Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

Jelly Dildo 11 cm

Etsitkö dildoa ensimmäistä kertaa varten? Haluatko realistisen tunteen, mutta dildo ei saisi olla liian iso? Silloin tämä sininen hyytelödildo on oikea valinta sinulle! Se ei ole liian iso ja siinä on eläväinen muotoilu, jossa on pullistuva glanssi.

Lisätietoja

3079/00

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Etsitkö dildoa ensimmäistä kertaa varten? Haluatko realistisen tunteen, mutta dildo ei saisi olla liian suuri? Silloin tämä sininen hyytelödildo on oikea valinta sinulle! Se ei ole liian iso, siinä on eläväinen muotoilu, jossa on pullistuva glanssi.

     

    Kohokohdat: Dildo on suunniteltu niin, että se on helppo ja helppo käyttää:

     

    • Hyytelödildo, jossa on imupohja.
    • Dildo omaksuu nopeasti kehosi lämpötilan.
    • Supernäköinen: Voimakas suonitus, pullistuva kiima ja paksut pallit.
    • Vahva imupohja: Tarttuu sileisiin pintoihin ja mahdollistaa nauttimisen ilman käsiä. Voidaan käyttää myös strap-onissa tai valjaissa.
    • Taipuisa ja joustava: Täydellinen yhdistelmä kiinteää ja samalla miellyttävän taipuisaa.
    • Hyytelöä täydellisyydessä: Laadukas, ehdottoman vartaloystävällinen vinyylimateriaali tuntuu yksinkertaisesti hyvältä!

     

    Mitä erityistä tässä hyytelömäisessä dildossa on?

     

    Tämä dildo on oikean peniksen muotoinen ja tuntuu ihanalta sen korkealaatuisen hyytelömateriaalin ansiosta. Materiaali antaa dildolle täydellisen kovuuden ja oikean joustavuuden monipuolisiin asentoihin ja asentoihin. Alapuolella oleva imukuppi mahdollistaa dildon käytön ilman käsiä. Jelly Dildo on täydellinen dildo, kun kyse on täydellisestä tyydytyksestä anaalisen nautinnon suhteen. Pullea glanssi tunkeutuu sisään, kun taas voimakas suonitus stimuloi voimakkaasti erogeenisiä vyöhykkeitäsi. Erityinen hyytelömateriaali on ihanan liukasta ja joustavaa ilman, että siitä puuttuu tarvittava lujuus. Ihanteellinen jännittäviin sooloseksiseikkailuihin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Tunnetko muuten "sulkijalihaksen rentouttimen" EXTREMEO? Suihke, joka auttaa sinua asettamaan tämän dildon anaalisesti, kivuttomasti.

     

    Miten puhdistan Jelly Dildon?

     

    Puhdista Jelly Dildo vedellä ja miedolla saippualla. Jos haluat perusteellisemman puhdistuksen, käytä suihketta VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Jelly Dildo
    • Materiaali: vinyyli (hyytelö), ftalaatiton
    • Mitat: Jelly, Jelly, Jelly, Jelly, Jelly, Jelly, Jelly: Pituus 11,4 cm, työnnettävä pituus 8,2 cm, halkaisija 3,1 cm
    • Dildoa voidaan käyttää kaikkien MEO-liukuvoiteiden kanssa. Suosittelemme silikonipohjaisia voiteluaineitamme FUCKSLUT tai EZ2FUCK.
    • Jelly-dildot: Jelly on realistinen materiaali! Muovilla on samanlaiset ominaisuudet kuin TPE/TPR:llä, mikä varmistaa, että dildo omaksuu nopeasti kehosi lämpötilan. Vähän liukuvoiteen kanssa siinä on liukas pinta ja se on samaan aikaan sekä joustava että kiinteä. Tämä tarkoittaa sitä, että hyytelödildon kanssa voit odottaa paitsi sujuvaa kyytiä, jossa seksilelu liukuu pehmeästi sisään ja ulos sinusta, myös täydellisen lujaa materiaalia, joka ei anna periksi, vaikka asiat menisivät hieman villimmiksi. Jelly-dildon avulla sooloseikkailusi tuntuu melkeinpä oikealta seksiltä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Gode

    Conforme à la commande , trés bien

      Arviointi 

      Rempli son rôle

      recommande

        Arviointi 

        für das realistische Gefühl

        Beim ersten Mal darf es ruhig etwas wehtun, wenn die pralle, dominante Eichel die Rosette öffnet und durchdringt. Später, wenn dickere Exemplare auf dem Wunschzeittel stehen, sind die genannten Hilfsmittel "erlaubt". Mit dem Schmerz ist die Erinnerung an die anale Defloration dauerhaft im Gedächtnis vorhanden. Das transparente Blau vermittelt ausgesprochene Kühle!

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Brilliant but...

        I love this, everything about it is fantastic, wish they would make the same style with the balls where they are on this ibe but a little bigger, like an inch or so longer and thicker. Then this would be absolutely perfect.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Excellent

        Had a few of these now, all different brands...this is the smallest but actually my favourite especially that curve ;) really hits the spot.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Jelly Dildo 11 cm

        Jelly Dildo 11 cm

        Etsitkö dildoa ensimmäistä kertaa varten? Haluatko realistisen tunteen, mutta dildo ei saisi olla liian iso? Silloin tämä sininen hyytelödildo on oikea valinta sinulle! Se ei ole liian iso ja siinä on eläväinen muotoilu, jossa on pullistuva glanssi.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: