Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Nexus Revo Air - Pyörivä eturauhasvärähtelijä, jossa on ilmanpaineen stimulaatio

Koe miesten orgasmin huippu Nexus Revo Airin avulla! Innovatiivinen eturauhasvibraattori on tekniikan ihme ja hemmottelee sinua kahdella tehokkaalla moottorilla ja ilmanpainestimulaatiolla. Se hieroo tarkasti eturauhasta ja välilihaa unohtumattomia eturauhasorgasmeja varten.

Lisätietoja

2972/00

189,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Eturauhasen orgasmi on miehen orgasmin huippu, ja Nexus Revo Airin avulla koet sen yhä uudelleen ja uudelleen! Nexus Revo Air eturauhasvibraattori ei ole mikään tavallinen eturauhasstimulaattori, vaan todellinen teknologian ihme! Innovatiivisen rakenteensa, kahden tehokkaan moottorinsa ja ilmanpainestimulaationsa ansiosta se pystyy hieromaan sekä eturauhasta että välilihaa - peräaukon ja kivesten välistä erogeenistä vyöhykettä.

     

    Kohokohdat:

     

    • Innovatiivinen eturauhasvibraattori
    • Ilmapainostimulaatiolla
    • Pyörivä akseli
    • 2 tehokasta moottoria
    • 8 erilaista värähtelytasoa
    • Kaukosäätimellä
    • Ladattavissa USB:n kautta
    • Kehoystävällinen silikoni

     

    Eturauhasen orgasmit ovat ikään kuin miehen nautinnon Graalin malja. Ne johtuvat eturauhasen stimulaatiosta, jota kutsutaan usein "miehen G-pisteeksi". Tämän orgasmin myötä nautinnon tunne menee paljon pidemmälle kuin tavallinen nautinto, jonka useimmat miehet tuntevat. Se säteilee koko vatsaan ja voi jopa vallata koko kehon. Jotkut miehet jopa raportoivat, että eturauhasen orgasmi voi olla voimakkaampi kuin tavanomainen orgasmi.

     

    Siinä Nexus Revo Air -eturauhasvibraattori tulee kuvaan mukaan. Tämä eturauhasvibraattori ei ole mikään tavallinen seksilelu, vaan todellinen tekniikan ihme! Innovatiivisen rakenteensa ja kahden tehokkaan moottorinsa ansiosta se pystyy hieromaan sekä eturauhasta että välilihaa - peräaukon ja kivesten välistä erogeenistä vyöhykettä.

     

    Ja aivan kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi, akselin pyörivä liike mahdollistaa eturauhasen jatkuvan ja tarkan hieronnan. Lisäksi ilmanpainestimulaatio tarjoaa ylimääräisen pistelevän tunteen, joka vie sinut käsittämättömiin nautinnon korkeuksiin. Kahdeksan eri värähtelytason avulla voit säätää voimakkuutta oman makusi mukaan.

     

    Mutta se tulee vielä paremmaksi: eturauhastimulaattorin säännöllisellä käytöllä voi olla myös terveyshyötyjä. Eturauhasen hieronnan sanotaan auttavan vähentämään eturauhastulehduksen, erektiohäiriöiden ja muiden eturauhasongelmien riskiä.

     

    Yhteenvetona voidaan todeta, että eturauhasen stimulointi Nexus Revo Air -eturauhastimulaattorilla voi tuottaa syvän ja voimakkaan mielihyvän tunteen, joka menee paljon pidemmälle kuin mitä perinteisillä seksuaalikäytännöillä voidaan saavuttaa. Nexus Revo Airin kaltaisen eturauhasvibraattorin avulla on helppo tutkia tätä piilossa olevaa nautintopistettä ja kokea eturauhasen orgasmin intensiiviset nautinnot.

     

    Lyhyesti sanottuna, Nexus Revo Airin kaltaisen eturauhasvibraattorin avulla löydät nautinnon aivan uuden ulottuvuuden ja koet niin voimakkaita orgasmeja, että jäät sanattomaksi. Kokeile sitä - "miespuolinen G-pisteesi" odottaa vain löytämistäsi!

     

    Miten käytän Nexus Revo Air -etura-stimulaattoria?

     

    Aseta Nexus Revo Air anaalisesti pienellä liukuvoiteella ja tunne ihana venytys peräaukon kohdalla ja stimulaatio eturauhasessa. Nexus Revo Air pysyy oikeassa asennossa ja sillä on hierova vaikutus lantion liikkeiden ja peräaukon sulkijalihaksen supistusten kautta. Kokeile sitä kumppanisi kanssa tai yksin - kokeile sitä ja koe, kuinka voimakas eturauhasen orgasmi voi olla.

     

    Nexus Revo Air Nexukselta yksityiskohtaisesti:

     

    Revo Air on innovatiivinen eturauhasvibraattori, jossa on ilmanpaineteknologia! Samalla kun nautit miellyttävistä värähtelyistä ja sisällä pyörivästä akselista, aktivoit sykkiviä ilmanpaineaaltoja, jotka stimuloivat herkkää välilihaa. Tämä yhdistelmä takaa intensiivisen orgasmin, sillä välilihassa on monia hermopäätteitä ja se unohdetaan usein miehiä stimuloitaessa. Revo Air muuttaa tämän ja vie eturauhasen orgasmin seuraavalle tasolle. Stimulaattori on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, ja se tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Voit käyttää sitä myös kylpyammeessa tai suihkussa, sillä Revo Air on vedenpitävä. Revo Airia on helppo ohjata kaukosäätimellä, jonka kantama on jopa 8 metriä. Eturauhastimulaattori ja kaukosäädin ovat ladattavissa mukana toimitetulla USB-kaapelilla.

     

    Eturauhastimulaattoria saa käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon, kanssa, sillä silikonipohjaiset liukuvoiteet vahingoittaisivat materiaalia. Käytön jälkeen eturauhastimulaattori on puhdistettava pienellä määrällä saippuaa ja vettä. Desinfiointiin voidaan käyttää myös VERYCLEAN -suihkettamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Nexus Revo Air
    • Pyörivä eturauhasvibraattori, jossa on ilmanpainestimulaatio
    • Pituus: 13,8 cm
    • Työnnettävä pituus: 10 cm
    • Suurin halkaisija: 3,4 cm
    • Ulkohalkaisija: 13,0 cm
    • Vedenpitävä
    • Materiaali: ABS, silikoni
    • Stimulaatiokohde: Peräaukko, eturauhanen, väliliha
    • Värähtelyn voimakkuus: Vaihteleva värähtely
    • Ohjaus: Langaton kaukosäädin
    • Värähtely ja pulssi
    • Toiminta-aika: 60 min
    • Ladattavissa mukana toimitetulla USB-kaapelilla
    • Latausaika: 120 min

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Nexus Revo Air - Pyörivä eturauhasvärähtelijä, jossa on ilmanpaineen stimulaatio

      Nexus Revo Air - Pyörivä eturauhasvärähtelijä, jossa on ilmanpaineen stimulaatio

      Koe miesten orgasmin huippu Nexus Revo Airin avulla! Innovatiivinen eturauhasvibraattori on tekniikan ihme ja hemmottelee sinua kahdella tehokkaalla moottorilla ja ilmanpainestimulaatiolla. Se hieroo tarkasti eturauhasta ja välilihaa unohtumattomia eturauhasorgasmeja varten.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: