Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Klassinen bipolaarinen elektrodi E-Stim Systems

Keskikokoinen klassinen elektrodi E-Stim Systems on ensimmäisen sukupolven tuote, joka on edelleen erittäin suosittu sähköstimulaation harrastajien keskuudessa. Tämä elektrodi sopii sekä anaaliseen että emättimen sähköstimulaatioon ja tarjoaa monipuolisen kokemuksen sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

Lisätietoja

3778/00

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin klassinen bipolaarinen elektrodi: Monipuolinen ja luotettava sähköstimulaatio.

    Keskikokoinen klassinen elektrodi E-Stim Systemsin E-Stim Systems on ensimmäisen sukupolven tuote, joka on edelleen erittäin suosittu sähköstimulaation harrastajien keskuudessa. Tämä elektrodi soveltuu sekä anaaliseen että emättimen sähköstimulaatioon ja tarjoaa monipuolisen kokemuksen sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

    Suunniteltu mukavuutta ja tehokasta sähköstimulaatiota varten:

    • Pienen halkaisijansa ansiosta keskikokoinen elektrodi sopii kaikille, jotka aloittavat sähköstimulaation ja etsivät mukavaa anaalista tai emätinstimulaatiota.
    • Sen muotoilu tarjoaa erinomaisen kosketuksen ja luonnollisemman tuntuman kuin muut elektrodit, koska kontaktit sijaitsevat ylä- ja alapuolella.


    Kestävä rakenne ja tyylikäs viimeistely:

    • Elektrodi on valmistettu ilmailualan materiaaleista, ja siinä on satiinipintainen viimeistely, jota varten E-Stim Systems tunnetaan.
    • Kestävyys yhdistettynä tyylikkääseen ulkonäköön tekee tästä elektrodista ensimmäisenä valintana tuotesarjan E-Stim Systems.


    Tekniset tiedot ja hoito:

    • Koko: halkaisija 25 mm ja pituus 110 mm, paino: 140 g.
    • Pohjassa on upotetut 4 mm:n pistorasiat turvallista ja kätevää liitäntää varten.
    • Elektrodi voidaan helposti puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää myös MEO:n VERYCLEAN -suihketta. Elektrodin laadun säilyttämiseksi ei saa käyttää voimakkaita puhdistusaineita.


    Suositeltu voiteluaine johtavuuden parantamiseksi:

    • Optimaalisen sähköstimulaation varmistamiseksi tulisi käyttää vesipohjaista voiteluainetta ESHOCK. Se helpottaa asettamista ja parantaa johtavuutta.
    • Emme suosittele silikoni- tai hybridipohjaisten voiteluaineiden käyttöä. Huomaa, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems ovat yhteensopivia.


    E-Stim Systemsin klassinen elektrodi: Luotettava valinta erilaisiin sähköstimulaatiosovelluksiin.

    Tämä klassinen elektrodi on enemmän kuin pelkkä elektrodi. Se on monipuolinen ja luotettava tapa tutustua eroottiseen sähköstimulaatioon. Se sopii aloittelijoille, mutta tarjoaa myös kokeneille käyttäjille lukuisia mahdollisuuksia. Tämä elektrodi on osoitus sitoutumisesta E-Stim Systems sitoutumisesta laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, jota tukee ainutlaatuinen elinikäinen takuu.

    Lisätietoja:

    • Keskikokoinen klassinen elektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tyyppi: Bipolaarinen, asetettava elektrodi.
    • Mitat: Kokonaispituus 110 mm, työnnettävä pituus 70 mm, halkaisija 25 mm, ympärysmitta 78,5 mm.
    • Paino: 140 g (5 oz)
    • Liitännät Kaksi 4 mm:n pistorasiaa pohjassa.
    • Vaatii 4 mm:n kaapelin. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää nauhakaapelia (3808). Matalaprofiilisessa kaapelissa on 4 mm:n liittimet, mutta se ei ulotu elektrodista niin pitkälle kuin tavallinen 4 mm:n kaapeli. Se on ihanteellinen liitettäväksi tähän elektrodiin, jos elektrodia on tarkoitus käyttää myös istuma-asennossa. Myös kaksoiskaapelia (3809) voidaan käyttää. Siinä on 4 mm:n liitin ja 2 mm:n liitin samassa päässä, joten siihen voidaan liittää eri elektrodeja. Se on ihanteellinen yhdistettäessä sisään työnnettävää elektrodia ja tarratyynyjä.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Valmistajan elinikäinen takuu.
    • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wow!

    Wow! It was awesome. I will be purchasing the larger plug. What a tremedous feeling. I just kept cumming and cumming and cumming. A must accessory for everyone

      Kirjoita oma arvostelusi

      Klassinen bipolaarinen elektrodi E-Stim Systems

      Klassinen bipolaarinen elektrodi E-Stim Systems

      Keskikokoinen klassinen elektrodi E-Stim Systems on ensimmäisen sukupolven tuote, joka on edelleen erittäin suosittu sähköstimulaation harrastajien keskuudessa. Tämä elektrodi sopii sekä anaaliseen että emättimen sähköstimulaatioon ja tarjoaa monipuolisen kokemuksen sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: