Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kukko & pallo bondage

Uutiskirje

PUMP IT Mansetti penikselle

Se voi olla erittäin tiukka ja kiimainen, kun olet laittanut penismansetin ja pumpannut sen ylös! Tulet kokemaan tunteita, joita et koskaan aiemmin pitänyt mahdollisina. Voimakas, intensiivinen paineen tunne, aivan kuin miehen käsi tarttuisi tiukasti!

Lisätietoja

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Se voi olla erittäin tiukka ja kiimainen, kun olet laittanut penismansetin ja pumpannut sen ylös! Tulet kokemaan tunteita, joita et koskaan aiemmin pitänyt mahdollisina. Niin voimakas, intensiivinen paineen tunne, aivan kuin miehen käsi tarttuisi tiukasti!

     

    Oletko aina halunnut, että kumppanisi sitoo sinut? Mutta ei kaulasta tai käsistä, se on loppujen lopuksi aloittelijoille! Mikset voisi olla sidottuna vain peniksestä ja kiveksistä? Pidätkö ajatuksesta kokeilla jotain täysin erilaista? Silloin sinun pitäisi kokeilla peniksen sitomista, niin sanottua penismansettia. Se on täydellinen peniksen seksuaaliseen stimulointiin pehmeästä kovaan!

     

    Penismansetti ei ole vain visuaalisesti houkutteleva BDSM-tarvike jännittäviin roolileikkeihin ja kurittamiseen! Tiukan istuvuuden ansiosta se takaa veren kertymisen ja edistää siten äärimmäisiä tunteita, jotka muistuttavat Cock Bondage. Mitä tiukempi istuvuus, sitä voimakkaampi on paineen tunne heti, kun penis ja kivekset alkavat turvota. Käytännöllisen puhallustoiminnon ansiosta penishylsy voidaan milloin tahansa säätää yksilöllisesti toiveidesi mukaan.

     

    Miten penishylsyä käytetään?

     

    Aseta penismansetti peniksen ympärille ja aseta se lähelle akselin tyviosaa. Varmista aina, että peniksesi on vielä veltto tai vain puoliksi erektiossa, kun laitat sen päälle. Sulje nyt penismansetti painekorkilla. Syntyvä verenkierto tekee peniksestä hetkessä pullean ja kovan. Ota sitten kätevä pallopumppu ja puhalla penismansetti täyteen, kunnes se on kiinteä ja tiukka. Jos tuntuu, että paine on liian suuri, sinä tai kumppanisi voit yksinkertaisesti painaa turvapaineventtiiliä, jolloin ilma vapautuu uudelleen.

     

    Mitä erityistä penismansetissa on?

     

    Penismansetti tarjoaa samanlaisia etuja kuin perinteinen penisrengas: penismansetti voi myös tehokkaasti viivyttää miehen siemensyöksyä ja lisätä seksuaalista voimaa. Samettisen pehmeän ja miellyttävän joustavan materiaalin ansiosta penismansetti on erityisen helppo pukea ja tarranauhakiinnityksen ansiosta se istuu täysin tukevasti. Todellinen klassikko Cock Bondage lelujen joukossa, joka sopii myös aloittelijoille.

     

    Mitä minun pitäisi huomioida penismansetin kanssa?

     

    Tätä penismansettia ei pidä käyttää silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Silikonia sisältävät voiteluaineet voivat vahingoittaa penismansetin materiaalia. Suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo by MEO ®.

     

    Peniksen sidonta ja kalun sidonta:

    On miehiä, jotka arvostavat erittäin tiukkaa otetta runkatessaan, tai toisia, jotka pitävät pehmeästä otteesta. Top , joka runkkaa Sub, voi hyödyntää hallitsevuuttaan täysipainoisesti MEO ®:n puhallettavan penismansetin avulla. Cock Bondage , mansetti asetetaan peniksen ympärille ja puhalletaan. Verenkierron tilapäinen katkaisu puhalletun penismansetin avulla mahdollistaa ainutlaatuisten ja henkeäsalpaavien Cock Bondage tunteiden kokemisen.

