Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Deep throat Spray

Uutiskirje

Deep throat Spray 

Suihkeemme deep throat tekee sinusta suihinoton maailmanmestarin ja suuseksin liukuvoiteemme sulostuttavat suuseksin nautintosi.

Näytä 1 - 10 10 kohdetta 1 - 10
Näytä 1 - 10 10 kohdetta 1 - 10

Parhaat deep throat & blowjob suihkeet
Deep throat suihkeet & blowjob suihkeet, jotka todella toimivat

Elämäni parhaan blowjob lahjan antaminen kumppanillesi on hyvin rakastava ja huomaavainen ele. Mutta meitä kaikkia ei ole siunattu sellaisilla taidoilla, jotka tunnetaan miekan nielijöinä tai hot dogin syöjinä.

On parasta käyttää deep throat suihketta, joka tekee osan työstä puolestasi.

Monet blowjob ja deep throat suihkeet sisältävät paikallispuudutetta, joka turruttaa suun kevyesti, jotta voit tehdä blowjob parhaiten. Se vähentää nielemisrefleksin voimakkuutta, mutta ei poista sitä kokonaan, mikä on itse asiassa hyvä asia, jos asiaa ajattelee.

Itse asiassa ei ole harvinaista, että lääkärit antavat pienen määrän suupuudutusta potilaalle, jolla on erittäin herkkä nielemisrefleksi, jotta hän voi tehdä nielunäytteen.

Toimivatko deep throat suihkeet?

Se, toimivatko deep throat suihkeet vai eivät, riippuu täysin siitä, miten määrittelet "toimivan". Jos tarkoitat, että deep throat sumutteet turruttavat suusi täysin ja voit niellä 30 cm:n pituisen jättimäisen peniksen silmää räpäyttämättä, niin ei, ne eivät toimi.

Niitä ei ole suunniteltu tekemään sitä, tai ainakaan ne eivät pysty siihen. Vahvimmatkin deep throat suihkeet antavat parhaimmillaan tunnottomuutta ja tukahduttavat nielemisrefleksin. Ei täysin, mutta jonkinlainen tukahduttaminen saavutetaan. Nielemisrefleksi on edelleen olemassa, mikä on tärkeä selviytymisrefleksi, mutta voit päästä pidemmälle kurkkuun ilman, että tunnet oksentavasi. Monet näistä suihkeista sisältävät joko lidokaiinia tai bentsokaiinia, joita käytetään yleisesti nukutusaineina.

Lyhyesti sanottuna deep throat suihkeet toimivat erittäin hyvin, jos haluat antaa itsellesi hieman ekstraa suuseksin aikana.

EZ2SUCK-suihke on maailmanlaajuinen bestseller!

Tässä MEO:n suihkeessa ei ole muille suihkeille tyypillisiä pitkiä suuttimia, joten se toimii paljon tasaisemmin kuin muut. Suosittelemme pitämään sitä hyvin lähellä suuta, jotta voit olla varma, että se saavuttaa kurkun takaosan. Tunnoton kieli ei ole se, mitä haluat saavuttaa.

Mielenkiintoista on, että tämä tuote maistuu kaikkein parhaimmalta: se muistuttaa piparminttua tai kurkkukiputabletteja, joita olet luultavasti ennen käyttänyt. EZ2SUCK by MEO on parhaiten vaikuttava suihke deep throat ja sen tehokas vaikutusaika on noin 30 minuuttia. Koska tuote ei maistu pahalta ja toimii nopeasti, sinun tarvitsee käyttää sitä vain kerran tai kahdesti suuseksin aikana keskeyttämättä deep throat toimintaa.

Tämän tuotteen avulla voit tunkeutua syvälle kurkkuun kuin ammattilainen deep throat ja tulet hämmästymään, kuinka hyvin se toimii. Se on myös ergonomisin tuote, jonka tiedämme. Kumppanisi on varmasti vaikuttunut!

Juicy Head blowjob Spray by Doc Johnson

Blowjob kuulostaa työltä, mutta Juicy Head Spray -suihkeen avulla siitä tulee puhdasta nautintoa. Juicy Head Spray tekee blowjob erityisen herkullisen ja aistikkaan kokemuksen molemmille - sekä sille, joka antaa blowjob että sille, joka sen saa. Kumppanisi nauttii erityisesti penikseen kohdistuvasta läiskimisestä, lappimisesta ja imemisestä. Viiden erilaisen Juicy Head -suihkeen avulla voit tuoda vaihtelua rakkauselämäänne: Vesimeloni, hattara, mansikka, ananas, omena ja vaaleanpunainen sitruunamehu, joista voit valita!

Johtopäätös

Deep throat Suihkeet ovat loistava tapa antaa kumppanillesi blowjob tai deep throat, josta hän on aina unelmoinut, ja ne toimivat todella hyvin. Jos haluat suihkeen, joka tukahduttaa nielemisrefleksin mahdollisimman tehokkaasti, kannattaa valita jokin lidokaiinituotteista. Jos olet jo melko taitava suuseksissä ja tarvitset vain hieman lisää vauhtia, bentsokaiinisuihkeet ovat luultavasti enemmän sinua varten.
Nämä suihkeet vaikuttavat vain aktiiviseen henkilöön, joka antaa blowjob, eikä puudutus siirry passiiviseen kumppaniin. Toivomme, että sinulla on yhtä hauskaa näiden suihkeiden kanssa kuin muilla asiakkaillamme, koska heillä on aina ollut ainakin yksi EZ2FUCK-suihke yöpöydällään jo vuosia.

Suositus:

Meidän deep throat -sarjamme kouluttaa sinut täydelliseksi suihinoton ammattilaiseksi. Se koostuu erittäin pitkästä dildosta ja suihkeesta, joka tukahduttaa gag-refleksin. Settiimme kuuluu:

50 cm pitkä dildo, jonka halkaisija on 40 mm: Kiinteästi kiinnitetty imukuppi takaa, että dildomme voidaan kiinnittää mihin tahansa sileään pintaan, jotta se olisi helpompi työntää. Dildoa voi tietysti käyttää myös anaalisesti!

Sensational deep throat Spray EZ2SUCK, joka tekee sinusta pian deep throat ammattilaisen. Lue lisää TÄSTÄ!