Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

Sex Shaker - Anaalinen stimulaattori - violetti

Ota suosikki MEO-liukuvoiteesi ja koe puhdas ekstaasi tämän pyörivän, työntävän ja värisevän dildon kanssa! Kokeile asetuksia, kun se tunkeutuu syvälle...

Lisätietoja

3321/00

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tulet olemaan innostunut, koska tämä anaalivibraattori on enemmän kuin pelkkä seksilelu, se on todellinen panokone! Anna videomme vakuuttaa sinut!!! Kun huomaat, että tehokas moottori tarjoaa 3 erilaista pyörimis- ja työntömoodia, et pysty hillitsemään itseäsi! Vihdoinkin seksilelu, joka liikkuu sisälläsi aivan itsestään ja voi tehdä kaiken työn puolestasi!

    Kohokohdat:

    • Anaalistimulaattori mukautuu vartalosi jokaiseen käänteeseen ja tavoittaa paikkoja, joiden olemassaolosta et tiennytkään.
    • Kierrä ja työnnä: Tämä silikonidildo antaa sinulle 3 tehokasta vääntämisen ja työnnön tilaa! Pyöreä, paksu pää on muotoiltu niin, että se osuu sekä P-pisteeseen että G-pisteeseen, jotta voitte maksimoida nautintonne yhdessä!
    • Ensiluokkainen silikoni: Ftalaatiton, silkkisen pehmeä ja kehoystävällinen silikoni.
    • Imukuppipohja: Imukuppipohjan ansiosta seksilelu pysyy aina tukevasti paikallaan!
    • Joustava harmonikkakaula: Superjoustavan kaulan ansiosta kaikkea voi kääntää 360 astetta ja voit käyttää anaalistimulaattoria missä asennossa tahansa!
    • Roiskevesitiivis ja ladattava: IPX5-vesitiivis ja ladattavissa mukana tulevalla USB-kaapelilla.


    Tämän suuren, tehokkaan anaalivibraattorin päällä on puolikaareva, pyöreä pää, jota voidaan käyttää G-pisteen, A-pisteen tai P-pisteen tavoittamiseen! Silkkisen pehmeästä, ftalaatittomasta silikonista valmistettu anaalistimulaattori on hellävarainen keholle, ja sitä tulisi käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa. Paina vahva imukuppi tasaiselle pinnalle, jotta voit ratsastaa seksilelulla kädet vapaana, ja nauti joustavasta harmonikkakaulasta, joka antaa sinulle 360 asteen joustavuuden ja liikkumisvapauden! Tämä anaalivibraattori on myös jopa roiskevesitiivis! Se on IPX5-vedenpitävä ja kestää pientä vedenpaineita, joten voit käyttää sitä suihkussa mutta et upottaa sitä veteen. Tarvittaessa voit ladata anaalivibraattorin mukana tulevalla USB-kaapelilla.

    Nappaa mukaan suosikki MEO-liukuvoiteesi ja koe puhdas ekstaasi tämän pyörivän, työntävän ja värisevän dildon kanssa! Kokeile asetuksia, kun se tunkeutuu syvälle sisimpääsi. Paras tapa antaa sille jotain, jota vasten se työntyy, on asettaa imukuppipohja tasaiselle pinnalle, kuten lattialle, sohvapöydälle tai tuolille, kun anaalistimulaattori tunkeutuu sinuun. Pidä kädet vapaina, kun annat tämän dildon tunkeutua sinuun. Viimeistele istuntosi tällä täysin vakuuttavalla seksilelulla muilla lisävarusteilla, kuten nännipuristimilla, penisrenkaalla ja muilla, jotka parantavat tätä orgasmikokemusta entisestään.

    Lisätietoja:

    • Anaalivibraattori
    • Mitat Kokonaispituus: 25,5 cm. Työnnettävä pituus: 15 cm. Suurin työnnettävä halkaisija: 4 cm.
    • Materiaali: Silikoni, ABS-muovi
    • Väri: Saatavana mustana ja violettina.
    • Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon kanssa.
    • Puhdistukseen suosittelemme suihketta VERYCLEAN.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Geil ausfüllend

    Der Sex Shaker fühlt sich sehr angenehm, weich und geil an. Außerdem sind die geringe Lautstärke und die vielen Einstellungen wirklich überzeugen. Somit sind diese Eigenschaften maßgeblich für die 5 Sterne. Die Größe zu bewerten finde ich schwierig, da dies eine individuelle Geschmackssache ist. Das Ding ist aber schon wirklich geil ausfüllend.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Dobra zabawka

    Najlepszy prezent dla kobiety

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    WOW

    All I can think of to say is WOW! This little gadget did the trick....quickly! If you are on the fence about ordering, just do it! You will be glad you took my advice. Smiles for days...

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Insane fuck machine

    You don't have to move your hips it does it for you.

      Arviointi 

      So much fun

      Well she love the suction and vibrations but when i turned on the trusting OMG she went everywhere and squirt , we may have to invest in waterproof sheets lol

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Sex Shaker - Anaalinen stimulaattori - violetti

      Sex Shaker - Anaalinen stimulaattori - violetti

      Ota suosikki MEO-liukuvoiteesi ja koe puhdas ekstaasi tämän pyörivän, työntävän ja värisevän dildon kanssa! Kokeile asetuksia, kun se tunkeutuu syvälle...

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: