Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalisuihkut

Uutiskirje

Erittäin pitkä peräaukon suihku - 58 cm

MEO avaa uusia mahdollisuuksia intiimihygieniaan 58 cm:n pituisella, joustavasta silikonista valmistetulla vallankumouksellisella anaalihuuhtelulla. Pitkä peräaukon suihku soveltuu päivittäiseen käyttöön - sekä emättimen että peräaukon kautta - ja takaa ainutlaatuisen raikkauden ja puhtauden. Vaikuttavan pituutensa ansiosta peräaukon suihku on erityisen suosittu nyrkkeilyskentässä.

Lisätietoja

3590/00

saatavilla

  Lisätietoja

  Tämä erikoispitkä silikoninen anaalitupsu ilahduttaa nyrkkeily-yhteisöä!

  MEO avaa uusia mahdollisuuksia intiimihygieniaan vallankumouksellisella 58 cm pitkällä anaalitupsuilla, joka on valmistettu joustavasta silikonista. Pitkä anaalitupsu sopii päivittäiseen käyttöön - sekä vaginaalisesti että anaalisesti - ja tarjoaa ainutlaatuista raikkautta ja puhtautta. Vaikuttavan pituutensa ansiosta anaalitupsu on erityisen suosittu nyrkkeilyskentässä. Huomattava pituus mahdollistaa syvemmän ja perusteellisemman puhdistuksen kuin perinteisillä anaalitupsuilla. Erityisesti intensiiviseen ja äärimmäiseen seksuaaliseen leikkiin, kuten fisting pitkä 58 cm:n pituinen anaalihuuhtelu tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja tarvitsemasi perusteellisen puhtauden. Tämän MEO:n peräaukon suihkun avulla voit luottaa kaikinpuoliseen puhtaaseen ja raikkaaseen tunteeseen missä ja milloin tahansa.

  MEO:n kanssa valitset hellävaraisen ja miellyttävän intiimihoidon - sisäisen puhtauden, jonka voit tuntea.

  Hygieenisen silikonimateriaalin ansiosta erittäin pitkä peräaukon suihku takaa hellävaraisen ja perusteellisen puhdistuksen, joka mukautuu tarpeisiisi. Helppo käsiteltävyys ja hienotunteisuus ovat itsestäänselvyyksiä. Näin ollen anaaliduusaa voi käyttää ongelmitta myös matkoilla.

  Miten käytän anaaliduusaa?

  Jotta anaaliduusaa voi käyttää mukavasti ja tehokkaasti, on suositeltavaa lämmittää vesi kehonlämpöiseksi. Ihannetapauksessa peräaukko tulisi puhdistaa noin 45 minuuttia ennen anaaliyhdyntää optimaalisen puhtauden varmistamiseksi. Kaksi välttämätöntä kumppania ei saisi puuttua yhdynnän tai anaalisuihkun aikana: Liukuvoide ja rento ilmapiiri. Laadukas vesipohjainen liukuvoide, kuten Aquameo, varmistaa, että erittäin pitkä peräaukon suihku voidaan työntää sisään vaivattomasti ja varovasti, olipa kyseessä peräaukon tai emättimen suihku.

  Joustavan silikonisen peräaukon suihkun kohokohdat:

  • MEO:n anaalihuuhtelu saa pisteitä helppokäyttöisyydestään. Luotettavana lisänä suihkurituaaliin anaalituppi voidaan helposti liittää suihkuletkuun.
  • Joustava silikonimateriaali mukautuu hellävaraisesti anatomiaasi ja mahdollistaa turvallisen ja perusteellisen puhdistuksen - ihanteellinen emättimen ja peräaukon alueelle. Tehokas puhdistus saa sinut tuntemaan olosi raikkaaksi ja puhtaaksi koko ajan.
  • Anaalisuihkumme on kehitetty erityisesti hoitamaan kehosi herkimpiä alueita äärimmäisen huolellisesti ja omistautuneesti. Silikoniset anaalisuihkut eivät ole vain helppokäyttöisiä, vaan myös erittäin kestäviä, sillä silikoni tunnetaan vankkana ja kestävänä materiaalina.
  • Olitpa sitten uusi intiimihuuhtelujen käyttäjä tai kokenut ja etsit laadukasta tuotetta, silikoninen anaalihuuhtelu tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet - mukavuuden ja turvallisuuden. Voit rentoutua, tuntea olosi turvalliseksi ja keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää - henkilökohtaiseen hygieniaasi ja hyvinvointiisi.


  Lisätietoja:

  • Erittäin pitkä silikoninen anaalihuuhtelu
  • Voidaan käyttää anaalihuuhteluna ja emätinhuuhteluna.
  • Suihkupää sopii kaikkiin suihkuletkuihin, joissa on tavallinen puolen tuuman kierre.
  • Erittäin joustava, mukautuu helposti anatomiaan.
  • Sopii kaikille vesipohjaisille liukuvoiteille.
  • Kokonaispituus: 58 cm, työnnettävä pituus 56 cm, Ø 1,6 cm pienin kuula, Ø 2,4 cm pisin ja viimeinen kuula
   Letku n. 2 cm
  • Väri: musta
  • Materiaali: silikoni, ftalaatiton
  • Emme tee kompromisseja intiimi- ja anaalisuihkujemme laadusta ja turvallisuudesta. Me MEO:lla työskentelemme joka päivä parantaaksemme jatkuvasti laatuamme ja asettaaksemme tyytyväisyytesi etusijalle.
  • MEO ja Aquameo ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa.  Anaalihuuhtelun käyttäminen ennen anaaliseksiä on tärkeää useista syistä:

  1. Hygienia: Puhdistaminen anaalihuuhtelulla etukäteen voi poistaa ei-toivottua likaa ja bakteereja, mikä vähentää infektioriskiä ja takaa paremman puhtauden.

  2. Mukavuus: Anaalihuuhtelun käyttäminen voi saada sinut tuntemaan olosi puhtaammaksi ja kaiken kaikkiaan miellyttävämmäksi, mikä tekee seksikokemuksesta miellyttävämmän.

  3. Ennaltaehkäisy: Anaaliseksin aikana bakteerit voivat helposti levitä kehon muille alueille ja aiheuttaa siellä infektioita. Perusteellinen puhdistus anaalihuuhtelulla ennen seksiä voi estää tämän.

  Anaalihuuhtelu voi olla hyödyllistä myös anaaliyhdynnän jälkeen:

  1. Hygienia: Anaalihuuhtelut auttavat poistamaan liukuvoiteen jäämiä, kondomin jäämiä tai muita jäämiä.

  2. Hygienia: Anaalihuuhtelu auttaa poistamaan liukuvoiteen jäämiä, kondomijäämiä tai muita jäämiäterveys: Anaalihuuhtelu voi auttaa vähentämään infektioriskiä poistamalla haitallisia bakteereja.

  3. Mukavuus: Anaalihuuhtelu voi auttaa tuntemaan olon raikkaammaksi ja puhtaammaksi anaaliyhdynnän jälkeen.

  Huomautus: Liiallinen tai liian tiheä anaalihuuhtelujen käyttö voi häiritä suoliston luonnollista kasvistoa ja aiheuttaa ärsytystä.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  This product works great

  I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Erittäin pitkä peräaukon suihku - 58 cm

   Erittäin pitkä peräaukon suihku - 58 cm

   MEO avaa uusia mahdollisuuksia intiimihygieniaan 58 cm:n pituisella, joustavasta silikonista valmistetulla vallankumouksellisella anaalihuuhtelulla. Pitkä peräaukon suihku soveltuu päivittäiseen käyttöön - sekä emättimen että peräaukon kautta - ja takaa ainutlaatuisen raikkauden ja puhtauden. Vaikuttavan pituutensa ansiosta peräaukon suihku on erityisen suosittu nyrkkeilyskentässä.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: