Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Aikalukko itse sidonta

Uutiskirje

Aikalukko itse sidonta 

MEOBOND - elektroninen aikalukko itsesidonnan ja BDSM:n ystäville!

MEOBONDin avulla sinulla on täydellinen työkalu itsesidontaistuntoa tai BDSM-pelejä varten ilman kumppania. Elektronisen aikalukkomme avulla voit aikatauluttaa ja hallita omaa istuntoasi, jotta voit antautua täysin.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 24 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 24 kohdetta 1 - 12

MEOBOND - elektroninen aikalukko itsesidonnan ja BDSM:n ystäville!

MEOBONDin avulla sinulla on täydellinen työkalu itsesidontaistuntoa tai BDSM-pelejä varten ilman kumppania. Elektronisen aikalukkomme avulla voit aikatauluttaa ja valvoa omaa istuntoasi, jotta voit antautua itsellesi täysin.

Lukittavat BDSM-kauluksemme, ranne- ja nilkkamansettimme ovat loistava lisä aikalukkoon ja antavat sinulle vapauden sitoa itsesi ja luoda omia BDSM-leikkejäsi. Aikalukitusteknologiamme avulla voit tarkasti suunnitella ja kontrolloida itsesidontasession tai siveysvyön kestoa.

MEOBOND on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat täydellistää itsesidontatekniikkansa tai tutkia omia seksuaalisia rajojaan. Tuotteemme ovat ihanteellisia myös kokeneille BDSM:n ystäville, jotka haluavat laajentaa itsesidontakokemustaan.

Johtavana BDSM-myymälänä tarjoamme laajan valikoiman sidontatuotteita, jotka ovat täydellisiä itsesidontaan. Aikalukkojemme, siveysvyöjemme ja lukittavien BDSM-kaulapantojemme avulla voit elää BDSM-fantasiasi ilman kumppania.

Tutustu aikalukkoihimme nyt ja anna mielikuvituksesi laukata! MEOBONDin avulla itsesidonta on helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan ennen.

Itsesidonta elektronisella aikalukolla:

Elektroninen bondage-aikalukko on laite, joka voidaan ohjelmoida avautumaan tietyn ajan kuluttua. Esimerkiksi muutaman minuutin kuluttua tai vasta muutaman tunnin kuluttua. Sitä voidaan käyttää käsirautojen, nilkkahihnojen, siveysvöiden, BDSM-kaulusten ja paljon muuta lukitsemiseen. Asettamalla ajastimen elektroniseen aikalukkoon käyttäjä voi määrittää sidonnan keston itse tai antaa dominoivan kumppanin määrittää sen.

Self-Bondage with Ice Lock:

Jäälukot toimivat samalla tavalla kuin elektroniset aikalukot, mutta elektronisen mekanismin sijasta ne käyttävät jäätynyttä vettä viivästyttämään aikaa. Käyttäjä asettaa avaimen tai mekanismin vedellä täytettyyn astiaan ja laittaa sen sitten pakastimeen. Vesi jäätyy avaimen tai mekanismin ympärille, ja kun jää sulaa, avain vapautuu.

Sidonta elektronisella aikalukolla:

Sidonta elektronisilla aikalukoilla voidaan kiinnittää henkilön kädet, jalat tai vartalo kiinteään esineeseen, kuten sänkyyn tai tuoliin. Elektronista aikalukkoa voidaan käyttää rajoittamisen keston säätelemiseen, mikä voi tehdä bondage-kokemuksesta entistä kiihottavamman.

Varovaisuutta on noudatettava, kun käytetään itsesidontaa tai minkä tahansa tyyppistä rajoittamista, erityisesti aikalukkoja käytettäessä. Siksi on erityisen tärkeää, että sinulla on turvallisuussuunnitelma hätätilanteita varten ja että käytetyt kiinnitystarvikkeet tai lukot voidaan helposti poistaa odottamattomien ongelmien sattuessa.

Itsesidonta yhdistelmälukolla:

Itsesidonta yhdistelmälukoilla on toinen itsesidonnan muoto, jota voidaan käyttää tekemään kokemuksesta intensiivisempi. Yhdistelmälukot ovat mekaanisia laitteita, jotka vaativat tietyn numero- tai symbolisarjan syöttämistä lukon avaamiseksi. Niitä käytetään usein BDSM-skenaarioissa lukitsemaan rajoituksia tai rajoittamaan liikkumista. Vinkkejä ja niksejäyhdistelmälukoilla tapahtuvaan itsesidontaan löydät tästä kategoriasta.

Itsesidontaan yhdistelmälukoilla voidaan käyttää kaikenlaisten rajoitusten lukitsemiseen, kuten ranne- tai nilkkasidontaan. Yhdistelmää asettamalla henkilö voi hallita sitä, kuinka kauan hänet on sidottu, ennen kuin hän voi vapauttaa itsensä.

On tärkeää tietää, että vaikka yhdistelmälukot voivat vaikuttaa turvallisemmilta kuin elektroniset aika- tai jäälukot, ne voivat silti olla vaarallisia, jos niitä ei käytetä oikein. On tärkeää, että sinulla on varasuunnitelma siltä varalta, että yhdistelmä unohtuu tai lukko jumiutuu. On myös tärkeää varmistaa, etteivät käytetyt turvajärjestelmät ole liian tiukkoja ja että henkilö voi hengittää mukavasti ja liikuttaa raajojaan satuttamatta itseään.

On aina suositeltavaa harrastaa bondage-toimintaa luotettavan kumppanin kanssa, joka voi auttaa hätätilanteessa. Itsesidonnassa on tärkeää, että kaikki tarvittavat varotoimenpiteet toteutetaan ja että turvallisuussuunnitelma on olemassa.

MEO:lla, joka on yksi johtavista BDSM-tuotteiden toimittajista, on monia erilaisia sidontaliikkeitä, joissa on aikalukot. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä aikalukoilla varustetuista sidontakeinoista:


Aikalukoilla varustettuja sidontalaitteita käytettäessä on tärkeää olla varovainen ja ryhtyä turvatoimiin loukkaantumisen tai vahingoittumisen välttämiseksi.

Mitä erityistä on itsesidonnassa aikalukon kanssa:

Elektronista aikalukkoa voidaan käyttää yhdessä sidontalaitteiden kanssa ainutlaatuisen ja jännittävän sidontakokemuksen luomiseksi. Kun elektroninen aikalukko aktivoidaan, sidottu henkilö voi kokea lisääntyneen haavoittuvuuden ja avuttomuuden tunteen, koska hän ei voi vapautua ennen kuin ajastin avaa aikalukon. Tämä voi luoda intensiivisen ja jännittävän BDSM-kokemuksen.

Elektronisen aikalukon suljinnopeutta voidaan säätää henkilökohtaisten mieltymysten mukaan, ja se vaihtelee muutamasta minuutista useisiin tunteihin. Aikalukkoa voidaan käyttää myös kontrolloimaan BDSM-istunnon kestoa, mikä lisää jännitystä ja jännitystä.

Self-bondage-tuotteiden ostaminen aikalukolla:

Self-bondage-varusteiden ja aikalukkojen ostaminen vaatii huolellista harkintaa ja tutkimusta turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen varmistamiseksi. Jos asetat etusijalle turvallisuuden, mukavuuden ja toiminnallisuuden, voit löytää tarpeisiisi sopivat tuotteet täältä MEO:n BDSM-verkkokaupasta. Jos tarvitset neuvoja, koulutettu asiakaspalvelutiimimme on aina valmiina auttamaan.