Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibraattori

Valmistaudu täysin sähköistävään seikkailuun, sillä tässä tulee "Real Deal Neal", e-stimulointivibraattori Mystim, todellinen mestariteos sähköseksissä! Tämä seksilelu on paljon enemmän kuin pelkkä vibraattori. Se on uusi leikkikaverisi, joka on valmis ajamaan sinut seksuaaliseen ekstaasiin ja stimuloimaan intiimeimpiä alueitasi niin kuin et ole koskaan ennen kokenut.

Lisätietoja

3343/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Valmistaudu täysin sähköistävään seikkailuun, sillä tässä tulee "Real Deal Neal", e-stimulointivibraattori Mystim, todellinen mestariteos sähköseksissä! Tämä sähköstimulaatio-seksilelu on paljon enemmän kuin pelkkä vibraattori. Se on uusi leikkikaverisi, joka on valmis ajamaan sinut seksuaaliseen ekstaasiin ja stimuloimaan intiimeimpiä alueitasi niin kuin et ole koskaan ennen kokenut!!!!

     

    Kohokohdat: - Kokeile, miten se toimii, kun se on valmis ja miten se toimii:

     

    • Ladattava e-stimulointivibraattori.
    • Anaali- ja emätinkäyttöön.
    • E-stimulaatio ja tärinä: kaikki yhdessä lelussa - ei tarvita ylimääräistä stimulaatiolaitetta.
    • Korostettu glanssi: halaa kuumia kohtia kohdennettua stimulaatiota varten, stimuloi intensiivisesti vaginaalisesti tai anaalisesti käytettynä.
    • 8 värinätilaa: tarjoaa runsaasti vaihtelua.
    • Sähköstimulaatio 5 moodissa: syvää, miellyttävää sykkivää pistelyä varten.
    • Tehokas lantionpohjan harjoittelu: Vahvistaa ja kiinteyttää intiimilihaksia.
    • Helppokäyttöinen: Kaikkea voidaan ohjata kätevästi suoraan lelussa yhdellä napin painalluksella.
    • Silkkisen pehmeä silikoni: Helppoa asettamista ja maksimaalista hemmottelumukavuutta varten.
    • Vedenpitävä: Seksiin kylpyammeessa/altaassa tai suihkussa.

     

    Meidän "Real Deal Neal" on ladattava e-stimulointivibraattori, joka tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet. Siinä yhdistyvät 8 vastustamatonta värähtelytilaa ja 5 voimakasta stimulaatiovirtaa, jotka tunkeutuvat sinuun voimakkaalla, syvällä pistelyllä, joka jättää sinut täysin hengästyneeksi ja täynnä nautintoa. Mutta siinä ei ole vielä kaikki! Tätä monipuolista E-Stim-värähtelijää voidaan käyttää sekä anaalisesti että vaginaalisesti, kiitos sen korostetun glanssin, joka myötäilee täydellisesti erogeenisiä vyöhykkeitäsi tarkkaa stimulaatiota varten. Käytitpä E-Stim-vibraattoria yksin tai kumppanin kanssa, Neal on aina valmis antamaan sinulle unohtumattoman kokemuksen.

     

    Voit hallita toimintoja helposti suoraan lelussa yhdellä napin painalluksella. Valitse värinä- ja E-Stim-tilat, joista pidät eniten, ja nauti niistä erikseen tai yhdessä. Tulet rakastamaan sitä, kuinka silkkisen pehmeä silikonipinta hieroo sisimpiä syvyyksiäsi ja antaa sinulle ehdottoman hyvän olon tunteen.

     

    Nealia ei ole tehty vain sängyssä nauttimiseen! Ole rohkea ja ota hänet mukaan suihkuun tai kylpyammeeseen, sillä hän on täysin vedenpitävä. Kosteat ja villit leikkisi muuttuvat varmasti entistäkin jännittävämmiksi! Ja jos energiasi loppuu kesken, Nealin voi ladata hetkessä mukana tulevalla magneettisella USB-latauskaapelilla.

     

    Nealin puhdistaminen on myös erittäin helppoa. Käytä vain vettä ja mietoa saippuaa tai erityistä puhdistusainetta, kuten suihkeemme VERYCLEAN, jotta hän pysyy puhtaana ja raikkaana. Muista käyttää vain vesipohjaisia liukuvoiteita, jotta e-stim-vibraattorin silkkinen pinta säilyy suojattuna ja samalla varmistetaan sileä ja mukava asettaminen.

     

    Oletko valmis oikeaan juttuun? Ota sitten rohkeus ja tilaa Mystim "Real Deal Neal" tänään. Tulet olemaan innostunut!

     

    Puhdistus ja hoito:

     

    E-Stim Sextoy on valmistettu lääketieteellisestä platinasilikonista. Tämän ansiosta se on erittäin hygieeninen ja helppo puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Säännöllisin väliajoin kannattaa käyttää myös ihoystävällistä desinfiointiainetta, kuten VERYCLEAN (noudata käyttöohjeita). Ennen kuin käytät tai lataat vibraattoria uudelleen, anna sen kuivua kokonaan. Varmista, että käytät vibraattoria vain vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa, kuten ESHOCK-geelimme, joka on kehitetty erityisesti sähköstimulaatiota varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Mystim Vibraattori "Real Deal Neal", jossa on E-Stimulaatio
    • Värähtely ja sähköstimulaatio vain yhdessä laitteessa
    • Erityisen hiljainen kahdesta tehokkaasta moottorista huolimatta
    • 8 tärinäohjelmaa
    • 5 E-Stim-ohjelmaa 10 intensiteetillä
    • 1 verenkiertoa stimuloiva ohjelma
    • Litium-ioniakku
    • Mitat: 1,5 mm: Pituus 16,5 cm, työntöpituus 11,5 cm, max. halkaisija 3,6 cm.
    • Vesitiivis: Seksiin suihkussa tai kylpyammeessa.
    • Toimituksen sisältö: 1 x Ladattava vibraattori Real Deal Neal E-Stimillä Mystim. Sisältää magneettisen USB-latauskaapelin.
    • Materiaali: 100 % lääketieteellistä platinaa sisältävä silikoni.
    • 12 kuukauden takuu
    • Käyttöohjeet saksaksi, englanniksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, hollanniksi ja venäjäksi.
    • E-stimulaatio eli sähköinen stimulaatio on tullut viime vuosina yhä suositummaksi. Ei ihme: sukupuolielinten alueella on paljon hermoja - paljon enemmän kuin muissa paikoissa. Oikein säädetyllä stimulaatiovirtalaitteella ja oikeilla lisävarusteilla voit stimuloida jokaista näistä hermoista ekstaasiin asti. Tämä stimulaatio on vaaratonta, kun se tehdään MEO:n laadukkailla tuotteilla eikä mielettömästi.
    • Ohjelmat: Mystim E-Stim-värähtelijässä on 8 värähtelyohjelmaa, 5 E-Stim-ohjelmaa ja erityinen ohjelma lantionpohjan harjoitteluun. Voit itse päättää, haluatko stimuloida itseäsi jatkuvalla tärinällä vai mieluummin voimakkailla jaksoilla. Alla on lyhyt katsaus ohjelmiin. Mutta kuten niin usein elämässä, sama pätee tässäkin: Todiste vanukkaasta on syömisessä! Lantionpohjan lihaksilla on monia tärkeitä tehtäviä: Ne pitävät elimet paikoillaan, stabiloivat vatsaa ja selkää, ehkäisevät epämukavuuksia, kuten virtsarakon heikkoutta tai kohdunlaskeumaa, ja edistävät parempaa ryhtiä. Hyvin harjoitetun lantionpohjan muutkin hyödyt: kudosten parempi verenkierto ja tietenkin kyky "supistaa" peräaukkoa tai emätintä jännittämällä hyvin harjoitettu lantionpohja herkistää intiimille kosketukselle, ja sen on todistettu lisäävän orgasmikykyä.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    An Electrifying Ride Like No Other!

    Get ready for a shockingly pleasurable experience with Mystim's "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator. This isn't just a toy; it's a groundbreaking journey into uncharted territories of intimate pleasure! The "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator by Mystim is simply sensational! This dual-action marvel combines 8 enticing vibration modes with 5 electrifying stimulation levels, delivering an experience that will leave you breathless. The pronounced head targets your hot spots perfectly, whether used vaginally or anally. What's even better is the ease of use - just push a button right on the toy, and you're in control! Made with silky smooth silicone, it promises comfort and easy insertion. Plus, it's waterproof - perfect for some steamy bath time fun. Don't just take my word for it, let the "Real Deal Neal" rock your world!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibraattori

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibraattori

      Valmistaudu täysin sähköistävään seikkailuun, sillä tässä tulee "Real Deal Neal", e-stimulointivibraattori Mystim, todellinen mestariteos sähköseksissä! Tämä seksilelu on paljon enemmän kuin pelkkä vibraattori. Se on uusi leikkikaverisi, joka on valmis ajamaan sinut seksuaaliseen ekstaasiin ja stimuloimaan intiimeimpiä alueitasi niin kuin et ole koskaan ennen kokenut.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: