Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

ElectraLoops™ Prestige - Säädettävät kalurirenkaat alkaen ElectraStim

Äärimmäisen kovat erektiot ja henkeäsalpaava stimulaatio on luvattu ElectraLoops ™ -laitteella ElectraStimsäädettävät kalurirenkaat, joita miehet rakastavat. Laadukkaiden materiaalien ja säädettävän istuvuuden ansiosta nämä kalurirenkaat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja sähköistä stimulaatiota.

Lisätietoja

$76.64


-$10.96

$65.68

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Äärimmäisen kovat erektiot ja henkeäsalpaava stimulaatio on luvattu ElectraLoops ™ -laitteella ElectraStimsäädettävät kalurirenkaat, joita miehet rakastavat. Laadukkaiden materiaalien ja säädettävän istuvuuden ansiosta nämä kalurirenkaat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja sähköistä stimulaatiota.

  ElectraLoops

  Kalurirenkaat, jotka eivät ole vain toiminnallisia vaan myös esteettisesti miellyttäviä, on valmistettu paksusta kumista (6,5 mm), joka jakaa sähköisen stimulaation tasaisesti ja lisää siten intensiteettiä. Samalla materiaali takaa lujan otteen peniksen ympärillä ja siten kovemman ja pidempikestoisen erektion - ihanteellinen pitkiin soolosessioihin tai intohimoisiin hetkiin kumppanin kanssa.

  Todellisille tuntijoille, jotka arvostavat toiminnallisuuden lisäksi myös muotoilua, olemme integroineet CNC-jyrsittyä alumiinia olevan laadukkaan säätöpidikkeen. Se on saatavana kolmessa anodisoidun metallin värissä, mikä antaa ElectraLoops™-silmukoillemme ylellisen kosketuksen ja tekee niistä todellisen katseenvangitsijan.

  Jokaisessa pakkauksessa on kaksi silmukkaa valitsemassasi värissä, valmiina tehostamaan nautintoa. Massiivisesta, merivedenkestävästä alumiinista valmistetun innovatiivisen, säädettävissä olevan säätöpidikkeen ansiosta, joka on sekä suojattu että eristetty anodisoidulla pinnallaan, sähköinen stimulaatio ohjataan suoraan sinne, missä se tuottaa eniten nautintoa.

  Riippumatta siitä, asetatko molemmat silmukat peniksen varrelle vai asetatko toisen silmukan peniksen ympärille ja toisen kivespussin ympärille, ElectraLoops™ "Prestige" tarjoaa sinulle ja kumppanillesi loputtomasti mahdollisuuksia sähköisen stimulaation kokemiseen. Niiden unipolaarisen toiminnan ansiosta voit jopa yhdistää yhden silmukan toisen sähköstimulaatiovarusteen kanssa ja kokea erilaisia tuntemuksia. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja!

  Yhteensopiva useimpien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa:

  ElectraLoops™ on yhteensopiva kaikkien seuraavien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa ElectraStim yhteensopivia. Vaikka ElectraLoops™ on kehitetty suoraan liitettäväksi ElectraStim-sähköstimulaatiolaitteisiin, ne voidaan liittää myös muiden valmistajien sähköstimulaatiolaitteisiin tarjoamiemme sovittimien avulla.

  Lisätietoja:

  • ElectraLoops™ Prestige - Säädettävät penisrenkaat alkaen ElectraStim
  • Suurin halkaisija: 60 mm
  • Suurin ympärysmitta: 188 mm
  • Liitäntä: 2 mm
  • Paino: 36 grammaa
  • Materiaali: 6,5 mm paksu, johtava kumi, CNC-koneistettu, anodisoitu alumiininen säätöpidike.
  • Napojen lukumäärä: 1 (yksi napa). Molempien silmukoiden on oltava kosketuksissa kehoon, jotta sähköiset tuntemukset tuntuvat.
  • Toimitukseen sisältyy: 2x ElectraStim Prestige ElectraLoops säädettävät kalurirenkaat (valitsemassasi värissä), 1x mikrokuitupussi, 1x monikielinen käyttöohje (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (E-Stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuusnäkökohdista. E-stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääkkeellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.  ElectraLoops™-renkaiden käyttöohjeet osoitteesta ElectraStim

  ElectraLoops™-renkaat ovat erityisesti suunniteltuja, säädettävissä olevia penisrenkaita, jotka tehostavat seksuaalista kokemusta sähköisen stimulaation avulla.

  Mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin aloitat:

  ElectraLoops™-renkaat ovat unipolaarisia, mikä tarkoittaa, että sinun on käytettävä molempia silmukoita tai yhdistettävä yksi silmukka toiseen unipolaariseen sähköstimulaatiotarvikkeeseen, jotta sähköpiiri saadaan valmiiksi. Sähköstimulaation aktivoimiseen tarvitaan ElectraStim-stimulaatiolaite (myydään erikseen).

