Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Puhallettavat dildot & anaalitulpat

Uutiskirje

Anaalipistoke puhallettava - Anal Wonder 3.0

Puhallettava anaalitulppa sopii erinomaisesti pitkäaikaisille käyttäjille, sillä sekä putki että pumppupallo voidaan poistaa, kun tulppa on asetettu ja puhallettu haluttuun kokoon. Anatomisen muotonsa ansiosta peräaukkotulpan pohja imaisee pakaroiden väliin, kun se on täysin työnnetty sisään.

Lisätietoja

3259/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Anaalitulppa on puhallettava ja täydellinen pitkäaikaisille käyttäjille, sillä sekä putki että pumppupallo voidaan poistaa, kun anaalitulppa on asetettu ja puhallettu haluttuun kokoon. Anatomisen muotonsa ansiosta peräaukkotulpan pohja imaisee pakaroiden väliin, kun se on täysin työnnetty sisään. Voit siis huomaamattomasti käyttää täytettävää anaalitulppaa sisälläsi 24/7. Ympäriinsä täydellinen butt plug, joka innostaa asiakkaitamme maailmanlaajuisesti.

     

    Mutta ei siinä vielä kaikki! Joustavan silikonipinnan alla on raskas, pyörivä pallo, joka tekee puhallettavasta anaalitulpasta erittäin painavan ja takaa näin poikkeuksellisen stimulaation. Innovatiivinen muotoilu helpottaa asettamista ja tarjoaa erityisen täyttävän tunteen peräaukossa sekä täydellisen eturauhasen stimulaation.

     

    Puhallettavaa anaalitulppaa, jossa on irrotettava putki, voidaan käyttää useita tunteja ilman ongelmia. Olipa kyse sitten toimistossa, ostoksilla tai seksin aikana kumppanisi kanssa - MEO ®:n puhallettava anaalitulppa hemmottelee sinua voimakkailla tunteilla.

     

    Miten käytän puhallettavaa anaalitulppaa?

     

    Puhallettava anaalitulppa asetetaan paikalleen kuten tavallinen butt plug - mieluiten doggy style -asennossa. Puhallettava anaalitulppamme kehittää oman elämänsä liikkeidesi kautta, kuten vain hyvin aktiivisilta seksikumppaneilta tai kalliilta panokoneilta tunnetaan. Painava, pyörivä pallo siirtää energiansa (olemme kutsuneet tätä "Fuck Energyksi") ilman, että puhallettavan anaalitulpan tarvitsee liikkua. Yhä voimakkaammat ja voimakkaammat jysähdykset välittyvät suoraan ja syvälle kehon sisimpään osaan. Uskomaton kokemus jokaisella liikkeellä ja askeleella. Ja yhdessä sen mahdollisuuden kanssa, että voit jatkuvasti vaihdella anaalitulpan kokoa pumppupallolla, se on täysin jännittävä tunne!

     

    Riippuen siitä, kuinka kauan käytät pumppupalloa, voit vaihdella yksinkertaisesta venytyksestä anaaliharjoitteluun äärimmäiseen kokoon. Miehille puhallettava anaalitulppa stimuloi intensiivisesti eturauhasta ja tarjoaa jännittävän paineen avulla entistä voimakkaampia orgasmeja.

     

    Puhallettavaa anaalitulppaa saa käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon tai Alphamale Aquan kanssa. Silikonipohjaiset voiteluaineet voivat vahingoittaa materiaalia. Puhdista puhallettava peräaukkotulppa ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran suihkeellamme VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Puhallettava anaalitulppa
    • Anaalitulpan koko (ilman ilmatäytettä): 3 cm halkaisija, 7 cm pitkä
    • Anaalitulpan koko (täytettynä): halkaisija 9 cm, pituus 14 cm
    • Puhallettava peräaukkotulppa on puhallettava enintään 9 cm:n halkaisijaan.
    • Putken pituus noin 50 cm
    • Pumppupallolla ja tyhjennysventtiilillä
    • Letku irrotettavissa
    • Anaalitulpan sisällä oleva raskas metallipaino tuntuu ehdottomasti täyttävältä peräaukkokanavassa ja ärsyttää jatkuvasti eturauhasta.
    • Materiaali: silikoni, ftalaatiton, metalli.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Much fun!

    I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Macht den Sex noch geiler

    Eigentlich sehr gut. Wir benutzten ihn sowohl als auch. Ich persönlich fand es geil. Meine Frau ist auch nicht abgeneigt. Preis Leistung echt Top wenn ich sehe wie groß es sich aufpumpt. Gutes angenehmens Material und lässt sich gut einführen. Macht den Sex noch geiler

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Anaalipistoke puhallettava - Anal Wonder 3.0

    Anaalipistoke puhallettava - Anal Wonder 3.0

    Puhallettava anaalitulppa sopii erinomaisesti pitkäaikaisille käyttäjille, sillä sekä putki että pumppupallo voidaan poistaa, kun tulppa on asetettu ja puhallettu haluttuun kokoon. Anatomisen muotonsa ansiosta peräaukkotulpan pohja imaisee pakaroiden väliin, kun se on täysin työnnetty sisään.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: