Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Sport Fucker Thunder Plug Asslock

Tutustu hillittömän himon maailmaan ja koe äärimmäistä nautintoa Sport Fucker Thunder Plug Asslocksaatavana jännittävänä mustana tai viettelevänä punaisena. Tässä upeassa miesten seksilelussa yhdistyvät penisrengas, ball stretcher ja anaalitulppa unohtumattoman kokemuksen luomiseksi.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tutustu hillittömän nautinnon maailmaan ja koe äärimmäistä nautintoa Sport Fucker Thunder Plug Asslocksaatavana jännittävänä mustana tai viettelevänä punaisena. Tässä upeassa miesten seksilelussa yhdistyvät penisrengas, ball stretcher ja anaalitulppa unohtumattoman kokemuksen luomiseksi. Se ei ainoastaan täytä villeimpiä fantasioitasi, vaan tarjoaa myös vertaansa vailla olevaa stimulaatiota joka käänteessä, joka saa sinut ekstaasiin.

     

    Venyvä penis- ja kivessormus ympäröi peniksen, erottaa sen palleista ja esittelee molemmat vaikuttavalla tavalla. Samalla ergonomisesti muotoiltu anaalitulppa mukautuu lempeästi sisäisiin käyristyksiisi ja hemmottelee sinua miellyttävällä koollaan, jonka pituus on noin 5,5 cm ja halkaisija 4 cm. Mutta ei siinä vielä kaikki! Anaalitulpan sisällä on raskas pyörivä pallo, joka tuottaa jokaisella liikkeellä omaa luokkaansa olevaa intensiivistä eturauhasen stimulaatiota. Tunne, kuinka nautinnon aallot virtaavat kehossasi ja halusi kasvaa mittaamattomasti.

     

    The Sport Fucker Thunder Plug Asslock valmistettu pehmeä silikoni ei ole ainoastaan äärimmäisen mukava käyttää, vaan sen avulla voit myös nauttia pidemmistä käyttöajoista ja intohimoisista hetkistä, jotka ovat täynnä intensiivistä eturauhasen hierontaa. Ja ylimääräisenä bonuksena huomaat, kuinka erektiossa oleva peniksesi alkaa tippua kiimasta kiimaisuutta erektioisimpien osien hellittämättömän stimulaation ansiosta.

     

    Oletko valmis unohtumattomaan nautinnon seikkailuun? Anna Sport Fucker Thunder Plug Asslock vakituiseksi kumppaniksesi ja koe seksuaalinen kokemus, joka ylittää kaikki odotuksesi. Hemmottele itseäsi parhaalla, mitä anaalistimulaation maailmalla on tarjota, ja anna tämän vallankumouksellisen seksilelun viedä sinut käsittämättömiin ekstaasin korkeuksiin.

     

    Mitä on nestemäinen silikoni?

     

    Liquid Silicone on todellinen sisäpiirin vinkki seksilelujen materiaalien joukossa. Se on ehdottoman ihoystävällistä, joten sitä on turvallista ja miellyttävää käyttää - ilman kompromisseja. Se on myös uskomattoman kestävä, joten se kestää villeimmätkin seikkailut ja pysyy silti huippukunnossa. Entä joustavuus? Ylittämätön! Liquid Silicone mukautuu jokaiseen kuviteltavissa olevaan muotoon ja tarjoaa silti tarvittavan lujuuden. Ja mikä parasta: se tuntuu hämmästyttävän luonnolliselta. Lyhyesti sanottuna: Liquid Silicone on seksilelujen materiaalien monitaituri, joka ei jätä toivomisen varaa turvallisuuden ja nautinnon suhteen!

     

    Nestemäisestä silikonista valmistettujen seksilelujen puhdistus ja hoito?

     

    Seksilelu on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Pese se yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Älä huoli, materiaali on vedenpitävää ja se voidaan huuhdella helposti pois. Halutessasi voit jopa käyttää erityistä seksilelujen puhdistusainetta, kuten VERYCLEAN-suihkeemme. Puhdistuksen jälkeen sinun tulee antaa seksilelusi kuivua kokonaan. On parasta antaa sen kuivua ilmassa, ei suoraan auringossa tai lämmittimessä. Kun se on täysin kuiva, säilytä sitä puhtaassa ja kuivassa paikassa, erillään muista seksileluista. Se on parasta laittaa erityiseen seksilelujen säilytyspussiin, joka suojaa sitä pölyltä ja lialta. Ja vielä yksi vinkki: käytä aina oikeaa liukuvoidetta. Silikonipohjainen seksilelu toimii erittäin hyvin vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Silikonipohjaisia voiteluaineita kannattaa kuitenkin välttää, sillä ne voivat hyökätä materiaaliin. Jos noudatat näitä yksinkertaisia hoitovinkkejä, nautit seksileluistasi pitkään!

     

    Lisätietoja:

     

    • Sport Fucker Thunder Plug Asslock
    • Munanmuotoinen anaalitulppa, jossa on penis- ja kivessormus.
    • Anaalitulpan sisällä on pyörivä pallo.
    • Anaalitulpan pituus n. 5,5 cm, halkaisija 4 cm
    • Liitäntätanko n. 17 cm pitkä
    • Materiaali: Pehmeä silikoni + metallipallo
    • Sport Fucker ja MEO ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin seksileluihin ja BDSM-tuotteisiin. Laaja valikoima tarjoaa innovatiivisia ja jännittäviä ratkaisuja kaikille niille, jotka haluavat viedä seksuaaliset kokemuksensa uudelle tasolle. Sport Fucker ja MEO edustavat laatua, toimivuutta ja maksimaalista nautintoa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu huolellisesti tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, jotta varmistetaan turvallinen ja jännittävä seksuaalinen kokemus. Tämä tuote on myös vaikuttava esimerkki ensiluokkaisesta laadusta ja ainutlaatuisesta muotoilusta, jonka vuoksi Sport Fucker ja MEO tunnetaan.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Asslock

    Da ich mit Sextoys eher wenig Erfahrung habe, war ich anfangs etwas skeptisch, aber gleich nach der ersten Benutzung war ich voll überzeugt. Meine Erektion wurde härter und länger. Und auch der Orgasmus hat sich viel intensiver angefühlt. Außerdem ist das Material sehr angenehm auf der Haut und die Verarbeitung des Asslocks ist auch super. Absolut empfehlenswert!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Tutustu hillittömän himon maailmaan ja koe äärimmäistä nautintoa Sport Fucker Thunder Plug Asslocksaatavana jännittävänä mustana tai viettelevänä punaisena. Tässä upeassa miesten seksilelussa yhdistyvät penisrengas, ball stretcher ja anaalitulppa unohtumattoman kokemuksen luomiseksi.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: