä suunaamariin on integroitu paksu nahkakapula, joka täyttää alistuvan kumppanin suun kokonaan. Laadukas nahka on erittäin miellyttävää käyttää, joten suukapula ei purista tai leikkaa sisäänsä edes pitkiä aikoja käytettäessä. Silmukan voi myös säätää täydellisesti minkä tahansa pään koon mukaan solkikiinnityksen ansiosta. Näin varmistetaan, että suukapula istuu mukavasti ja turvallisesti myös pidempien BDSM-sessioiden aikana.

    Lisäturvallisuutta varten voit valita perinteisen riippulukkomme ja innovatiivisen digitaalisen itsesidonta-aikalukkomme MEOBONDin välillä. MEOBOND-aikalukko ei sovi ainoastaan tähän lukittavaan suukapulaan, vaan myös lukittaviin käsi- ja nilkkahihnoihimme sekä useisiin siveysvöihimme. MEOBONDin digitaalisen aikalukon avulla sinä päätät, milloin vapautus tapahtuu - säädettävä enimmäisaika on vaikuttava 100 tuntia, joten se on ihanteellinen itsesidontatilanteisiin.

    Lukittava suukapula on olennainen lisävaruste BDSM:n ja bondagen ystäville. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta lukittava suukapula tarjoaa turvallisen ja hallittavissa olevan tavan suukapulan, joka sopii erinomaisesti erilaisiin BDSM-skenaarioihin. Lukittava suukapula ei ole vain alistumisen symboli, vaan myös käytännöllinen lisävaruste hallitseville kumppaneille kontrollin harjoittamiseen.

    Lukittavan suukapulan keskeinen ominaisuus on sen turvallisuustoiminto. Koska suukapula voidaan lukita, se tarjoaa lisäturvaa, joka usein puuttuu tavanomaisista BDSM-suukapuista. Lukittavan suukapulan voi avata vain avaimen haltija, mikä luo voimakkaan hallinnan ja alistumisen tunteen.

    Lukittavan suukapulan monipuolisuus on toinen etu. Käytettiinpä lukittavaa suukapulaa sitten valta- ja kontrollileikeissä tai osana roolileikkejä, se on hieno BDSM-lisävaruste, jota voidaan käyttää monenlaisissa skenaarioissa. Lukittavia suukapuloitamme on saatavana eri malleissa, aloittelijoille tarkoitetuista suukapuloista ammattilaisille tarkoitettuihin suukapulavaihtoehtoihin, mikä tekee niistä monipuolisen BDSM-tuotteen.

    Lukittavan suukapulan käyttömukavuus on myös tärkeä näkökohta. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen työstö takaavat, että lukittavaa suukapulaa on mukava käyttää pitkiä aikoja ilman, että se nipistää tai aiheuttaa ihoärsytystä.

    Lukittava suukapulamme on BDSM-skenessä suosittu väline, jota arvostetaan sen kestävyyden ja mukavuuden vuoksi. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän turvallisuutta, kontrollia ja mukavuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativiin BDSM-sessioihin.

    Lukittava suukapula on siis ehdoton hankinta kaikille BDSM-harrastajille, jotka etsivät turvallista, mukavaa ja tehokasta suukapulaa. Lukittavan suukapulan avulla BDSM-kokemus voidaan viedä aivan uudelle tasolle.

    Lisätietoja:

    • Lukittava BDSM-kieli suukapula
    • MEO BDSM Shopin bestseller
    • Toimituksen laajuus: Sidojakapula ja riippulukko, jossa kaiverrettu MEO-logo ja kaksi avainta.
    • Tämän suukapulan suuosa on taidokkaasti pehmustettu erinomaisen istuvuuden takaamiseksi!
    • Silmälukko aikalukolla / itsesidonnalla: Voit käyttää perinteistä riippulukkoamme tai digitaalista itsesidonnan aikalukkoamme MEOBONDia suukapulan lukitsemiseen. MEOBOND-aikalukkomme sopii bondageen, suukapuloihin ja siveysvöihin ja varmistaa, että sinut vapautetaan vasta ennalta asetetun ajan kuluttua (enintään 100 tuntia).

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Perfekter Knebel

    auch für die "Selbstknebelung" geeignet

    • 5 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Kein Laut

    Fühlt den Mund sehr gut aus.....für jemand der Probleme mit Würgereiz hat, ungeeignet

    • 7 7 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Abschliessbarer Knebel

    Ich weiß nicht, ob wir eine besondere Ausführung dieses Knebels bekommen haben (war mit ca 10cm schon wirklich lang bzw ragt tief in den Rachen hinein), aber neben der Knebelfunktion haben wir hier auch einen integrierten Deepthroattrainer erhalten. ;) Die breite Ausführung lässt kein Ausspucken mehr zu und das Leder duftet auch hier (wie bei bisher allen gekauften Lederartikeln) einfach wundervoll! Dadurch, dass man den Knebel auseinanderbauen kann, ist er prima zu reinigen und somit der Sitz der Schnalle auch variabel (wenn man zbsp nicht abschließen möchte, sonder „nur“ mit Schnalle am Hinterkopf schließen möchte). Volle Punktzahl.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    So geknebelt konnte ich mich nicht befreien

    So geknebelt konnte ich mich nicht befreien; Knebel rein, schön stramm ziehen, abschließen, Schlüssel wegschmeißen .. und es wird ein geiles Wochenende ;-)

    • 4 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Padding gives this gag a powerful sensation of sealing.

    An excellent balance between comfort and muzzling. The padding gives this gag a powerful sensation of sealing.

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    I have tried alot of gags, but this is the MOST comfortable

    I have tried alot of gags, but this is the MOST comfortable
    gag i ever tried on !!! If you want to wear a gag for hours,
    then this is the one you want to have in your toybox.

    I STRONGLY recommend this gag to all gaglovers ! Bite on ;)

    • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Alles aus hochwertigem, echten Leder.

    Gutes Feeling, kein störender Geruch, neutraler Geschmack. Alles aus hochwertigem, echten Leder. Es fühlt sich tatsächlich so an, als würde eine starke Männerhand im Lederhandschuh den Mund zudrücken. GEILE VORSTELLUNG

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Like a GLOVED HAND over your mouth

    I love this gag. It feels like somebody has a GLOVED HAND over your mouth.

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Extremely comfortable and great fitting

    Mine just arrived today- Extremely comfortable and great fitting- does indeed feel as if someones hand is firmly placed on your mouth.

    • 5 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    VERY INTENSE

    I don't think the picture on the site prepared me on how big the gag is. It covers the lower half of my face. It's f--king awesome actually. Very intense. I definitely got a rush the first time I put it on. It effectively muzzles me and is a great addition to my dog play sessions when I mouth off too much.

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Lockable gag

    This is the most comfortable gag I've ever worn! The reviews are right on. It feels like a gloved hand over your mouth. Definitely didn't want to take it off. It's a comfortable mouthful and there's no way to spit it out...but who would want to?!

    • 7 7 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Lukittava BDSM gag 2.0

    Lukittava BDSM gag 2.0

    Nahkainen suukapula voidaan lukita edestä riippulukolla tai digitaalisella aikalukolla. Monet kauniit yksityiskohdat tekevät tästä suukapulasta erittäin mukavan käyttää BDSM-istunnon aikana. Jos etsit hyvin erityistä suukapulaa, tämä lukittava suukapula on juuri sinulle sopiva.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: