Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

ASSQUAKE - Joustava anaalivibraattori (suuri)

Uusi
  • ASSQUAKE - Joustava anaalivibraattori (suuri)

Jos sinulla on jo kokemusta anaalistimulaatiosta ja etsit vielä intensiivisempää nautintoa, MEO®:n ASSQUAKE-anaalivibraattori on täydellinen valinta. Tämä suurempi versio on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat tunkeutua syvemmälle peräaukkoon ja pidentää nautinnon rajoja.

Lisätietoja

3646/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Jos sinulla on jo kokemusta anaalistimulaatiosta ja etsit vielä intensiivisempää nautintoa, MEO®:n ASSQUAKE-anaalivibraattori on täydellinen valinta. Tämä suurempi versio on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat tunkeutua syvemmälle peräaukkoon ja pidentää nautinnon rajoja. Tarjoamme kuitenkin myös pienemmän version, joka on ihanteellinen aloittelijoille tai niille, jotka pitävät lempeämmästä stimulaatiosta.

    ASSQUAKE-anaalivibraattorille on ominaista sen vankka mutta joustava rakenne. Siinä on 10 erivahvuista värinätilaa, joiden avulla voit mukauttaa sen täydellisesti yksilöllisten toiveidesi mukaan. Anaalivibraattorin joustavuus varmistaa, että se mukautuu kehosi sisäiseen anatomiaan ja liikkeisiin ja tarjoaa intensiivistä stimulaatiota suosikkipaikoissasi.

    MEO®:n ASSQUAKE-anaalivibraattorin avulla voit saavuttaa uusia anaalistimulaation korkeuksia, jotka on räätälöity täydellisesti toiveidesi ja mieltymystesi mukaan:

    ASSQUAKE-anaalivibraattori tekee vaikutuksen innovatiivisella muotoilullaan, joka tarjoaa joustavuutta kaikkiin suuntiin. Tämä tarkoittaa, että anaalivibraattori mukautuu saumattomasti liikkeisiisi ja anaalikanavasi ainutlaatuisiin ääriviivoihin tarjotakseen kattavaa ja kohdennettua stimulaatiota. Tämän joustavuuden ansiosta vibraattori voi toimia eri suuntiin saavuttaakseen erilaisia erogeenisiä vyöhykkeitä. Tämä joustavuuden ja voimakkaan värähtelyn täydellinen yhdistelmä tekee ASSQUAKEsta välttämättömän lelun kaikille, jotka haluavat kokea voimakasta anaalista stimulaatiota.

    Anatomisesti muotoillun pohjan ansiosta ASSQUAKE-anaalivibraattoria voi liikutella täydellisesti. Pyörivä stimulaattori varmistaa, että jokainen käyttö on löytöretki anaalihurmion maailmaan. Vibraattorin ohut mutta joustava varsi kutsuu sinut tutkimaan kaikkia anaalin erogeenisiä vyöhykkeitä. Vesitiiviiden ominaisuuksiensa ansiosta voit nauttia vibraattorista myös märässä ympäristössä.

    ASSQUAKE-anaalivibraattori on USB-ladattava, ja sen mukana toimitetaan latauskaapeli, joka mahdollistaa pikalatauksen vain 90 minuutissa, jolloin anaalista nautintoa voi nauttia keskeytyksettä jopa 110 minuuttia. Erikoisominaisuus on huipputekninen muistisiru, joka tallentaa suosikkiasetuksesi ja palauttaa ne välittömästi, kun seuraavan kerran kytket anaalivibraattorin päälle.

    Oikea liukuvoide ja vinkkejä anaalivibraattorin puhdistamiseen:

    Jotta ASSQUAKE Long Anal Vibrator -anaalivibraattorin käyttö olisi mahdollisimman miellyttävää, suosittelemme käyttämään vain vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameoa. Ne on erityisesti suunniteltu suojaamaan vibraattorin silikonipintaa ja samalla varmistamaan hellävarainen ja sujuva käyttö. Vältä silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa anaalivibraattorin materiaalia. Jokaisen käytön jälkeen on tärkeää puhdistaa vibraattori huolellisesti, jotta sen laatu ja hygienia säilyvät. Suosittelemme sen huuhtelemista lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla ja sen jälkeen käyttämään erityistä puhdistussuihkettamme VERYCLEAN. VERYCLEAN takaa perusteellisen puhdistuksen ja desinfioinnin, jotta ASSQUAKE-anaalivibraattorisi on aina valmis seuraavaan seikkailuun.

    Lisätietoja:

    • ASSQUAKE - Pitkä anaalivibraattori
    • Vesitiivis monipuoliseen hauskanpitoon
    • Virransyöttö: USB:n kautta ladattava (kaapeli sisältyy)
    • Materiaali: Ihoystävällinen silikoni ja ABS
    • Dimensions: Cm, halkaisija 2,5 cm
    • Toiminta-aika: enintään 110 minuuttia
    • Pikalataustoiminto: Täysin ladattu vain 90 minuutissa
    • 10 monipuolista värinätilaa räätälöityyn nautintoon
    • Aquameo ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.
    • Calexoticsaquameo on 1990-luvulla perustettu amerikkalainen yritys, joka tunnetaan seksileluteollisuudessa innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteistaan. Erityisen merkittäviä ovat masturbaattorit, jotka vaihtelevat yksinkertaisista manuaalisista malleista elektronisesti ohjattaviin huipputeknologisiin malleihin ja joille ovat ominaisia realistiset materiaalit ja interaktiiviset toiminnot. Samanlainen kuin Calexotics saksalainen yritys MEO tunnetaan myös laadukkaiden seksilelujen ja BDSM-tuotteiden valikoimasta. Molemmille yrityksille on ominaista innovatiivisuus, laatu ja asiakaslähtöisyys. Calexotics saksalainen yritys MEO ja saksalainen yritys MEO painottavat suuresti turvallisten, luotettavien ja korkealaatuisten tuotteiden tarjoamista, jotka palvelevat monenlaisia seksuaalisia mieltymyksiä ja kiinnostuksen kohteita. Vaikka Calexotics ja MEO sijaitsevat eri paikkakunnilla, niillä on yhteinen filosofia, joka perustuu innovointiin, laatuun ja asiakastyytyväisyyden tavoitteluun.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Eccezionale

    Prodotto eccezionale, materiali fantastici e funzionamento impeccabile. Già provato e le sensazioni sono indescivibili, la lunghezza inseribile è perfetta per un primo approccio ma già adesso ne vorrei uno di dimensioni maggiori :-)

      Kirjoita oma arvostelusi

      ASSQUAKE - Joustava anaalivibraattori (suuri)

      ASSQUAKE - Joustava anaalivibraattori (suuri)

      Jos sinulla on jo kokemusta anaalistimulaatiosta ja etsit vielä intensiivisempää nautintoa, MEO®:n ASSQUAKE-anaalivibraattori on täydellinen valinta. Tämä suurempi versio on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat tunkeutua syvemmälle peräaukkoon ja pidentää nautinnon rajoja.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: