Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaasunaamarit

Uutiskirje

BDSM kaasunaamarit 

MEO:n BDSM Shopissa on erilaisia sotilaskaasunaamareita, teollisuuskaasunaamareita ja BDSM-kaasunaamareita sekä paljon lisävarusteita, kuten kaasunaamarisuodattimia, kaasunaamariletkuja ja hengityspusseja, jotka voidaan liittää kaasunaamareihimme.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 22 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 22 kohdetta 1 - 12

BDSM-kaasunaamarit ovat yksi BDSM-lisävarusteista ("Bondage", "Discipline", "Sadism" ja "Masochism"), ja niitä käytetään henkilön manipuloimiseen tiettyjen BDSM-toimintojen aikana. Niitä käytetään usein hengityksen hallinnan tai aistien riistämisen muotona, ja niitä voidaan käyttää erilaisissa BDSM-toiminnoissa, kuten bondage-toiminnassa, ruumiillisessa rangaistuksessa ja aistien riistämisessä.

Kaasunaamarit peittävät yleensä koko kasvot, ja ne on varustettu putkella tai letkulla, joka ohjaa maskia käyttävän henkilön ilmansaantia. Joissakin kaasunaamareissa on venttiili, jota voidaan säätää ilmansyötön ohjaamiseksi, kun taas toisissa kaasunaamareissa on letku, joka voidaan liittää erilliseen järjestelmään, joka ohjaa ilmansyöttöä.

Kaasunaamaria voidaan käyttää erilaisissa BDSM-toiminnoissa, kuten:

Sidonnaisuus: Kaasunaamaria voidaan käyttää lisävarusteena sidonnaisuuksissa, koska se voi rajoittaa henkilön kykyä liikuttaa päätään ja pitää häntä tietyssä asennossa.

Ruumiillinen rangaistus: Kaasunaamarilla rajoitetaan henkilön hengitystä, mikä voi lisätä fyysistä tuntemusta esimerkiksi piiskaamisen aikana Impact Play.

Aistien riistäminen: Kaasunaamarilla rajoitetaan henkilön kykyä nähdä ja kuulla, mikä voi lisätä puolustuskyvyttömyyden ja alistumisen tunnetta.

Kaasunaamarit voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten kumista, PVC:stä ja silikonista. Kaasunaamarit voidaan myös koristella koristeilla, kuten nastoilla, ketjuilla ja soljilla niiden visuaalisen ilmeen lisäämiseksi.

On tärkeää huomata, että BDSM-toiminnan, kaasunaamarin käyttö mukaan lukien, tulisi olla yhteisymmärrykseen perustuvaa ja turvallista ja että kaikkien osallistujien tulisi tuntea omat rajansa. Kaasunaamareita tulisi käyttää vain molempien osapuolten suostumuksella, ja niiden tulisi olla tunnustettuja BDSM-yhteisössä. Viestintä ja suostumus ovat ensisijaisen tärkeitä BDSM-toiminnassa. Siksi on tärkeää luoda turvallinen sana tai signaali ennen kuin ryhdytään toimintaan, johon liittyy hengityksen rajoittamista. On myös tärkeää olla tietoinen turvallisuusriskeistä ja osata käyttää kaasunaamaria oikein, jotta kaasunaamaria käyttävälle henkilölle ei voi aiheutua vahinkoa.


BDSM-kaasunaamarit ovat eräänlainen fetissi, jota käytetään yleisesti BDSM-istunnoissa. Ne on suunniteltu peittämään kasvot ja tarjoamaan ilmatiivis suoja. Niitä käytetään yleensä hengitysleikkien, aistivajeen tai muiden BDSM-leikkien variaatioiden yhteydessä.

Asiakkaamme käyttävät kaasunaamareita BDSM-istunnoissa monista eri syistä. Jotkut nauttivat hallinnan ja alistumisen tunteesta, joka syntyy siitä, että he pystyvät hallitsemaan hengitystään, kun taas toiset nauttivat rajoitetun ilmavirran tunteesta. Lisäksi kaasunaamarin käyttö voi luoda anonymiteetin ja irrallisuuden tunteen, jonka ansiosta ihmiset voivat päästää irti estoistaan ja uppoutua täysin kohtaukseen.

BDSM-kaasunaamareja on useita erilaisia, kuten:

  • Täysikasvoiset kaasunaamarit - Nämä peittävät koko kasvot ja muodostavat ilmatiiviin tiivisteen nenän ja suun ympärille.
  • Puolikasvuiset kaasunaamarit - Ne peittävät vain kasvojen alaosan, jolloin silmät ja otsa jäävät avoimiksi.
  • Kumiset kaasunaamarit - Ne on valmistettu lateksista tai kumista, ne istuvat tiiviisti ja ovat ilmatiiviit.
  • Sotilaskaasunaamarit - Aidot kaasunaamarit, joita armeija käyttää ja joita usein muunnellaan BDSM-tarkoituksiin.
  • Teollisuuskaasunaamarit - Samanlaisia kuin sotilaskaasunaamarit, mutta niitä käytetään yleensä teollisuudessa suojaamaan kemikaaleilta ja muilta vaarallisilta aineilta.
  • Steampunk-kaasunaamarit - Niissä on koristeellinen ja taiteellinen muotoilu, ja niissä on usein hammaspyöriä ja muita steampunk-estetiikan elementtejä.
  • Cyberpunk-kaasunaamarit - Samanlaisia kuin steampunk-kaasunaamarit, mutta niiden muotoilu on futuristinen ja cyberpunk-henkinen.
  • Suodattimilla varustetut kaasunaamarit - Näissä on toimivat suodattimet, jotka todella suojaavat vaarallisilta aineilta.
  • Kaasunaamarit, joissa on letkut - Joissakin kaasunaamareissa on letkut, joiden avulla ilmaa voidaan imeä kaukaa, mikä lisää aistivajetta.