Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

Rocks-Off Oriel - ylellinen vibraattori

Nauti täysin aistillisesta nautinnosta Oriel-ylellisyystärinällä osoitteesta Rocks-Off, joka on suunniteltu erityisesti pariskunnille, jotka haluavat voimakkaampaa stimulaatiota. Ulkonäöltään tyylikäs mutta suorituskyvyltään voimakas Oriel-vibraattori saa sinut innostumaan..

Lisätietoja

2945/00

saatavilla

Lisätietoja

Nauti täysin aistillisesta nautinnosta Oriel-ylellisyystärinällä osoitteesta Rocks-Off, joka on suunniteltu erityisesti pariskunnille, jotka haluavat voimakkaampaa stimulaatiota. Ulkonäöltään tyylikäs, mutta suorituskyvyltään voimakas Oriel-värähtelijä ihastuttaa sinua. Tunne, kuinka se mukautuu täydellisesti vartalosi ääriviivoihin ja antaa syviä värähtelyjä juuri sinne, missä haluat niitä eniten.

 

Oriel-täryttimessä on 10 korkean intensiteetin tärinä- ja pulssitilaa, ja se vie sinut nautinnon uusille tasoille. Joustava pää tarjoaa erittäin tarkkaa stimulaatiota, ja vedenpitävän rakenteen ansiosta voit nauttia Oriel-vibraattorista suihkussa tai kylpyammeessa.

 

Oriel-vibraattori on täydellinen kumppani eroottisiin seikkailuihin yksin tai kumppanin kanssa. Tämä luksusvibraattori ei innosta sinua ainoastaan vaikuttavan suorituskykynsä vuoksi, sillä sen avulla koet nautinnon uuden ulottuvuuden ja unohtumattomia hetkiä täynnä intohimoa. Uskalla kokea ihana stimulaatio, jota tämä vibraattori voi tarjota sinulle. Anna itsesi vietellä, nauti ihoystävällisestä silikonista valmistetusta samettisen pehmeästä pinnasta ja koe aistillisia kliimakseja, joita et koskaan unohda.

 

Vain 3 tunnin latausajan ansiosta Oriel-vibraattori osoitteesta Rocks-Off tarjoaa sinulle jopa 3 tunnin leikki-ilon. Huomaa, että parhaan kokemuksen saamiseksi sinun tulisi käyttää vesipohjaista liukuvoidetta vibraattorin korkealaatuisen materiaalin suojaamiseksi. Jokaisen käytön jälkeen suosittelemme, että puhdistat vibraattorin huolellisesti vedellä ja VERYCLEAN suihkeellamme, jotta voit nauttia uudesta seksilelustasi pitkään.

 

Lisätietoja:

 

  • Oriel ylellinen vibraattori alkaen Rocks-Off
  • Huomaamaton koko, maksimaalinen teho
  • Aistillinen, samettisen pehmeä, kehoystävällinen silikoni
  • 10 erittäin voimakasta tärinä- ja pulssitasoa
  • Joustava pää tarkkaa stimulaatiota varten
  • 100 % vedenpitävä
  • LED-pulssi
  • Lataus USB:n kautta
  • 3 tunnin latausaika jopa 3 tunnin nautintoa varten
  • Mitat: Halkaisija max. 4,8 cm, halkaisija min. 1,8 cm
  • Materiaali: silikoni, ABS
  • Rocks-Off ja MEO ovat tunnettuja yrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisten ja innovatiivisten seksilelujen valmistukseen. Molemmat yritykset ovat tunnettuja laajasta tuotevalikoimastaan, johon kuuluu niin vibraattoreita kuin muitakin seksileluja. Rocks-Off ja MEO ovat saavuttaneet maineen laadukkaiden ja suorituskykyisten tuotteiden tarjoajana. Niiden seksileluille on ominaista houkutteleva muotoilu, helppokäyttöisyys ja voimakas värähtely. Rocks-Off tunnetaan erityisesti Bullet -vibraattoreistaan, jotka ovat erittäin suosittuja pienen kokonsa ja voimakkaan värähtelynsä ansiosta. Rocks-Off ja MEO tarjoavat kuitenkin myös muita vibraattoreita, eturauhastimulaattoreita, anaalihelmiä ja paljon muuta. MEO ja Rocks-Off ovat omistautuneet auttamaan ihmisiä löytämään seksuaalisen täyttymyksen ja tekemään heidän rakkauselämästään jännittävämpää. Niiden sitoutuminen laatuun, innovaatioihin ja asiakastyytyväisyyteen on tehnyt niistä luotettavia tuotemerkkejä seksilelujen maailmassa.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Rocks-Off Oriel - ylellinen vibraattori

Rocks-Off Oriel - ylellinen vibraattori

Nauti täysin aistillisesta nautinnosta Oriel-ylellisyystärinällä osoitteesta Rocks-Off, joka on suunniteltu erityisesti pariskunnille, jotka haluavat voimakkaampaa stimulaatiota. Ulkonäöltään tyylikäs mutta suorituskyvyltään voimakas Oriel-vibraattori saa sinut innostumaan..

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: