Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalisuihkut

Uutiskirje

Silikonista valmistettu anaalisuihku ja suihkuletku "The Cleaner Set" Aquameo - 15 cm:n pituus

Kompaktin 15 cm:n pituuden ansiosta tämä peräaukon suihku on erityisen käyttäjäystävällinen ja ihanteellinen kaikille, jotka arvostavat yksinkertaista ja tehokasta intiimihygieniaa. Setti ei kuitenkaan saa pisteitä ainoastaan joustavasta silikonisuihkupäästä - mukana on myös laadukas suihkuletku. Kaikki mitä tarvitset raikkaaseen ja puhtaaseen oloon - täydellinen paketti optimaaliseen

Lisätietoja

3557/00

saatavilla

    Lisätietoja

    The Cleaner Set -täydellinen täydellinen setti, jossa on peräaukon suihku ja letku - perusteelliseen intiimihygieniaan.

    Tämä peräaukon suihku on kompaktin 15 cm:n pituutensa ansiosta erityisen käyttäjäystävällinen ja ihanteellinen kaikille, jotka arvostavat yksinkertaista ja tehokasta intiimihygieniaa. Setti ei kuitenkaan saa pisteitä ainoastaan intiimihygieniaan tarkoitetulla joustavalla silikonisuihkupäällä - mukana on myös laadukas suihkuletku. Kaikki mitä tarvitset raikkaaseen ja puhtaaseen oloon - täydellinen paketti optimaaliseen intiimihygieniaan.

    Aquameon kanssa valitset hellävaraisen ja miellyttävän intiimihygienian - sisäisen puhtauden, jonka voit tuntea.

    Hygieenisen silikonimateriaalin ansiosta Aquameo-intiimihuuhde takaa hellävaraisen ja perusteellisen puhdistuksen, joka mukautuu tarpeisiisi. Helppokäyttöisyys ja hienotunteisuus ovat itsestäänselvyyksiä. Näin ollen intiimihuuhtelua on helppo käyttää myös matkoilla.

    Miten käytän anaalihuuhtelua?

    Jotta anaalihuuhtelu olisi miellyttävä ja tehokas, on suositeltavaa lämmittää vesi ruumiinlämpöön. Ihannetapauksessa peräaukko tulisi puhdistaa noin 45 minuuttia ennen anaaliyhdyntää optimaalisen puhtauden varmistamiseksi. Kaksi välttämätöntä kumppania ei saisi puuttua yhdynnän tai anaalisuihkun aikana: Liukuvoide ja rento ilmapiiri. Laadukas vesipohjainen liukuvoide, kuten Aquameo, varmistaa, että anaalihuuhtelu voidaan työntää sisään vaivattomasti ja varovasti, olipa kyseessä sitten anaalihuuhtelu tai vaginaalihuuhtelu.

    Joustavan silikonisen anaaliduusan kohokohdat:

    • Aquameon intiimihuuhtelu saa pisteitä helppokäyttöisyydestään. Luotettavana lisänä suihkurituaaliin intiimitupsu voidaan helposti liittää suihkuletkuun.
    • Joustava silikonimateriaali mukautuu hellävaraisesti anatomiaasi ja mahdollistaa turvallisen ja perusteellisen puhdistuksen - ihanteellinen emättimen ja peräaukon alueelle. Tehokas puhdistus saa sinut tuntemaan olosi raikkaaksi ja puhtaaksi koko ajan.
    • Nämä intiimitupet on kehitetty erityisesti hoitamaan kehosi herkimpiä osia äärimmäisellä huolellisuudella ja omistautumisella. Silikoniset anaalisuihkut eivät ole vain helppokäyttöisiä, vaan myös erittäin kestäviä, sillä silikoni tunnetaan vankkana ja kestävänä materiaalina.
    • Olitpa sitten uusi intiimihuuhtelujen käyttäjä tai kokenut ja etsit laadukasta tuotetta, silikoninen anaalihuuhtelu tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet - mukavuuden ja turvallisuuden. Voit rentoutua, tuntea olosi turvalliseksi ja keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää - henkilökohtaiseen kehonhygieniaan ja hyvinvointiin.


    Silikoniset intiimisuihkut verrattuna metallisiin intiimisuihkuihin:

    On aika sanoa hyvästit perinteisille metallisille suihkupäähineille ja siirtyä uuden sukupolven joustaviin ja ihoystävällisiin silikonisiin intiimisuihkuihin. Sen lisäksi, että parannat henkilökohtaista hygieniaasi, edistät myös hyvinvointiasi. Tunnet varmasti eron. Loppujen lopuksi meidän kaikkien pitäisi pyrkiä kohtelemaan kehoamme rakkaudella ja antamaan sille parasta mahdollista hoitoa. Aloitetaan siis parantamalla intiimihygieniaa ja käyttämällä vain parhaita tuotteita. Koe puhtauden ja mukavuuden aivan uusi taso Aquameon vallankumouksellisen silikonisen intiimihuuhtelun avulla.

    ValitseAquameo, jos haluat luotettavan tuotteen, joka tuo laatua ja mukavuutta päivittäiseen hygieniarutiineihisi - koska kehosi ansaitsee vain parasta.

    Lisätietoja:

    • Aquameo intiimihuuhtelu silikonista
    • Voidaan käyttää anaalihuuhteluna ja emätinhuuhteluna.
    • Aquameon periaate: laadukkaat intiimituotteet hyvinvointisi hyväksi. Voiteluaineiden tuotannosta saatu kokemus on sisällytetty intiimihuuhtelujen kehittämiseen ja se tekee vaikutuksen laadullaan ja huolellisuudellaan.
    • Suihkupää sopii kaikkiin suihkuletkuihin, joissa on tavallinen puolen tuuman kierre.
    • Erittäin joustava, mukautuu vaivattomasti anatomiaan.
    • Sopii kaikille liukuvoiteille.
    • Kokonaispituus 15 cm, halkaisija 2 cm, letkun pituus 185 cm.
    • Väri: Aquameon luonteenomainen sininen.
    • Aquameo-intiimihuuhteluletkuja on saatavana neljässä koossa.
    • Materiaali: Silikoni, ftalaatiton ja ABS.
    • Emme tee kompromisseja intiimi- ja anaalisuihkujemme laadun ja turvallisuuden suhteen. Me MEO:lla työskentelemme joka päivä parantaaksemme jatkuvasti laatuamme ja asettaaksemme tyytyväisyytesi etusijalle.
    • MEO ja Aquameo ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa.


    Anaalihuuhtelun käyttäminen ennen anaaliseksiä on tärkeää useista syistä:

    1. Hygienia: Puhdistaminen anaalihuuhtelulla etukäteen voi poistaa ei-toivottua likaa ja bakteereja, mikä vähentää infektioriskiä ja takaa paremman puhtauden.

    2. Mukavuus: Anaalihuuhtelun käyttäminen voi auttaa tuntemaan olosi puhtaammaksi ja yleisesti ottaen mukavammaksi, mikä tekee seksikokemuksesta nautinnollisemman.

    3. 3. Ennaltaehkäisy: Anaaliseksin aikana bakteerit voivat helposti levitä muille kehon alueille ja aiheuttaa infektioita. Perusteellinen puhdistus anaalihuuhtelulla etukäteen voi estää tämän.

    Anaalihuuhtelu voi olla hyödyllistä myös anaaliseksin jälkeen:

    1. Hygienia: Anaalihuuhtelu auttaa poistamaan jäljellä olevan liukuvoiteen, kondomin jäämät tai muut jäämät.

    2. Terveys: Anaalihuuhtelu voi auttaa vähentämään infektioriskiä poistamalla haitallisia bakteereja.

    3. Mukavuus: Anaalihuuhtelu voi auttaa tuntemaan olosi raikkaammaksi ja puhtaammaksi anaaliseksin jälkeen.

    Huomautus: Anaalihuuhtelujen liiallinen tai liian tiheä käyttö voi häiritä suoliston luonnollista kasvistoa ja aiheuttaa ärsytystä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top

    Top Analdusche mit Schlauch. Im Vergleich zu der Anal-Dusche, die ich vorher benutzt habe, funktioniert dieses Modell wirklich sehr gut bzw. viel besser. Das liegt natürlich an Material, beziehungsweise der Flexibilität.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Silikonista valmistettu anaalisuihku ja suihkuletku "The Cleaner Set" Aquameo - 15 cm:n pituus

      Silikonista valmistettu anaalisuihku ja suihkuletku "The Cleaner Set" Aquameo - 15 cm:n pituus

      Kompaktin 15 cm:n pituuden ansiosta tämä peräaukon suihku on erityisen käyttäjäystävällinen ja ihanteellinen kaikille, jotka arvostavat yksinkertaista ja tehokasta intiimihygieniaa. Setti ei kuitenkaan saa pisteitä ainoastaan joustavasta silikonisuihkupäästä - mukana on myös laadukas suihkuletku. Kaikki mitä tarvitset raikkaaseen ja puhtaaseen oloon - täydellinen paketti optimaaliseen

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: