Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

XL Dildo, jossa on suuri halkaisija - THINK BIG

Pidätkö ratsastaa isolla XL-dildolla? Sitten sinun pitäisi ostaa THINK BIG XL -dildo! Ei vain hinta, vaan ennen kaikkea sen suuri halkaisija innostaa sinua! Erittäin paksu anaalidildo, joka sopii vain ammattilaisille.

Lisätietoja

39,90 €


-65%

13,97 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Pidätkö ratsastaa isolla XL-dildolla? Sitten sinun pitäisi ostaa THINK BIG XL -dildo! Ei vain hinta, vaan ennen kaikkea sen suuri halkaisija innostaa sinua! Erittäin paksu anaalidildo, joka sopii vain ammattilaisille.

     

    Koko on sinulle todella tärkeä? Sitten löydät täältä juuri oikean dildon. Erittäin paksut XL-dildot THINK BIG - jopa 7 senttimetriä halkaisijaltaan. Tilaa dildo haluamassasi koossa verkossa nyt.

     

    Oletko kyllästynyt mihin tahansa kyynärvarsiasi ohuempaan dildoon? Silloin MEO®-dildojen verkkokauppa on oikea paikka sinulle.

     

    Olipa kyseessä sitten emätin- tai anaalinen - huomattavan, jopa 7 cm:n halkaisijan ansiosta iso XL-dildo THINK BIG tarjoaa sinulle aivan erityistä stimulaatiota. Voit iloita sen joustavasta rakenteesta, vahvasta imupohjasta ja paksusta glansista.

     

    THINK BIG - Iso XL-dildo anaaliammattilaisille!

     

    Joustava XL-dildo tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevan tunteen siitä, että sinut täytetään täysillä. Vahvan imupohjan ansiosta voit jopa nauttia tästä anaalisesta nautinnosta kädet vapaana ja monenlaisissa asennoissa, sillä XL-dildo voidaan helposti kiinnittää lähes mihin tahansa sileään pintaan. Voit siis nauttia kiimaisesta sooloseksistä tai käyttää sitä yhdessä strap-onin kanssa pegging-seksiin. Nyt tarvitset vain suuren annoksen MANCUNT-liukuvoidetta. Mitä sinä vielä odotat? Ajattele isosti!

     

    Uusi iso XL-dildosi - Kuinka käyttää isoa XL-dildoa:

     

    Ison dildon pituus ja ympärysmitta voivat olla hyvin pelottavia sellaiselle, jolla on vähän kokemusta XL-dildosta. Tällainen paksu dildo voi kuitenkin myös tuntua erittäin mukavalta ja tyydyttää sinua kuin mikään muu dildo.

     

    Lue MEO ®:n dildo-opas valmistautuaksesi suureen anaaliseikkailuun! Kerromme, mitä sinun tulisi ottaa huomioon käyttäessäsi XL-dildoa ja mikä dildo sopii sinulle parhaiten.

     

    Miten käytän näin isoa XL-dildoa?

     

    Voit valmistautua henkeäsalpaaviin hetkiin ison XL-dildon kanssa vain muutamassa vaiheessa:

     

    1.) Puhdista XL-dildo:

     

    Vaikka XL-dildosi olisi upouusi tai olisit puhdistanut sen edellisen kerran jälkeen, sinun tulisi pestä se perusteellisesti kuumalla vedellä tai puhdistaa se hygieenisesti suihkeellamme VERYCLEAN, koska tämä iso XL-dildo tunkeutuu syvimmille sisäisille alueillesi. Perusteellinen puhdistus varmistaa turvallisuutesi, hygieniasi ja terveytesi, jotta kokemus on sinulle mahdollisimman positiivinen.

     

    2.) Käytä runsaasti liukuvoidetta ja Extremeo-suihketta:

     

    Tämän XL-dildon koko ja sen paksu glanssi määräävät, mitä liukuvoidetta sinun tulisi käyttää. Valitse MEO ®:n liukuvoide, joka on paksua mutta sileää, koska se helpottaa sisään työntöä ja tuntuu hyvältä seksin aikana. Laadukas vesipohjainen liukuvoide, kuten Aquameo, on erityisen hyvä valinta. Jos aiot käyttää todella isoa XL-dildoa, suosittelemme paksua MANCUNT-anaaliseksiöljyä. Se on vesiliukoista, valkoista ja kermaista, eikä tunnu miltään muulta liukuvoiteelta. MANCUNT yhdistää kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja pestään pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT näyttää lähes spermalta ja tekee XL-dildon käytöstä kivuttoman nautinnon.

     

    EXTREMEO-suihkeemme on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijalle että suurten dildojen kokeneelle käyttäjälle. EXTREMEO on erikoistuote anaaliseksiin ja anaalin venyttelyyn. Erityisen aktiivisten ainesosien yhdistelmän ansiosta tämä suihke varmistaa, että myös erittäin suuret dildot ja anaalitulpat voidaan työntää helpommin sisään. EXTREMEOn erityisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Se on anaalisuihke, joka hoitaa ihoa ja rentouttaa peräaukon lyhyessä ajassa. Suihke toimii ilman tunteen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan estotonta anaaliseksiä!

     

    3.) Ja nyt mennään!

     

    Pituuden ja ympärysmitan vuoksi suurten dildojen asettaminen voi olla aluksi vaikeaa. Ota aikaa, etene hitaasti ja valitse asento, jossa voit venyttää kehoasi. Makaa selälläsi ASS UP -tyynymme takapuolesi alla ja jalkasi koholla ja levällään. ASS UP -tyyny antaa vartalollesi vakaan ja mukavan tuen myös rasittavissa asennoissa. Kiinteä ASS UP -tyyny myös estää sinua vajoamasta sänkyyn ja helpottaa lukuisia muita asentoja seksin ja sooloseksin aikana. Voit tietysti myös kyykistyä dildon päälle, jotta voit hallita paremmin ison dildon tunkeutumissyvyyttä. Suosittelemme ehdottomasti, että "lämmittelet" pienemmällä dildolla ja työskentelet sitten isoon XL-dildoon.

     

    4.) Antaudu himollesi hillittömästi!

     

    Kun olet asettanut XL-dildon paksun pään, halkaisijaltaan suurimman kiiman, kehosi pitäisi olla rentoutunut riittävästi, jotta voit nyt rauhassa nauttia dildon tuottamista tuntemuksista ja masturboida samalla. Monet asiakkaistamme nauttivat suuren dildon pyörittämisestä kehossaan saavuttaakseen kaikki sisäiset erogeeniset vyöhykkeet, kun taas toiset suosivat työntöliikkeitä. Kokeile, mistä pidät, mutta muista liikuttaa dildoa hitaasti, jotta vältät loukkaantumiset!

     

    Onko suuria XL-dildoja käytettäessä riskejä?

     

    Ei ja kyllä. Jos työnnät suuren XL-dildon varovasti, ei pitäisi olla ongelmia, mutta jos työnnät XL-dildon hätäisesti, ilman kokemusta, ilman esileikkiä tai ilman lämmittelyä, saatat kokea sisäisten kudosten repeytymistä ja kipua. Jos otat sen hitaasti, lämmität ensin pienemmällä dildolla dildokaupastamme, käytät runsaasti voiteluainetta ja kuuntelet kehoasi, sinun pitäisi pystyä nauttimaan XL-dildon jokaisesta tuumasta. Jos tunnet epämukavuutta tai jopa kipua, älä jatka XL-dildon käyttöä, koska peräaukkosi ei ole valmis niin isolle dildolle.

     

    MEO ®:n XL-dildon materiaali ja hoito:

     

    Tämä suuri XL-dildo on valmistettu korkealaatuisesta silikonista. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Lisäksi käyttämämme silikoni on erittäin vakaata, joten XL-dildosi kestää pitkään. Voit puhdistaa erittäin suuren dildon miedolla saippualla ja vedellä. Perusteelliseen hygieniaan suosittelemme myös suihkeemme VERYCLEAN säännöllistä käyttöä.

     

    Koot:

     

    • PIENI: Sisään työnnettävä pituus n. 13 cm, 4 cm:n akselin halkaisija
    • MEDIUM: Sisään työnnettävä pituus n. 16 cm, varren halkaisija 5 cm
    • LARGE: Sisään työnnettävä pituus n. 20 cm, varren halkaisija 6 cm
    • X-LARGE: Työnnettävän pituuden pituus n. 23 cm, varren halkaisija 7 cm

     

    Lisätietoja:

     

     

    • Jättidildo | Erittäin suuri dildo
    • Sekä naiset että miehet voivat nauttia tästä suuresta XL-dildosta. Se luo tunteen täyttymisestä ja stimuloi peräaukon sisäseinämiä. Lisäksi suuri dildo tarjoaa peräaukon venytyksen, joka on yleinen fantasia BDSM:ssä.
    • Maksimaalisen nautinnon saamiseksi suosittelemme MANCUNT-liukuvoidetta seksikaupastamme.
    • Käytännöllisen imupohjan ansiosta dildo tarttuu luotettavasti kaikkiin sileisiin pintoihin. Dildo soveltuu myös käytettäväksi strap-on-valjaissa.
    • Materiaali: 100 % silikonia
    • samettisen pehmeä pinta
    • joustava ja samalla miellyttävän luja
    • paksu glanssi
    • 100 % ftalaatiton
    • hajuton

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    XLARGE IS JUST FANTASTIC !

    FLEXIBLE ! really silky love it ! Perfect for fistplayer who want smooth toys

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Großer schöner Dildo so wie er sein soll

    Nach genügend Vordehnung und ausreichender Verwendung von Gleitmittel konnte der Think Big Dildo gut eingeführt werden. Der Sitz des Dildos ist gut und er bleibt da, wo er soll und man spürt ihn sehr gut. Ich habe nachgemessen und die angegebenen Abmessungen stimmen. Vor dem Erwerb sollte man sich der Größe bewusst werden und evtl. eine Größe kleiner wählen.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    XL Dildo, jossa on suuri halkaisija - THINK BIG

    XL Dildo, jossa on suuri halkaisija - THINK BIG

    Pidätkö ratsastaa isolla XL-dildolla? Sitten sinun pitäisi ostaa THINK BIG XL -dildo! Ei vain hinta, vaan ennen kaikkea sen suuri halkaisija innostaa sinua! Erittäin paksu anaalidildo, joka sopii vain ammattilaisille.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: