Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

human pup Play - Tassut ja polvisuojat

Uutiskirje

human pup Play - Tassut ja polvisuojat 

Jos haluat antaa isännällesi tassun, tarvitset oikeat lisävarusteet! Meiltä löytyvät kaikki tarvikkeet human pupkuten tassut, polvisuojat ja paljon muuta.

Näytä 1 - 10 10 kohdetta 1 - 10
Näytä 1 - 10 10 kohdetta 1 - 10

puppy Play (tunnetaan myös nimellä "Human puppy Play" tai yksinkertaisesti "Pup Play") on BDSM-roolileikkien muunnelma, jossa osallistujat omaksuvat koirien roolin ja osallistuvat erilaisiin leikkitoimintoihin, usein BDSM-kontekstissa. Jotkut henkilöt, jotka harjoittavat human pup Play harjoittavat käyttävät koiran näköisiä asusteita, kuten tassuja ja polvisuojia, parantaakseen kokemusta ja luodakseen intensiivisemmän, eläimellisemmän tunteen.

Tassut:
Tassut ovat asusteita, jotka peittävät kädet ja muistuttavat koiran tassuja. Niissä on usein yksittäiset sormilenkit tai lapaset, jotka pitävät ne paikoillaan, ja ne voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten lateksista, vinyylistä tai nahasta. Joissakin tassuissa on myös turkki ulkopuolella, mikä lisää eläimellistä ulkonäköä. Osoitteessa Pup Play tassuja voi käyttää itsensä asettamiseen paikalleen human pup rooliin, ja niitä voidaan käyttää osana toimintoja, kuten ryömimistä, noutamista tai kerjäämistä.

Polvisuojat:
Polvisuojat ovat lisävarusteita, jotka peittävät polvet ja auttavat antamaan human pup Play Tarjoavat suojaa. Pup Play polvisuojia käytetään usein toiminnoissa, joihin liittyy ryömimistä tai polvistumista, koska niissä on pehmuste, joka ehkäisee vammoja. Ne voidaan valmistaa vaikkapa vaahtomuovista tai neopreenistä, ja niissä on säädettävät hihnat, joilla varmistetaan turvallinen istuvuus. Jotkin polvisuojat on suunniteltu erityisesti ihmiskakoille, ja niissä voi olla tassunjälkiä tai muita koiran näköisiä kuvioita.

Tassu- ja polvisuojat ovat siis tarvikkeita, joita käytetään apuna human pup Play käytetään parantamaan kokemusta ja suojaamaan niitä toiminnan aikana. Tassu- ja polvisuojia on saatavana eri materiaaleissa ja malleissa, ja ne voivat auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä koiriksi leikkiessään. On tärkeää huomata, että human pup Play tulisi aina tehdä yhteisymmärryksessä ja oikeilla varotoimilla.