     

    Miten penismansetti puhdistetaan?

     

    Puhdista penismansetti Cock Bondage istunnon jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Erityishoitoon suosittelemme suihketta VERYCLEAN.

     

    Penismansettiopas / johtopäätös penismanseteista: On olemassa koko joukko erilaisia seksileluja tai seksileluja, kuten penisrenkaita, mutta myös tämä penismansetti. Mikä on penismansetti ja mitä se tekee? Penismansetti on eroottinen apuväline. Se pujotetaan miehen peniksen päälle. Penismansetin tarkoituksena on tukea penistäsi saavuttamaan kova ja luja erektio tai hillitä penistäsi ja myös luoda erityisen voimakas hallinnan tunne hallitsevassa kumppanissasi. Yleensä penismansetti on valmistettu joko lateksista, nahasta, kuten meidän Gate-of-Hell -mallistomme, tai kumista. MEO ® tarjoaa sinulle myös valikoiman erilaisia penishihnoja, joissa on erilaisia kuvioita, sileitä tai piikkejä. Penishihan rakenteesta riippuen nautintosi lisääntyy entisestään. Mihin on tärkeää kiinnittää huomiota tai penismansetin turvallinen käyttö: Penismansettia ostaessasi on tärkeää varmistaa, että se on sinulle oikean kokoinen. On ratkaisevan tärkeää, että se on riittävän suuri erektiossa olevalle peniksellesi. Suositellaan penismansettia, jonka voi puhaltaa täyteen, koska se on kooltaan ehdottoman joustava. Jos valitset liian pienen penismansetin, saatat päätyä ruhjomaan peniksesi erityisen voimakkaan erektion aikana. Penismansetin oikea hoito: Koska penismansetti on seksilelu, se on myös puhdistettava hygieenisesti. Penismansetin voi yleensä puhdistaa lämpimällä vedellä ja pienellä saippualla. On tärkeää, ettet aseta penismansettia aurinkoon kuivumaan, sillä materiaalit kärsisivät suorasta UV-säteilystä. Voit myös ostaa MEO ®:lta niin sanottuja seksilelujen puhdistusaineita, kuten suihkeemme VERYCLEAN. Penismansetin edut ja haitat: Tällaisen mansetin edut ovat lukuisat, mutta siinä on myös haittoja, jotka on syytä mainita tässä yhtä lailla. Etuna on tietenkin se, että saat mansetin avulla erittäin voimakkaan erektion, joka tarjoaa maksimaalista nautintoa, ei vain sinulle vaan myös hallitsevalle kumppanillesi. Hauskuuskerroin on siis suuri ja penismansetin hyvin selkeä etu. Penismansetin hoito on myös helppoa ja vie vain muutaman hetken. Lopuksi materiaalien, kuten kumin, lateksin, PU:n tai nahan, valikoima on myös edullinen, koska voit valita materiaalin, joka tuntuu sinulle mukavimmalta tai jolle sinulla ei ole allergioita. Mahdollinen haittapuoli on se, että jos penishylsy on hieman liian pieni, se voi aiheuttaa epämiellyttäviä mustelmia peniksessäsi. Siksi on tärkeää valita oikea koko tai valita penismansetti puhallusta varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Puhallettava penismansetti
    • Säädettävän kokoinen penismansetti, jossa on puhallustoiminto
    • Suositellaan peniksen pidättämiseen tai pumppaamiseen. Cock Bondage
    • Tarrakiinnityksellä
    • Putken pituus n. 24,5 cm
    • Mansetin pituus n. 164 mm, käyttökelpoinen pituus n. 128 mm

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Arviointi 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Arviointi 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Arviointi 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

          Kirjoita oma arvostelusi

          PUMP IT Mansetti penikselle

          PUMP IT Mansetti penikselle

          Se voi olla erittäin tiukka ja kiimainen, kun olet laittanut penismansetin ja pumpannut sen ylös! Tulet kokemaan tunteita, joita et koskaan aiemmin pitänyt mahdollisina. Voimakas, intensiivinen paineen tunne, aivan kuin miehen käsi tarttuisi tiukasti!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: