Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Peniksen hihat ja peniksen suojukset

Uutiskirje

Peniksen hihat ja peniksen suojukset 

Ei enää vain haaveilla isosta, paksusta ja pulleasta peniksestä! Penishylsy on juuri se, mikä täyttää unelmasi ja tyydyttää kumppanisi! Penishylsyn avulla anaalinen ja emättimen penetraatio on entistäkin intensiivisempää ja jännittävämpää! Penishylsy on yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista parantaa ja elävöittää seksielämääsi, joko erektio...

Ei enää vain haaveilla isosta, paksusta ja pulleasta peniksestä! Penishylsy on juuri se, mikä täyttää unelmasi ja tyydyttää kumppanisi! Penishylsyn avulla anaalinen ja emättimen penetraatio on entistäkin intensiivisempää ja jännittävämpää! Penishylsy on yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista parantaa ja elävöittää seksielämääsi, joko erektiota lisäävän integroidun kalurirenkaan kanssa tai ilman.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 22 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 22 kohdetta 1 - 12

Mitä sinun pitäisi tietää peniksen hihoista

Penishylsyillä saadaan lisää pituutta ja paksuutta, mikä voi lisätä itseluottamusta ja hauskuutta seksin aikana.

Penishylsyjä käytetään myös kovemman erektion saamiseksi. Penishylsyjen kireyden ansiosta veri kerääntyy paremmin penikseen ja takaa kovemman erektion. Penishylsyt ovat myös ihanteellinen apu ennenaikaiseen siemensyöksyyn, sillä ne vähentävät herkkyyttä merkittävästi. Penishylsyjä voidaan käyttää peniksen korvikkeena siinä tapauksessa, että erektio ei ole enää mahdollinen (vakaammista, kovemmista materiaaleista valmistetut mallit sopivat tähän erityisen hyvin).

Täydellinen peniksen koko on luultavasti tärkein kysymys seksuaalisuuden alalla niin monelle miehelle. Onko se liian pieni, liian suuri, liian paksu, liian ohut?

Yliopistokyselyyn osallistuneista 200 miehestä lähes 70 prosenttia ilmoitti olevansa huolissaan lähinnä pituudestaan, painostaan ja ennen kaikkea peniksensä koosta. Pitkäkään ja paksu penis ei tietenkään ole tae siitä, että kumppanisi saa orgasmin.

Päinvastoin: hyvä seksi ei tunne kokoa. Pikemminkin se riippuu myös oikeasta asennosta, runsaasta empatiasta, erogeenisten vyöhykkeiden stimuloinnista ja myös kyseisen naisen/miehen kehotunteesta ja mielialasta.

Mutta vaikka ainoa ongelma olisikin pituus, on olemassa apuvälineitä, jotka voivat korvata koon puutteen tai liian pienen peniksen ympärysmitan. Tällaisia ovat esimerkiksi penishylsyt. Ne tekevät peniksestäsi pidemmän ja paksumman tai varmistavat, että kumppanisi tuntee enemmän seksin aikana niiden erityisen rakenteen ansiosta.

Mitä penishylsyt ovat ja kenelle ne sopivat?

Penishylsyt ovat yleensä silikonista tai muusta joustavasta materiaalista valmistettujaseksileluja, jotka vedetään peniksen ja joskus myös kivesten päälle samalla tavalla kuin kondomit.

Toisin kuin kondomeja, penishylsyjä voidaan kuitenkin käyttää uudelleen rajoittamattoman määrän kertoja, eikä niiden tarkoituksena ole estää raskautta tai suojata tartunnoilta. Ne ovat pikemminkin kuin eräänlainen toinen iho peniksen päällä, ja ne työnnetään myös emättimeen tai peräaukkoon seksin aikana. Penishylsyt sopivat siis sekä hetero- että homomiehille.

Penishylsyt: pidemmän ja paksumman peniksen saamiseksi

Joillakin penishylsyillä on myös peniksen pidentävä tai leventävä tehtävä. Näin kumppanisi voi tuntea enemmän seksin aikana ja G-pistettä tai eturauhasta voidaan stimuloida enemmän. Joissakin penishylsyissä on myös nupukoitu tai uritettu rakenne ulkopuolella, jotta penetraatio tuntuisi kumppanistasi vieläkin intensiivisemmältä. Voit käyttää näitä penishylsyjä myös silloin, kun peniksesi on täysin "normaalikokoinen" - vain saadaksesi lisää vaihtelua ja hauskuutta seksin aikana.

Penishylsyt: lisää kestävyyttä seksin aikana

Koska jotkut penishylsyt vähentävät oikean peniksen kitkaa emättimessä tai peräaukossa, et tunne tunkeutumisen aikana yhtä paljon kuin ilman penishylsyjä. Tämän vuoksi monet miehet käyttävät penishylsyjä viivästyttääkseen orgasmia.

Penishylsyt: kovempi erektio

Penishylsyn tiukkuus keskittää verta peniksessäsi enemmän, joten penishylsyt voivat myös tarjota paremman kestävyyden ja kovemman erektion. Itse asiassa ne on kehitetty tätä tarkoitusta varten.

On myös malleja, joissa kaksi rengasta on yhdistetty ohuella sauvalla, toinen peniksen varteen ja toinen peniksen terskaan. Tämä rakenne ei tee peniksestä pidempää tai leveämpää, mutta se auttaa sitä suoristumaan. Mainituissa tapauksissa hihat soveltuvat siis myös erektiohäiriöiden tukemiseen.

Mitä erektiohäiriö tarkoittaa?

Erektiohäiriö, joka tunnetaan myös nimellä erektiohäiriö, impotenssi tai potenssihäiriö, ilmenee silloin, kun penis ei kovetu riittävästi ennen seksiä tai löystyy ennenaikaisesti seksin aikana, jolloin normaali yhdyntä on mahdotonta. Lisäksi 2/3 kaikista yrityksistä ei onnistu ja tämä ongelma jatkuu pidemmän aikaa. Jos et siis pystynyt harrastamaan seksiä esimerkiksi eilen, koska olit niin stressaantunut, se ei tietenkään ole potenssihäiriö.

Potenssihäiriön syyt ovat erittäin moninaiset. Erityisesti nuorilla miehillä on usein psykologisia laukaisevia tekijöitä, kuten stressiin liittyvät ongelmat parisuhteessa, masennus jne. Näistä tulisi keskustella psykologin tai neuvojan kanssa. Näistä tulisi sitten keskustella tarkemmin psykologin tai psykoterapeutin kanssa. Erektiohäiriöitä sen sijaan esiintyy yleensä vanhemmilla miehillä. Erektiohäiriön taustalla on yleensä fyysisiä vaivoja, kuten verisuonisairaus (valtimonkovettumatauti) tai muita verenkiertohäiriöitä, jotka johtuvat esimerkiksi diabeteksesta, korkeasta verenpaineesta tai rasva-aineenvaihdunnan häiriöistä. Tähän auttaa usein elintapojen muuttaminen, eli vähemmän rasvaista ruokaa, tupakoimattomuus, alkoholi kohtuullisesti, enemmän liikuntaa. Lisäksi testosteronivaje tai lääkkeiden sivuvaikutukset voivat myös olla mahdollisia syitä. Joskus impotenssi voi mennä jopa niin pitkälle, että miehet eivät saa enää lainkaan erektiota. Esimerkiksi peniksen proteesien muodossa olevat penishylsyt, jotka näyttävät hyvin paljon peniksen kaltaisilta ja jotka voidaan kiinnittää paikoilleen, voivat auttaa viettämään sittenkin tyydyttävää seksielämää.

Penishylsyjen edut yhdellä silmäyksellä:

 • Hihat antavat peniksellesi lisää voimaa, pituutta ja paksuutta
 • Penishylsyt, joissa on nystyröitä, tarjoavat lisästimulaatiota emättimeen tai peräaukkoon
 • Penishylsyt luovat enemmän kitkapintaa ja siten enemmän kiihottumista
 • auttavat ylläpitämään erektiota ja/tai tekemään siitä kovemman
 • Penishylsyjä voidaan käyttää peniksen korvikkeena, jos erektio ei ole enää mahdollinen (vakaista, kovemmista materiaaleista valmistetut mallit)
 • Penishylsyt viivästyttävät siemensyöksyä mallista riippuen
 • Tuo lisää vaihtelua rakasteluun
 • Penishylsyt voidaan laittaa dildon tai vibraattorin päälle (penishylsyt sopivat siis myös naisille)


Millaisia penishylsyjä on olemassa?

Penishylsyjen valikoima on hyvin monipuolinen. Useimmat hihat ovat kuitenkin paksumman kondomin muotoisia, niissä on usein nuppi tai uritettu rakenne ja ne pujotetaan tiukasti peniksen päälle. Tämäntyyppinen penishylsy toimii yksinkertaisesti miellyttävänä seksileluna, joka maustaa seksielämääsi ja stimuloi lisäksi tyttöystäväsi emätintä tai rakastajasi peräaukkoa.

Myös muita muunnelmia tunnetaan penishylsyinä. Niiden toiminta on samanlainen kuin edellä mainittujen penishylsyjen, mutta niissä ei ole kärkeä. Hylsyt siis peittävät vain peniksen varren, mutta peniksen kiima on paljaana. Tämä tarkoittaa, että tunnet paljon enemmän, kun tunkeudut kumppanisi sisään.

Värähtelevät tai klitorisstimulaattorilla varustetut hihat tai mansetit tarjoavat vielä enemmän nautintoa. Nämä seksilelut ovat samanlaisia kuin suositut vibraattorit Rabbit Vibraattorit.

Ja sitten on malleja, jotka näyttävät suurilta peniksiltä, käsiltä tai nyrkiltä. Niitä käytetään yleensä tekemään peniksestäsi erittäin pitkä ja antamaan sille enemmän ympärysmittaa. Ne myös vähentävät tunteen tunkeutumisen aikana, jotta voit kestää entistä pidempään seksin aikana.

Katsaus erityyppisiin penishylsyihin

 • Penishylsyt, joissa on nupit: Luo voimakkaita, kiihottavia tuntemuksia emättimeen tai peräaukon alueelle
 • Penishylsy: Sopii vain peniksen varren ympärille; voidaan käyttää myös penisrenkaan tavoin erektion lisäämiseksi
 • Värähtelevä penishylsy: Lisäkiihottuminen värinän avulla
 • Peniksen jatke: Lisää pituutta ja ympärysmittaa; voimakkaampi G-pisteen ja A-pisteen stimulaatio mahdollista
 • Aidon tuntuinen penishylsy: Näyttää aidolta, ihonväriseltä penikseltä, jossa on suonet
 • Penishylsyt, joissa on verkkorakenne: Samanlaiset kuin nuppineuloilla varustetut penishylsyt, mutta verkkomainen rakenne luo vielä ainutlaatuisemman tunteen emättimeen tai peräaukkoon
 • Penishylsyt, joissa on integroitu kiveksirengas: Voidaan kiinnittää kivespussiin estämään liukastumista ja hieman puristamaan kiveksiä, mikä mahdollistaa pidemmän kestävyyden
 • Klitorisstimulaattorilla varustettu penishylsy: kuten kanivibraattoreissa, hylsyn varressa on pieni, kaareva jatke, joka stimuloi klitorista
 • Penishylsy, jossa on integroitu masturbaattori: Hylsyn sisäänkäynti näyttää emättimeltä, jossa on realistisesti muotoillut häpyhuulet, tai miehen peräaukolta; samanlainen kuin masturbaattori, mutta soveltuu työnnettäväksi oikeaan emättimeen/peräaukkoon


Eri penishylsyt eroavat toisistaan myös muodon, värin ja materiaalin suhteen. Koska penishylsyjen on yleensä oltava hyvin joustavia, ne on yleensä valmistettu TPE:stä, silikonista, lateksista tai PVC:stä.