  Valmistelu:

  • Varmista, että ElectraLoops™ ja kätesi ovat puhtaat.
  • Valitse itsellesi parhaiten sopivan kokoinen kalurirengas. ElectraLoops™ voidaan käyttää peniksen varren varrella tai kivespussin ympärillä.


  Säädä kokoa:

  • Ohjaa silmukan pää säätöklipsin läpi avataksesi tai sulkeaksesi renkaan ja saavuttaaksesi täydellisen istuvuuden. Kumin kitka metallia vasten estää liukumisen tai löystymisen.


  Levitä johtavaa voiteluainetta:

  • Levitä ESHOCK-johtavaa voiteluainetta (myydään erikseen) silmukoiden sisäpuolelle johtavuuden parantamiseksi ja mukavuuden lisäämiseksi.


  Kytke sähköstimulaatiolaite:

  • Kytke sähköstimulaatiolaitteesi 2 mm:n liitäntäkaapelit alkaen ElectraStim electraLoops™ -laitteeseen.
  • Kytke sähköstimulaatiolaite päälle ja aloita matalalla asetuksella sähköstimulaation voimakkuuden lisäämiseksi vähitellen.


  Penisrenkaiden käyttäminen:

  • Kokeile eri asentoja selvittääksesi, mistä pidät eniten. Molemmat silmukat peniksen varren päällä tai yksi silmukka peniksen varren päällä ja toinen kivespussin ympärillä ovat suosittuja.


  Käytön jälkeen:

  • Irrota ElectraLoops™-silmukat sähköstimulaatiolaitteesta ja puhdista ne käyttöohjeiden mukaisesti. Käytä lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai INSTACLEAN -suihkettamme.


  Tärkeitä turvallisuusohjeita:

  • Käytä ElectraLoops™-laitetta vain näissä käyttöohjeissa kuvatulla tavalla.
  • Aloita aina pienimmällä asetuksella ja lisää intensiteettiä hitaasti.
  • Henkilöiden, joilla on sydänongelmia tai sydämentahdistin, ei tulisi käyttää sähköstimulaatiota.
  • Keskeytä käyttö välittömästi, jos ilmenee epämukavuutta tai kipua.
  ElectraStim x MEO

  ElectraStim e-Stim-tuotemerkki edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on tehnyt itselleen nimeä perustamisestaan lähtien laajentamalla jatkuvasti rajoja sen suhteen, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyvät tuotteet, joita ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys panostaa paljon laatuun ja innovointiin, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa - osoitus sen sitoutumisesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekevät tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelussa. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

  Lataa

  Kukkarengas

  Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

  Lataa (1.21M)

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Perfectly awesome

  Jerking off is even more fun when you add an electrical current to the mix. These thick unipolar loops distribute the electro sensation evenly for a really pleasurable experience that will have you blowing your load in no time.

   Arviointi 

   ElectraStim Prestige ElectraLoops

   The build quality of the Prestige Electraloops is far superior to any other adjustable e-stim cock rings Ive ever had. For that matter, theyre higher quality than any regular (non-e-stim) cock rings Ive ever had. At 6.5mm thick, the rubber loop is strong, durable, and stays on tightly. The 2mm pin connectors hold the leads in securely. And, the current that passes through these is consistent and evenly spread.

   In the past, I tried some cheap cock rings from other stores. When I put them on and turned on the power box (they made a cheap one that ended up just hurting), the electric current was way too focused on one or two spots. It created an intolerable amount of pain to my frenulum, and it felt like it was burning through my penis.

   MEO charges a higher price, because they have a superior quality product. When I put these on, I was scared that they were going to do the same thing as those ones from discount stores. Not at all. The current was as gentle or as violent as I wanted it to be. There was no burning sensation. It was complete relaxation with a mind-blowing hands-free orgasm at the end.

   If I could give these six stars, I would. Most amazing cock rings ever!

    Arviointi 

    Awesome

    They work great combine them with a butt plug and enjoy.

     Kirjoita oma arvostelusi

     ElectraLoops™ Prestige - Säädettävät kalurirenkaat alkaen ElectraStim

     ElectraLoops™ Prestige - Säädettävät kalurirenkaat alkaen ElectraStim

     Äärimmäisen kovat erektiot ja henkeäsalpaava stimulaatio on luvattu ElectraLoops ™ -laitteella ElectraStimsäädettävät kalurirenkaat, joita miehet rakastavat. Laadukkaiden materiaalien ja säädettävän istuvuuden ansiosta nämä kalurirenkaat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja sähköistä stimulaatiota.

     Kirjoita oma arvostelusi

     Muut asiakkaat ostivat myös:

     26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: