Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Mystim Sleak Freak - E-Stim vibraattori

Jos etsit erityistä eroottista seikkailua, niin "Sleak Freak" e-stimulointivibraattori osoitteesta Mystim on juuri oikea asia sinulle! Tässä innovatiivisessa ja käytännöllisessä sähköseksilelussa yhdistyy kaikki mitä olet aina halunnut!

Lisätietoja

3344/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Jos etsit erityistä eroottista seikkailua, niin "Sleak Freak" e-stimulointivibraattori osoitteesta Mystim on juuri oikea asia sinulle! Tässä innovatiivisessa ja käytännöllisessä sähköseksilelussa yhdistyy kaikki mitä olet aina halunnut! Tehokas mutta erittäin hiljainen moottori, 8 erilaista tärinätilaa, 5 sähköistävää E-Stim-ohjelmaa ja erityinen ohjelma lantionpohjan vahvistamiseen. Ja jos Sleak Freak tarvitsee tauon, se on nopeasti taas käyttövalmis mukana tulevan magneettisen latauskaapelin avulla.

     

    Kohokohdat:

     

    • Anaalistimulaatioon, eturauhasen stimulaatioon ja G-pisteen stimulaatioon
    • Ladattava vibraattori, jossa on sähköstimulaatio.
    • Sähköstimulaatio ja tärinä: Kaikki yhdessä seksilelu - ei tarvita ylimääräistä e-stimulaatiolaitetta.
    • Kätevä pieni: voidaan integroida mihin tahansa sooloon, esileikkiin tai rakasteluun.
    • 8 värinätilaa: tarjoavat riittävästi vaihtelua.
    • Sähköstimulaatio 5 moodissa: Syvään, miellyttävään sykkivään pistelyyn.
    • Tehokas lantionpohjan harjoittelu: Vahvistaa ja kiinteyttää intiimilihaksia.
    • Helppokäyttöinen: Kaikkea voi käyttää kätevästi suoraan E-Stim-täryttimessä napin painalluksella.
    • Silkkisen pehmeä silikoni: Helppoa asettamista ja maksimaalista hemmottelumukavuutta varten.
    • Vedenpitävä: Lopuksi seksiä E-Stim-seksilelun kanssa kylpyammeessa/altaassa tai suihkussa.

     

    Olipa kyseessä anaalistimulaatio, eturauhashieronta tai G-pisteen stimulaatio - Sleak Freak on monitoimimies. Se sopii täydellisesti kaikenlaiseen eroottiseen leikkiin, olipa kyseessä sitten emätin- tai anaalileikki, yksin tai pariskuntana. Ja pienellä vesipohjaisella liukuvoiteella nautinto lisääntyy vielä kerran valtavasti ja samalla varmistetaan värähtelyjen ja stimulaatiovirran optimaalinen siirto.

     

    Sleak Freak edut näkyvät myös sen yksinkertaisessa käytössä. Paina vain nappia valitaksesi värähtelytilan ja sähköimpulssien voimakkuuden. Nauti molemmista toiminnoista yhdessä tai erikseen - juuri niin kuin haluat. E-Stim-värähtelijä on aina miellyttävän hiljainen, joten intiimi nautintosi pysyy täysin huomaamattomana. Mutta ole varovainen: nautinnonhuutosi voivat silti kuulua!

     

    Jopa suihkussa tai kylpyammeessa Sleak Freak ei petä sinua, sillä se on vedenpitävä. Rentoudu vain ja tunne lämmin vesi ihollasi samalla kun sinua hemmotellaan lempeistä voimakkaisiin värähtelyihin ja sähköimpulsseihin - se on todellista nautintoa!

     

    Myös uuden suosikkilelusi hoito on erittäin helppoa. Sleak Freak voidaan helposti puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla tai voit käyttää suihkettamme VERYCLEAN. Huomaa kuitenkin, että sinun tulisi käyttää vain vesipohjaisia liukuvoiteita tai erityistä sähköstimulaatioon tarkoitettua liukuvoidetta, jotta et vahingoita Sleak Freak silkkistä pintaa.

     

    Joten mitä sinä odotat? Heittäydy seikkailuun ja löydä monia nautintoja, joita Sleak Freak e-stimulointivibraattori Mystim tarjoaa sinulle. Moninkertaiset orgasmisi tulevat kiittämään sinua!

     

    Puhdistus ja hoito:

     

    E-Stim-seksilelu on valmistettu lääketieteellisestä platinasilikonista. Tämän ansiosta se on erittäin hygieeninen ja helppo puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Säännöllisin väliajoin kannattaa käyttää myös ihoystävällistä desinfiointiainetta, kuten VERYCLEAN (noudata käyttöohjeita). Ennen kuin käytät tai lataat vibraattoria uudelleen, anna sen kuivua kokonaan. Varmista, että käytät vibraattoria vain vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa, kuten ESHOCK-geelimme, joka on kehitetty erityisesti sähköstimulaatiota varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Mystim Sähköstimulaatiolla varustettu vibraattori "Sleak Freak"
    • Värähtely ja sähköstimulaatio vain yhdessä laitteessa
    • Erittäin hiljainen kahdesta tehokkaasta moottorista huolimatta
    • 8 tärinäohjelmaa
    • 5 E-Stim-ohjelmaa 10 intensiteetillä
    • 1 verenkiertoa stimuloiva ohjelma
    • Litium-ioniakku
    • Mitat: 1,5 mm: Pituus 14,5 cm, työnnettävä pituus 9,5 cm, max. halkaisija 3,6 cm.
    • Vedenpitävä: Seksiin suihkussa tai kylpyammeessa.
    • Toimituksen sisältö: 1 x ladattava vibraattori Sleak Freak E-Stimillä Mystim. Sisältää magneettisen USB-latauskaapelin.
    • Materiaali: 100 % lääketieteellistä platinasilikonia
    • 12 kuukauden takuu
    • Käyttöohjeet saksaksi, englanniksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, hollanniksi ja venäjäksi.
    • E-stimulaatio eli sähköinen stimulaatio on tullut viime vuosina yhä suositummaksi. Ei ihme: sukupuolielinten alueella on paljon hermoja - paljon enemmän kuin muissa paikoissa. Oikein säädetyllä stimulaatiovirtalaitteella ja oikeilla lisävarusteilla voit stimuloida jokaista näistä hermoista ekstaasiin asti. Tämä stimulaatio on vaaratonta, kun se tehdään MEO:n laadukkailla tuotteilla eikä mielettömästi.
    • Ohjelmat: Mystim E-Stim-värähtelijässä on 8 värähtelyohjelmaa, 5 E-Stim-ohjelmaa ja erityinen ohjelma lantionpohjan harjoitteluun. Voit itse päättää, haluatko stimuloida itseäsi jatkuvalla tärinällä vai mieluummin voimakkailla jaksoilla. Alla on lyhyt katsaus ohjelmiin. Mutta kuten niin usein elämässä, sama pätee tässäkin: Todiste vanukkaasta on syömisessä! Lantionpohjan lihaksilla on monia tärkeitä tehtäviä: Ne pitävät elimet paikoillaan, stabiloivat vatsaa ja selkää, ehkäisevät epämukavuuksia, kuten virtsarakon heikkoutta tai kohdunlaskeumaa, ja edistävät parempaa ryhtiä. Hyvin harjoitetun lantionpohjan muutkin hyödyt: kudosten parempi verenkierto ja tietenkin kyky "supistaa" peräaukkoa tai emätintä jännittämällä hyvin harjoitettu lantionpohja herkistää intiimille kosketukselle, ja sen on todistettu lisäävän orgasmikykyä.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Game-Changer for My BDSM Playtime

    Alright, BDSM peeps and pleasure-seekers, if you haven’t tried the "Sleak Freak" E-Stim Vibrator by Mystim, you're seriously missing out. This was my first E-Stim experience, and man, what a ride it has been!

    First off, this sleek little gadget is small and compact, fitting effortlessly into all kinds of play. Solo sessions, foreplay, full-on action - you name it, Sleak Freak enhances it. And don't let its size fool you. This thing is powerful!

    With 8 vibration modes and 5 E-Stim settings, the possibilities are almost overwhelming. Each one provides a unique blend of pulse-pounding pleasure and delicious, tingling shock. As a newbie to E-Stim, I was amazed by how the pulsations added a new level of intensity to my playtime.

    And guess what? This beast even doubles as a pelvic floor trainer! Not something I thought I’d be into, but it’s actually a great bonus. Besides, who wouldn't want a more powerful orgasm?

    The silky smooth silicone is a joy to handle, making insertion a breeze. It’s also waterproof, so I finally got to enjoy E-Stim in the shower (dream come true, am I right?). And when Sleak Freak needs a recharge, the included magnetic charging cable makes it quick and easy.

    Sleak Freak is not just an anal stimulator, a prostate massager, or a G-spot stimulator, it's all three rolled into one! This versatile toy has seriously upped my BDSM game. So, to all my fellow explorers out there - take it from a first-timer turned devotee: the Sleak Freak is a game-changer. Dive in and let the electrifying journey begin!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Mystim Sleak Freak - E-Stim vibraattori

      Mystim Sleak Freak - E-Stim vibraattori

      Jos etsit erityistä eroottista seikkailua, niin "Sleak Freak" e-stimulointivibraattori osoitteesta Mystim on juuri oikea asia sinulle! Tässä innovatiivisessa ja käytännöllisessä sähköseksilelussa yhdistyy kaikki mitä olet aina halunnut!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: