Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

BDSM paddle 

Monet asiakkaistamme haluavat selkäsaunan kanssa paddle bDSM:ssä (orjuus, kuri, alistuminen ja masokismi). Meloja käytetään usein BDSM-istunnoissa tai selkäsaunoissa, koska ne voivat tarjota voimakkaan ja intensiivisen tunteen aiheuttamatta vakavia vammoja. Meloja on erityyppisiä: BDSM-puisia meloja, nahkameloja ja kumimeloja. Joissakin meloissa...

Monet asiakkaistamme haluavat selkäsaunan kanssa paddle bDSM:ssä (orjuus, kuri, alistuminen ja masokismi). Meloja käytetään usein BDSM-istunnoissa tai selkäsaunoissa, koska ne voivat tarjota voimakkaan ja intensiivisen tunteen aiheuttamatta vakavia vammoja. Meloja on erityyppisiä: BDSM-puisia meloja, nahkameloja ja kumimeloja. Joissakin meloissa on myös erilaisia kuvioita tai muotoja, kuten sydämen muotoisia, tuntemuksen lisäämiseksi. Joissakin on myös paddle on aukkoja tai rakoja, jotka voivat tehdä kokemuksesta vieläkin intensiivisemmän. Melan valinta on henkilökohtainen mieltymyskysymys, ja on parasta kokeilla, mistä pidät.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 38 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 38 kohdetta 1 - 12

BDSM-melat ovat välineitä, joita käytetään BDSM-toiminnassa (sidonnaisuus, kuri, dominointi, alistuminen, sadismi ja masokismi) ns. "Impact Play", eli piiskaamiseen. Melat on yleensä valmistettu puusta, nahasta tai muovista, ja meloja on saatavilla eri muotoisina ja kokoisina.

Asiakkaamme käyttävät BDSM-meloja monista eri syistä. Joillekin se on eräänlainen vallankäytön muoto BDSM-kontekstissa, jossa hallitseva kumppani käyttää paddle osoittaakseen hallitsevuuttaan alistuvaan kumppaniinsa nähden. Toisille se on tapa testata rajojaan ja kokea voimakkaita tuntemuksia. BDSM-meloja voidaan käyttää myös osana eroottista piiskausta, jossa toinen kumppani läimäyttää toisen pakaroitapaddle:lla seksuaalisen kiihottumisen aikaansaamiseksi.

MEO tarjoaa erityyppisiä BDSM-meloja, joilla kullakin paddle on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Joitakin yleisimpiä melatyyppejä ovat:

Puiset melat: Tämä on perinteisin BDSM:ssä käytetty melatyyppi. MEO-melat on yleensä valmistettu kovapuusta, kuten tammesta, kirsikasta tai vaahterasta, ja ne voivat olla sileitä tai niissä voi olla kuvioitu pinta.

Nahkamelat: Nämä melat on valmistettu nahasta ja niissä voi olla sileä tai kuvioitu pinta. Nahkaiset melat ovat yleensä joustavampia kuin puisetpaddle melat, joten niitä on mukavampi käyttää.

Muoviset melat: Nämä melat on valmistettu kovasta muovista, ja ne ovat yleensä halvempia kuin puiset tai nahkaiset melat. Niissä voi olla sileä tai kuvioitu pinta.

Kumimelat: Nämä melat on valmistettu kumista, ja ne ovat yleensä joustavampia kuin puu- tai muovimelat. Näissä piiskaimissa voi olla sileä tai kuvioitu pinta.