Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Realistiset dildot

Uutiskirje

Realistinen Vibro Dildo 22 cm - Kaksinkertainen tiheys

Hyperrealistisella muodollaan, upealla suonistollaan ja pullistuvalla glansseillaan tämä dildo on täysin alkuperäinen ja tuntuu täysin aidolta, kun käytät sitä. Vahva imupohja tarttuu kaikkiin sileisiin pintoihin ja varmistaa, että sinulla on molemmat kädet vapaina, kun käytät sitä. Lisäksi realistinen dildomme tekee vaikutuksen 10 värinätilalla!

Lisätietoja

2928/00

159,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Jos olet yksinäisinä tunteina täydellisen rakastajan tuulella, tämä vaikuttava dildo seisoo varmasti paikallaan ja hemmottelee sinua vaikuttavalla 22 cm:llä.

    Jos olet yksinäisinä tunteina täydellisen rakastajan tuulella, tämä vaikuttava dildo seisoo varmasti paikallaan ja hemmottelee sinua vaikuttavalla 22 cm:llä. Hyperrealistisen muotonsa, upean suonistonsa ja pullistuvan glanssinsa ansiosta tämä dildo on täysin alkuperäinen ja tuntuu täysin aidolta, kun käytät sitä. Vahva imupohja tarttuu kaikkiin sileisiin pintoihin ja varmistaa, että sinulla on molemmat kädet vapaana, kun käytät sitä. Lisäksi realistinen dildomme tekee vaikutuksen 10 värinätilalla!

     

    Täydellinen dildo - se on olemassa! Eläväisine yksityiskohtineen - ja kaikki valmistettu materiaalista, joka on yksinkertaisesti nerokas. Ulkopuolelta ihanan pehmeä (kuin oikea penis) ja sisäpuolelta kova, tämä realistinen dildo ei ainoastaan tunnu hyvältä, vaan se on myös erityisen helppo työntää anaalisesti pienellä liukuvoiteella. Tämän dildon avulla luulet todella pitäväsi kädessäsi miehen pullistuvaa penistä.

     

    Kohokohdat:

     

    • Ladattava, realistinen dildo langattomalla kaukosäätimellä.
    • Hyperrealistinen peniksen ulkonäkö: Pullistuvalla kiimalla ja korostuneella suonituksella.
    • Kaksoistiheys: Näyttää aidolta iholta - ja tuntuu aivan siltä! Silikonista valmistettu kaksoistiheysmateriaali antaa vibraattorille sen jännittävän kiinteyden ja kovuuden menettämättä joustavuutta.
    • 10 värinätilaa: Monipuolista hauskanpitoa varten - säädettävissä kätevästi suoraan dildosta napin painalluksella.
    • Erittäin vahva imupohja: Vibraattori tarttuu kaikkiin sileisiin pintoihin ja mahdollistaa käytön ilman käsiä.
    • Sopii lähes kaikkiin strap-oniin.
    • Vedenpitävä: Hauskanpitoon altaassa, kylpyammeessa tai suihkussa.

     

    Miten käytän realistista dildoa?

     

    Tällä hyperrealistisella dildolla voit tehdä vähintään yhtä paljon, mutta itse asiassa paljon enemmän kuin oikealla peniksellä! Aquameon kaltainen liukuvoide tuo lisää hauskuutta. Voit hallita 10 värähtelytilaa painamalla painiketta suoraan dildon ala-akselissa. Imupohjansa ansiosta vibraattori tarttuu tukevasti kiinni myös kaikkiin sileisiin pintoihin, joten voit käyttää sitä ilman käsiä. Voit myös asettaa vibraattorin strap-oniin tai valjaisiin nauttiaksesi intensiivisesti kumppanisi. Anna vain mielikuvituksesi valloilleen.

     

    Mikä tässä realistisessa dildossa on niin erityistä?

     

    Tämä dildo vakuuttaa hämmästyttävällä luonnollisuudellaan. Tämän vibraattorin ulkonäkö ja tuntuma ovat uskomattoman aidon näköisiä, ja sen käyttäminen anaalisesti tuntuu yksinkertaisesti ihanalta. Kaksitiheyksisestä silikonimateriaalista valmistettu vibraattori on erittäin luja, mutta samalla miellyttävän joustava. Nautintosi täydentävät 10 värähtelytilaa. Jopa kylpyammeessa tai suihkussa, sillä dildo on vedenpitävä. Lisää hauskuutta - yksin tai pariskuntana!

     

    Miten puhdistan realistisen dildon?

     

    Puhdista realistinen dildo yksinkertaisesti vedellä ja miedolla saippualla. Jos haluat desinfioivan puhdistuksen, käytä suihketta VERYCLEAN.

     

    Mitä muuta minun on otettava huomioon?

     

    Tätä kaksoistiheysvibraattoria tulisi käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Silikonia sisältävät voiteluaineet voivat vahingoittaa korkealaatuista materiaalia!

     

    Lisätietoja:

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Parfait

    Article reçu dans les temps bien emballé. Matière super bonne , très douce. Pour un moment de plaisir il fonctionne super bien . Je suis satisfaite par le résultat. Je recommande.

      Arviointi 

      Ottimo

      La ventosa è molto forte, magari non permette di usare il dildo come maniglia di sicurezza nella doccia, ma per un po’ di divertimento bagnato non scivolerà certo via. Si attacca molto bene a quasi tutte le superfici, basta che siano piane e un minimo lisce, quindi niente muri di casa (per la gioia dei vicini…) Ma veniamo al pezzo forte, il dildo è veramente realistico sia alla vista che al tatto, non duro stile vibratore in plastica ma morbido al punto giusto da simulare un pene in erezione, anche la gomma è di ottima qualità e con una texture molto realistica.

        Arviointi 

        Geiler Dong

        Super Qualität, genau die richtige Größe und wirklich starke Vibration. Saugnapf funktioniert gut und die Fernbedienung ist ebenfalls top

          Kirjoita oma arvostelusi

          Realistinen Vibro Dildo 22 cm - Kaksinkertainen tiheys

          Realistinen Vibro Dildo 22 cm - Kaksinkertainen tiheys

          Hyperrealistisella muodollaan, upealla suonistollaan ja pullistuvalla glansseillaan tämä dildo on täysin alkuperäinen ja tuntuu täysin aidolta, kun käytät sitä. Vahva imupohja tarttuu kaikkiin sileisiin pintoihin ja varmistaa, että sinulla on molemmat kädet vapaina, kun käytät sitä. Lisäksi realistinen dildomme tekee vaikutuksen 10 värinätilalla!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: